Ale nudy |
nie ma gdzie sie wypowiedziec. |
|
11% |
[ 2 ] |
ino jakies same denne watki |
|
17% |
[ 3 ] |
zmienilem nazwisko |
|
5% |
[ 1 ] |
znow sie rozwodze |
|
23% |
[ 4 ] |
patrzcie na moja nowa bielizne |
|
41% |
[ 7 ] |
|
Total Votes : 17 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 3:45 pm
ooo autocenzura, to dobre. jak milo ze nie tylko ja mam schizofrenie ^^ no faktycznie, jakis zastoj na ogolnym ostatnio...pewnie przez swieta. przed nikt nie mial czasu a po nikt nie ma sily sie ruszyc/szykuje sie do Sylwestra razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 5:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 6:00 pm
dobra mialem tu cos napisac, ale wrocilem dopiero z pracy i jestem zbyt pijany xD ,oze jutro ale pewnie jak zeykle znajde sobie cos innego do roboty , jaik chociazby masterowanie kh2 ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 11:04 pm
ZebraDeath łohohohoho, zimnem pojechało po kościach rofl a bys wiedziala mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 12:47 am
harab serapel dobra mialem tu cos napisac, ale wrocilem dopiero z pracy i jestem zbyt pijany xD a to gdzie ty pracujesz? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 12:52 am
pani psychol harab serapel dobra mialem tu cos napisac, ale wrocilem dopiero z pracy i jestem zbyt pijany xD a to gdzie ty pracujesz? xd w kopalni rofl blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 12:59 am
Owiec pani psychol harab serapel dobra mialem tu cos napisac, ale wrocilem dopiero z pracy i jestem zbyt pijany xD a to gdzie ty pracujesz? xd w kopalni rofl blaugh to wszystko wyjaśnia xp ciemno tam pewno mają.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 1:04 am
pani psychol Owiec pani psychol harab serapel dobra mialem tu cos napisac, ale wrocilem dopiero z pracy i jestem zbyt pijany xD a to gdzie ty pracujesz? xd w kopalni rofl blaugh to wszystko wyjaśnia xp ciemno tam pewno mają.zartowalam.. nie wiem gdzie on pracuje... mimo iz moderator powinien wiedziec wszystko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 1:07 am
Martines.PL No wlasnie wrocilem po dluzszym czasie i jakos nic tu sie nie dzieje. Dawniej to czlowiek co chwile zagladal a tam jego post juz nie jest ostatni i co chwila trzeba bylo cos dopisywac, a teraz 2 miesiace i watki nie ruszone. Az mi sie smutno robi ide znow sie powiesic. starzejemy sie aniolku.. a nie ma mlodych pokolen ktore by mialy tyle zapalu i taka motywacje by olewac szkole na rzecz gai mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 1:55 am
Owiec pani psychol Owiec pani psychol harab serapel dobra mialem tu cos napisac, ale wrocilem dopiero z pracy i jestem zbyt pijany xD a to gdzie ty pracujesz? xd w kopalni rofl blaugh to wszystko wyjaśnia xp ciemno tam pewno mają.zartowalam.. nie wiem gdzie on pracuje... mimo iz moderator powinien wiedziec wszystko xd tak w kopalni, skarbie smile i wcale nie jest tam ciemno razz no moze miejscami wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 2:01 am
no dobra cośik w tym jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 3:14 am
harab serapel Owiec pani psychol Owiec pani psychol harab serapel dobra mialem tu cos napisac, ale wrocilem dopiero z pracy i jestem zbyt pijany xD a to gdzie ty pracujesz? xd w kopalni rofl blaugh to wszystko wyjaśnia xp ciemno tam pewno mają.zartowalam.. nie wiem gdzie on pracuje... mimo iz moderator powinien wiedziec wszystko xd tak w kopalni, skarbie smile i wcale nie jest tam ciemno razz no moze miejscami wink lol... zgadlam rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 3:16 am
mamo mamo a harab serapel jest goralem 4laugh znaczy sie... gornikiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 3:26 am
Owiec mamo mamo a harab serapel jest goralem 4laugh znaczy sie... gornikiem nienawidzę górali... stare
ale nie no, herab. szacunek. ja bym się bała xd
o właśnie! przypomniało mi się. wiecie, że boję się przebywać w strasznie ciasnych miejscach, w których nie mogę zrobić nawet kroku i jest ciemno? zaraz panikuję xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 4:07 am
Owiec mamo mamo a harab serapel jest goralem 4laugh znaczy sie... gornikiem Jest górnikiem, a nawet elektromonterem, czy coś xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|