|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 19, 2008 12:21 pm
Daedhel Daedhel Jukatan pani psychol a ja chcę mieć łopatologię na studiach.
to się nazywa "wstęp do archeologii" albo "metodologia wykopalisk" mrgreen harab: To kogo czcono w Delos, skąd pochodzi nazwa Areopag i w kogo zmieniła się Dafne? mrgreen Dafne zamieniła się w drzewko laurowe, kiedy uciekała przed niechcianym kochankiem... to był chyba Apollo, ale nie dam głowy, bo jeszcze mi się przyda. Reszty nie wiem, ale chętnie się dowiem. mrgreen Post Scriptum: czy to znaczy, że teraz studiujesz archeologię? Jak Ci się udało przenieść pod koniec semestru??? archeologie studiuje od pazdziernika XD zdziwko, co nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 1:01 pm
Jukatan Daedhel Daedhel Jukatan pani psychol a ja chcę mieć łopatologię na studiach.
to się nazywa "wstęp do archeologii" albo "metodologia wykopalisk" mrgreen harab: To kogo czcono w Delos, skąd pochodzi nazwa Areopag i w kogo zmieniła się Dafne? mrgreen Dafne zamieniła się w drzewko laurowe, kiedy uciekała przed niechcianym kochankiem... to był chyba Apollo, ale nie dam głowy, bo jeszcze mi się przyda. Reszty nie wiem, ale chętnie się dowiem. mrgreen Post Scriptum: czy to znaczy, że teraz studiujesz archeologię? Jak Ci się udało przenieść pod koniec semestru??? archeologie studiuje od pazdziernika XD zdziwko, co nie? *dezorientacja* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 1:52 pm
...kulturoznawstwa" który cudem mniemanym zaliczyłam na 4!!!! heart gratki Evil. A nie mówiłam?! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 10:18 pm
ZebraDeath ...kulturoznawstwa" który cudem mniemanym zaliczyłam na 4!!!! heart gratki Evil. A nie mówiłam?! twisted ja zaliczylam na 4 egiptologie i Grecje oraz Rzym. I Łacinę na coś... nie wiem, na co. a nie zaliczylam logiki T^T w lutym sie widze sie z księdzem Sadowskim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 23, 2008 11:55 pm
Jukatan ZebraDeath ...kulturoznawstwa" który cudem mniemanym zaliczyłam na 4!!!! heart gratki Evil. A nie mówiłam?! twisted ja zaliczylam na 4 egiptologie i Grecje oraz Rzym. I Łacinę na coś... nie wiem, na co. a nie zaliczylam logiki T^T w lutym sie widze sie z księdzem Sadowskim. ja z logiki mam 4 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|