|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 5:17 am
Owiec Daedhel Owiec A ja jestem ten matoł który miał możliwość z Erasmusa jechać na wymianę i nie skorzystał, mimo iż wcześniej o to zabiegałam. jak to? co to? Po co? Czemu? DLACZEMU? gonk Bo zmieniła się moja sytuacja życiowa, gdy chciałam wyjechać miałam ku temu konkretne powody a teraz mam powody by zostać . acha, no chyba że tak. U mnie wyjeżdżaniem z kraju kieruje zawsze ta sama pobudka - obsesja podróżnicza! mrgreen Tyle, że zorganizowane wakacje z biurami podróży to dla mnie wielka lipa - to jak zostawanie w domu i włączanie filmu o innym kraju. Kraju trzeba doświadczyć od podszewki, w prawdziwie chaotyczny, podróżniczy sposób. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 5:37 am
Daedhel Owiec Daedhel Owiec A ja jestem ten matoł który miał możliwość z Erasmusa jechać na wymianę i nie skorzystał, mimo iż wcześniej o to zabiegałam. jak to? co to? Po co? Czemu? DLACZEMU? gonk Bo zmieniła się moja sytuacja życiowa, gdy chciałam wyjechać miałam ku temu konkretne powody a teraz mam powody by zostać . acha, no chyba że tak. U mnie wyjeżdżaniem z kraju kieruje zawsze ta sama pobudka - obsesja podróżnicza! mrgreen Tyle, że zorganizowane wakacje z biurami podróży to dla mnie wielka lipa - to jak zostawanie w domu i włączanie filmu o innym kraju. Kraju trzeba doświadczyć od podszewki, w prawdziwie chaotyczny, podróżniczy sposób. twisted ja w te wakacje musowo na miesiąc chociaż musze z kasmizarem gdzieś wyjechać. Najlepiej gdzieś gdzie jest wioskowy klimat, dużo spacerów, świeże powietrze, ładne widoczki i zabawni ludzie. Czyli w góry. xp Ehhh Marzy mi się Chorwacja. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 5:40 am
mam to samo, coraz mniej mnie widac na uczelni, a ja mam to w dupie, najwyzej pojde do woja, jakos sie go nie boje. Popracuje, powspinam sie w hierarchi kopalnianej i moze za pare lat podejme jakies znow smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 6:13 am
harab serapel mam to samo, coraz mniej mnie widac na uczelni, a ja mam to w dupie, najwyzej pojde do woja, jakos sie go nie boje. Popracuje, powspinam sie w hierarchi kopalnianej i moze za pare lat podejme jakies znow smile mowisz ze planujesz wyjsc na powierzchnie? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 6:24 am
Owiec harab serapel mam to samo, coraz mniej mnie widac na uczelni, a ja mam to w dupie, najwyzej pojde do woja, jakos sie go nie boje. Popracuje, powspinam sie w hierarchi kopalnianej i moze za pare lat podejme jakies znow smile mowisz ze planujesz wyjsc na powierzchnie? whee hahahaahhahaa stressed ale w pewnym sensie tak, nadsztygarzy zjezdzaja tylko w wyjatkowych okolicznosciach smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 7:30 am
Owiec Daedhel Owiec Daedhel Owiec A ja jestem ten matoł który miał możliwość z Erasmusa jechać na wymianę i nie skorzystał, mimo iż wcześniej o to zabiegałam. jak to? co to? Po co? Czemu? DLACZEMU? gonk Bo zmieniła się moja sytuacja życiowa, gdy chciałam wyjechać miałam ku temu konkretne powody a teraz mam powody by zostać . acha, no chyba że tak. U mnie wyjeżdżaniem z kraju kieruje zawsze ta sama pobudka - obsesja podróżnicza! mrgreen Tyle, że zorganizowane wakacje z biurami podróży to dla mnie wielka lipa - to jak zostawanie w domu i włączanie filmu o innym kraju. Kraju trzeba doświadczyć od podszewki, w prawdziwie chaotyczny, podróżniczy sposób. twisted ja w te wakacje musowo na miesiąc chociaż musze z kasmizarem gdzieś wyjechać. Najlepiej gdzieś gdzie jest wioskowy klimat, dużo spacerów, świeże powietrze, ładne widoczki i zabawni ludzie. Czyli w góry. xp Ehhh Marzy mi się Chorwacja. 4laugh a mi się marzą helsinki ;<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 7:44 am
pani psychol Owiec ja w te wakacje musowo na miesiąc chociaż musze z kasmizarem gdzieś wyjechać. Najlepiej gdzieś gdzie jest wioskowy klimat, dużo spacerów, świeże powietrze, ładne widoczki i zabawni ludzie. Czyli w góry. xp Ehhh Marzy mi się Chorwacja. 4laugh a mi się marzą helsinki ;<a mi cały świat! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:06 am
Daedhel pani psychol Owiec ja w te wakacje musowo na miesiąc chociaż musze z kasmizarem gdzieś wyjechać. Najlepiej gdzieś gdzie jest wioskowy klimat, dużo spacerów, świeże powietrze, ładne widoczki i zabawni ludzie. Czyli w góry. xp Ehhh Marzy mi się Chorwacja. 4laugh a mi się marzą helsinki ;<a mi cały świat! mrgreen powodzenia w jego podbiciu mrgreen mi tam do szczęścia by wystarczyły helsinki.
albo londyn.
albo paryż.
albo wroclove.
albo krk.
.......... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:16 am
a ja zostalem powiadomiony, ze jak sproboje rzucic studia, to strace zycie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:06 am
Jukatan historie sztuki or something. kulturoznawstwo. jest naprawdę świetnie! a tak poza tym , CZY DO CIEBIE NIE DOTARŁO, CO JA CI DZISIAJ WKŁADAŁAM DO TEJ PUSTEJ CZASZKI!? chcesz być stojakiem na mikrofon!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:09 am
pani psychol Daedhel pani psychol Owiec ja w te wakacje musowo na miesiąc chociaż musze z kasmizarem gdzieś wyjechać. Najlepiej gdzieś gdzie jest wioskowy klimat, dużo spacerów, świeże powietrze, ładne widoczki i zabawni ludzie. Czyli w góry. xp Ehhh Marzy mi się Chorwacja. 4laugh a mi się marzą helsinki ;<a mi cały świat! mrgreen powodzenia w jego podbiciu mrgreen mi tam do szczęścia by wystarczyły helsinki.
albo londyn.
albo paryż.
albo wroclove.
albo krk.
.......... gonk CHORWACJA ROCKS!!!!!! polecam!!!! Wroclove też polecam pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:12 am
wroclove jest pieeeeeeeenkny! miasto studentów whee chciałabym tam mieszkać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:23 am
pani psychol wroclove jest pieeeeeeeenkny! miasto studentów whee chciałabym tam mieszkać. zapraszam do nocowania u mnie na balkonie! Wroclove cudne miasto! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:27 am
ZebraDeath pani psychol wroclove jest pieeeeeeeenkny! miasto studentów whee chciałabym tam mieszkać. zapraszam do nocowania u mnie na balkonie! Wroclove cudne miasto! heart na balkonie w zimie... ale Ty gościnna jesteś. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 9:28 am
ZebraDeath pani psychol wroclove jest pieeeeeeeenkny! miasto studentów whee chciałabym tam mieszkać. zapraszam do nocowania u mnie na balkonie! Wroclove cudne miasto! heart na balkonie? zaprawdę, urzeka mnie ta perspektywa. zwłaszcza w taką pogodę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|