|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 22, 2008 6:50 am
ZebraDeath na pewno jeszcze będziesz miała caaaaaaaaaały że tak powiem, zestaw 3nodding a wlasnie, kurna, kolezanka pyta, kiedy jej zaplace, a ja nie mam pieniedzy stressed czyli pewnie sie z nim rozstane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 22, 2008 9:02 am
Jukatan P a t e l n i a Mnie się takie lale podobają. Ale po 600 $ ok. Phiee. sie ma, sie gra mrgreen Musisz być dobrym graczem 3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 22, 2008 10:15 am
Jukatan ZebraDeath na pewno jeszcze będziesz miała caaaaaaaaaały że tak powiem, zestaw 3nodding a wlasnie, kurna, kolezanka pyta, kiedy jej zaplace, a ja nie mam pieniedzy stressed czyli pewnie sie z nim rozstane... zapożycz się u rodziców i potem im oddasz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 22, 2008 11:07 am
Powiedz, że uciekla ze swoim ciałem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 22, 2008 11:43 am
ZebraDeath Jukatan ZebraDeath na pewno jeszcze będziesz miała caaaaaaaaaały że tak powiem, zestaw 3nodding a wlasnie, kurna, kolezanka pyta, kiedy jej zaplace, a ja nie mam pieniedzy stressed czyli pewnie sie z nim rozstane... zapożycz się u rodziców i potem im oddasz! mysle, ze tak zrobie, ojciec mi troche wisi, powinno styknac wink a jak nie, to podkradne siostrze XD uch... tak to jest miec chlopaka golodupca... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 22, 2008 12:01 pm
lol....sama glowka....? biggrin przypomina mi sie jak kiedys bedac smarkula kompletna wytargowalam od mojej kolezanki sama glowe od jakiejs barbiopodobnej lalki...bo chciala ja wyrzucic a ta glowa miala superszpanerskie fioletowe wlosy ze srebrnymi niteczkami rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 22, 2008 12:38 pm
Silvery the Alchemist lol....sama glowka....? biggrin przypomina mi sie jak kiedys bedac smarkula kompletna wytargowalam od mojej kolezanki sama glowe od jakiejs barbiopodobnej lalki...bo chciala ja wyrzucic a ta glowa miala superszpanerskie fioletowe wlosy ze srebrnymi niteczkami rofl ... jezdzisz po moim hobby! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 12:35 am
Silvery the Alchemist lol....sama glowka....? biggrin przypomina mi sie jak kiedys bedac smarkula kompletna wytargowalam od mojej kolezanki sama glowe od jakiejs barbiopodobnej lalki...bo chciala ja wyrzucic a ta glowa miala superszpanerskie fioletowe wlosy ze srebrnymi niteczkami rofl ... xd oesu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 7:08 am
Jukatan ZebraDeath Jukatan ZebraDeath na pewno jeszcze będziesz miała caaaaaaaaaały że tak powiem, zestaw 3nodding a wlasnie, kurna, kolezanka pyta, kiedy jej zaplace, a ja nie mam pieniedzy stressed czyli pewnie sie z nim rozstane... zapożycz się u rodziców i potem im oddasz! mysle, ze tak zrobie, ojciec mi troche wisi, powinno styknac wink a jak nie, to podkradne siostrze XD uch... tak to jest miec chlopaka golodupca... xd mój facet gołodupcem nie jest, ale takim wariatem, żeby kupować starej babie lalkę za 2 tysiaki też nie xp a ja właśnie bym chciaaaaaaaaała!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 7:23 am
ZebraDeath mój facet gołodupcem nie jest, ale takim wariatem, żeby kupować starej babie lalkę za 2 tysiaki też nie xp a ja właśnie bym chciaaaaaaaaała! jakby mój miał, to nie miałby wyboru razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 7:52 am
Jukatan ZebraDeath mój facet gołodupcem nie jest, ale takim wariatem, żeby kupować starej babie lalkę za 2 tysiaki też nie xp a ja właśnie bym chciaaaaaaaaała! jakby mój miał, to nie miałby wyboru razz mój musi mieć wybór. chociaż na tej płaszczyźnie. Gemma narzeka, że jestem zbyt restrykcyjna wobec mężczyzn.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 7:58 am
ZebraDeath Jukatan ZebraDeath mój facet gołodupcem nie jest, ale takim wariatem, żeby kupować starej babie lalkę za 2 tysiaki też nie xp a ja właśnie bym chciaaaaaaaaała! jakby mój miał, to nie miałby wyboru razz mój musi mieć wybór. chociaż na tej płaszczyźnie. Gemma narzeka, że jestem zbyt restrykcyjna wobec mężczyzn.
nie tylko ty stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 9:54 am
ZebraDeath Jukatan ZebraDeath mój facet gołodupcem nie jest, ale takim wariatem, żeby kupować starej babie lalkę za 2 tysiaki też nie xp a ja właśnie bym chciaaaaaaaaała! jakby mój miał, to nie miałby wyboru razz mój musi mieć wybór. chociaż na tej płaszczyźnie. Gemma narzeka, że jestem zbyt restrykcyjna wobec mężczyzn. nie mam tego problemu, co ty razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 10:02 am
Jukatan ZebraDeath Jukatan ZebraDeath mój facet gołodupcem nie jest, ale takim wariatem, żeby kupować starej babie lalkę za 2 tysiaki też nie xp a ja właśnie bym chciaaaaaaaaała! jakby mój miał, to nie miałby wyboru razz mój musi mieć wybór. chociaż na tej płaszczyźnie. Gemma narzeka, że jestem zbyt restrykcyjna wobec mężczyzn. nie mam tego problemu, co ty razz ja mam, bo mi to ludzie zaczynają wypominać i czuję się jak hetera.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|