|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:10 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol a ja już mam kontoooo dramallama moi rodzice te dramallama rodzice? ahahaha, dis is fani dramallama tak, tata znalaz jedn koleank z liceum dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:13 am
a moj tata dopiero chce sie zapisac..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:17 am
Kyoko Suomi a moj tata dopiero chce sie zapisac..
to sie ciesz. moze znalezc kogos...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:21 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol ILikeGreenChickenLegs pani psychol a ja już mam kontoooo dramallama moi rodzice te dramallama rodzice? ahahaha, dis is fani dramallama tak, tata znalaz jedn koleank z liceum dramallama o masz ci los! no to masz niezłych rodziców, że potrafią się obsłużyć kompiuterem. moi się nawet nie tykają ;e
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:21 am
a ja jestem ale nie sposób mnię znależć sesesesese se se twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 8:47 am
moj stary tez na tym jest, szuka znajomych ze sredniej wink
za krotko nie widzialam moich licelanych kolegow, by ich szukac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 9:40 am
ILikeGreenChickenLegs to sie ciesz. moze znalezc kogos... znajdzie swoja stara milosc i od nas odejdzie xd
btw, pozwolilam sobie zaproszenia wyslac tak jak harab innym ludkom z Gai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 10:37 am
co moge powiedziec, milo jest zobaczyc pogadac z ludzmi ktorych sie dlugo nie widzialo, zobaczyc jak sie zmienili i co teraz robia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 11:20 am
harab serapel co moge powiedziec, milo jest zobaczyc pogadac z ludzmi ktorych sie dlugo nie widzialo, zobaczyc jak sie zmienili i co teraz robia nie jestem taka pewna... wg wszelkich moich danych jeden spokojny, wzorowy kolega z mojej klasy ze szkoły podstawowej jest teraz deathmetalowym zboczonym żulem........................ stare poza tym mam dziwną klasę z liceum, której ponad dwie trzecie w zbiorowej histerii względnie owczym pędzie jeszcze przed wynikami matur zapisało sie na naszą klasę... co jakiś czas dostaję od nich przepełnione ufną nadzieją apele, żebym też się zapisała, ale nie chce mi się wygłupiać. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 03, 2008 11:37 am
Daedhel harab serapel co moge powiedziec, milo jest zobaczyc pogadac z ludzmi ktorych sie dlugo nie widzialo, zobaczyc jak sie zmienili i co teraz robia nie jestem taka pewna... wg wszelkich moich danych jeden spokojny, wzorowy kolega z mojej klasy ze szkoły podstawowej jest teraz deathmetalowym zboczonym żulem........................ stare A drugi nie żyje. Daedhel ale nie chce mi się wygłupiać. xp tiaa, wystarczy, że my mamy ze sobą jakiś tam kontakt 3nodding żartuje... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 2:25 am
Kyoko Suomi ILikeGreenChickenLegs to sie ciesz. moze znalezc kogos... znajdzie swoja stara milosc i od nas odejdzie xd
btw, pozwolilam sobie zaproszenia wyslac tak jak harab innym ludkom z Gai
tja... nie ma jak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 04, 2008 5:35 am
ZebraDeath tiaa, wystarczy, że my mamy ze sobą jakiś tam kontakt 3nodding żartuje... rofl no raczej. rolleyes Bo w zasadzie to nie mamy. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|