|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 1:51 pm
Yumea ja nie gram, to strata czasu popieram .... odpalam sieciowego fpp ( nexuiz ) tylko wtedy gdy mam ochote stracić trochę czasu . A tak po za tym to nawet sapera z windowsa wywaliłem ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 2:34 am
Valter Yumea ja nie gram, to strata czasu popieram .... odpalam sieciowego fpp ( nexuiz ) tylko wtedy gdy mam ochote stracić trochę czasu . A tak po za tym to nawet sapera z windowsa wywaliłem ;p Niektóre gry to rzeczywiście strata czasu, ale są wśród gier prawdziwe perełki heart Spędzam przy nich naprawdę bardzo dużo czasu i uważam, że to najlepiej wykorzystany czas. Np. kiedy gram w jakieś fajne RPG to tak jakbym czytał książkę i uczestniczył w jej wszystkich fantastycznych wydarzeniach , albo kiedy gram w warcrafta to tak jakbym grał w takie bardziej rozbudowane szachy. Tyle, że w tej grze potrzebny jest też dużo refleksu. Łącznie z fabułą warcraft tworzy razem prawdziwe RTS-owe dzieło sztuki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 11:16 am
ja lubię grać w szachy ale te prawdziwe, nie na ekranie komputera
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 11:25 am
Jukatan nie czytalam artykulu i mi sie nie chce. jestem zdania, ze jesli jednostka jest kochana, normalna, to nie zacznie od gier popierdalac z pistoletem po ulicy, czy, w mniej ekstremalnej wersji, nie bedzie grala calymi dniami. dziamb dziamb! *zabiera gume balonowa wprost z ust* pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 10:55 pm
Gem_ma Jukatan nie czytalam artykulu i mi sie nie chce. jestem zdania, ze jesli jednostka jest kochana, normalna, to nie zacznie od gier popierdalac z pistoletem po ulicy, czy, w mniej ekstremalnej wersji, nie bedzie grala calymi dniami. dziamb dziamb! *zabiera gume balonowa wprost z ust* pirate *wypluwa mu na dłonie dorodnego żuka* ulało mi sie... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 16, 2008 6:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 16, 2008 7:19 am
Yumea ja lubię grać w szachy ale te prawdziwe, nie na ekranie komputera to podobnie jak ja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 16, 2008 7:23 am
pani psychol Yumea ja lubię grać w szachy ale te prawdziwe, nie na ekranie komputera to podobnie jak ja mrgreen
mamy wuefistę, magistra sportu w szachach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 16, 2008 7:27 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol Yumea ja lubię grać w szachy ale te prawdziwe, nie na ekranie komputera to podobnie jak ja mrgreen
jak to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 16, 2008 8:58 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol Yumea ja lubię grać w szachy ale te prawdziwe, nie na ekranie komputera to podobnie jak ja mrgreen
Pisałeś już o tym w innym temacie blaugh A ja wczoraj dwa razy tatę zjechałem w szachy, mówię wam,nieźle lamił xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 9:12 am
ichabot ILikeGreenChickenLegs pani psychol Yumea ja lubię grać w szachy ale te prawdziwe, nie na ekranie komputera to podobnie jak ja mrgreen
Pisałeś już o tym w innym temacie blaugh A ja wczoraj dwa razy tatę zjechałem w szachy, mówię wam,nieźle lamił xd
wiem że mówiłem. i co? historia się powatarza. i menu w szkolnej stołowce. a co do pani psychol: takto.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 9:36 am
ILikeGreenChickenLegs wiem że mówiłem. i co? historia się powatarza.
Im częściej się powtarza, tym mniej jest interesująca *ziew* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |