Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
mam ochote rzucic studia Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

poll
  piniondzeee!
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 5:17 am

Owiec
Daedhel
Owiec
A ja jestem ten matoł który miał możliwość z Erasmusa jechać na wymianę i nie skorzystał, mimo iż wcześniej o to zabiegałam.
jak to? co to? Po co? Czemu? DLACZEMU? gonk
Bo zmieniła się moja sytuacja życiowa, gdy chciałam wyjechać miałam ku temu konkretne powody a teraz mam powody by zostać .
acha, no chyba że tak. U mnie wyjeżdżaniem z kraju kieruje zawsze ta sama pobudka - obsesja podróżnicza! mrgreen Tyle, że zorganizowane wakacje z biurami podróży to dla mnie wielka lipa - to jak zostawanie w domu i włączanie filmu o innym kraju. Kraju trzeba doświadczyć od podszewki, w prawdziwie chaotyczny, podróżniczy sposób. twisted
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 5:37 am

Daedhel
Owiec
Daedhel
Owiec
A ja jestem ten matoł który miał możliwość z Erasmusa jechać na wymianę i nie skorzystał, mimo iż wcześniej o to zabiegałam.
Bo zmieniła się moja sytuacja życiowa, gdy chciałam wyjechać miałam ku temu konkretne powody a teraz mam powody by zostać .
acha, no chyba że tak. U mnie wyjeżdżaniem z kraju kieruje zawsze ta sama pobudka - obsesja podróżnicza! mrgreen Tyle, że zorganizowane wakacje z biurami podróży to dla mnie wielka lipa - to jak zostawanie w domu i włączanie filmu o innym kraju. Kraju trzeba doświadczyć od podszewki, w prawdziwie chaotyczny, podróżniczy sposób. twisted
ja w te wakacje musowo na miesiąc chociaż musze z kasmizarem gdzieś wyjechać. Najlepiej gdzieś gdzie jest wioskowy klimat, dużo spacerów, świeże powietrze, ładne widoczki i zabawni ludzie. Czyli w góry. xp

Ehhh Marzy mi się Chorwacja.
4laugh

Owiec

harab serapel

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 5:40 am

mam to samo, coraz mniej mnie widac na uczelni, a ja mam to w dupie, najwyzej pojde do woja, jakos sie go nie boje. Popracuje, powspinam sie w hierarchi kopalnianej i moze za pare lat podejme jakies znow smile
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 6:13 am

harab serapel
mam to samo, coraz mniej mnie widac na uczelni, a ja mam to w dupie, najwyzej pojde do woja, jakos sie go nie boje. Popracuje, powspinam sie w hierarchi kopalnianej i moze za pare lat podejme jakies znow smile
mowisz ze planujesz wyjsc na powierzchnie? whee

Owiec

harab serapel

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 6:24 am

Owiec
harab serapel
mowisz ze planujesz wyjsc na powierzchnie? whee

hahahaahhahaa stressed ale w pewnym sensie tak, nadsztygarzy zjezdzaja tylko w wyjatkowych okolicznosciach smile
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 7:30 am

Owiec
Daedhel
Owiec
Daedhel
Owiec
ja w te wakacje musowo na miesiąc chociaż musze z kasmizarem gdzieś wyjechać. Najlepiej gdzieś gdzie jest wioskowy klimat, dużo spacerów, świeże powietrze, ładne widoczki i zabawni ludzie. Czyli w góry. xp

4laugh

a mi się marzą helsinki ;<

pani psychol

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 7:44 am

pani psychol
Owiec

4laugh

a mi cały świat! mrgreen
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 8:06 am

Daedhel
pani psychol
Owiec

4laugh

a mi cały świat! mrgreen

powodzenia w jego podbiciu mrgreen
mi tam do szczęścia by wystarczyły helsinki.

albo londyn.

albo paryż.

albo wroclove.

albo krk.

.......... gonk

pani psychol

harab serapel

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 8:16 am

a ja zostalem powiadomiony, ze jak sproboje rzucic studia, to strace zycie
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 9:06 am

Jukatan
historie sztuki or something.

kulturoznawstwo. jest naprawdę świetnie!

a tak poza tym , CZY DO CIEBIE NIE DOTARŁO, CO JA CI DZISIAJ WKŁADAŁAM DO TEJ PUSTEJ CZASZKI!?

chcesz być stojakiem na mikrofon!?

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 9:09 am

pani psychol
Daedhel
pani psychol
Owiec

4laugh

a mi cały świat! mrgreen

powodzenia w jego podbiciu mrgreen
mi tam do szczęścia by wystarczyły helsinki.

albo londyn.

albo paryż.

albo wroclove.

albo krk.

.......... gonk

CHORWACJA ROCKS!!!!!! polecam!!!!

Wroclove też polecam pirate
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 9:12 am

wroclove jest pieeeeeeeenkny!
miasto studentów whee
chciałabym tam mieszkać.

pani psychol

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 9:23 am

pani psychol
miasto studentów whee
chciałabym tam mieszkać.

zapraszam do nocowania u mnie na balkonie!

Wroclove cudne miasto! heart
PostPosted: Fri Jan 04, 2008 9:27 am

ZebraDeath
pani psychol
miasto studentów whee
chciałabym tam mieszkać.

na balkonie w zimie... ale Ty gościnna jesteś. wink

Carcassandra

Anxious Carpenter

pani psychol

PostPosted: Fri Jan 04, 2008 9:28 am

ZebraDeath
pani psychol
miasto studentów whee
chciałabym tam mieszkać.

na balkonie?
zaprawdę, urzeka mnie ta perspektywa.
zwłaszcza w taką pogodę xd
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items