|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 6:53 am
grzesznicy! nie znacie prawdziwej sciezki szmponu! scream pirate niewierni poligamisci srodkow do wlosow! xD Trza byc wiernym, a dostapicie najwyzszego blasku ... wlosow xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 6:57 am
mi się tak strasznie elektryzują stare
jakie są dobre szampony/odżywki przeciwko elektryzowaniu się? włosów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 7:06 am
pani psychol mi się tak strasznie elektryzują stare
jakie są dobre szampony/odżywki przeciwko elektryzowaniu się? włosów. spryskaj lakierem bądx uzyj pianki - działa bajecznie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 7:33 am
Jukatan pani psychol mi się tak strasznie elektryzują stare
jakie są dobre szampony/odżywki przeciwko elektryzowaniu się? włosów. spryskaj lakierem bądx uzyj pianki - działa bajecznie. od pianki mi się zrobią takie "sztuczne", ale z lakierem spróbuję mrgreen
mmmm, teraz zapuszczam długie włoski. takie do połowy pleców... aczkolwiek to trochę potrwa, w końcu dopiero co obcięłam się na krótko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 7:43 am
pani psychol Jukatan pani psychol mi się tak strasznie elektryzują stare
jakie są dobre szampony/odżywki przeciwko elektryzowaniu się? włosów. spryskaj lakierem bądx uzyj pianki - działa bajecznie. od pianki mi się zrobią takie "sztuczne", ale z lakierem spróbuję mrgreen
mmmm, teraz zapuszczam długie włoski. takie do połowy pleców... aczkolwiek to trochę potrwa, w końcu dopiero co obcięłam się na krótko.ja miałam długie, takie poniżej pasa, ale uważam że to przekleństwo jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 7:49 am
no, trzeba mieć bardzo mocne włosy, żeby po zapuszczeniu jakoś wyglądały... ja takich nie mam i jak miałam włosy do połowy pleców w podstawówce, to wyglądały, jakby żebrały o litość. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:09 am
trzeba dbać o nie, dziewczęta! mrgreen
ja jeszcze nie miałam nigdy takich długich włosów, ale straaasznie mi się podobają.
i nie będę mieć takich prostych, tylko będę je sobie tak falować. a od połowy ich długości trochę bardziej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:15 am
ja musze znalezc ten szampon ktorego uzywa Millia Rage xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:16 am
nie lubie długich włosów, bo mi sie placza jak psiamać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:19 am
harab serapel ja musze znalezc ten szampon ktorego uzywa Millia Rage xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:21 am
Jukatan harab serapel ja musze znalezc ten szampon ktorego uzywa Millia Rage xD  jakos uzywalem i nie umiem bic sie wlosami!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:22 am
Jukatan harab serapel ja musze znalezc ten szampon ktorego uzywa Millia Rage xD  taaaa, jaaasne. a ja kibicuję koreańczykom, bo są barzo swobodni.
a włosy ona ma pewnie sztywne i ciężkie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:26 am
pani psychol Jukatan harab serapel ja musze znalezc ten szampon ktorego uzywa Millia Rage xD  taaaa, jaaasne. a ja kibicuję koreańczykom, bo są barzo swobodni.
a włosy ona ma pewnie sztywne i ciężkie!Y14?! ;P a wlasnie ze nie bo ma puszyste i delikatne, czytalem bio xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 8:31 am