|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 2:31 am
im jestem starsza, tym mniej mnie interesuje zdanie ludzi, wiec zdarza mi sie na nich krzyczec w metrze, w sklepie, czasem wtrącam się w ich rozmowy. musze myc glowe raz na 24h. zle wytrzymuje nagle ataki smiechu i juz raz oplulam kolege, kiedy indziej nasmarkalam sobie do kawy stressed jesli chodzi o preferencje seksualne, to są zmienne. jak mozna ciagle sie gzic w ten sam sposob, to dla mnie nie do pomyslenia D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 2:58 am
nie mogę wytrzymać z prostą kartką papieru. muszę ją zgiąć i zrobić coś z niej, np. pisula. i dlatego w domu kartki są trzymane ode mnie w dużej odległości. lubię też psuć. RrrAAa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 4:17 am
ILikeGreenChickenLegs nie mogę wytrzymać z prostą kartką papieru. muszę ją zgiąć i zrobić coś z niej, np. pisula. i dlatego w domu kartki są trzymane ode mnie w dużej odległości. lubię też psuć. RrrAAa! gonk
ojeny!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 4:26 am
No to ja mam takie cuś, że gram w Warcrafta i przez niego sie czasami nie uczę. To już jest mój nałóg, czy zboczenie jak kto woli xp Jak byłem mały to oglądałem telewizję siedząc na kanapie do góry nogami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 4:45 am
ichabot Jak byłem mały to oglądałem telewizję siedząc na kanapie do góry nogami xd miałeś trudne dzieciństwo xd
ah, przypomniało mi się moje zboczenie: uwielbiam słowo: judzić. wszelkie jego formy. judzić, judzi, judzę, podjudzam, itd. heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 9:45 am
a ja przyznam się jeszcze, że mam full zdjęć Severusa Snape... ponadto wszystkie części HP w języku polskim i w angielskim (prawie wszystkie ale niedugę bedzie all ^^) aby lepiej go poznać i móc zaznajomić sie z jego wypowiedziami w oryginale xp uwielbiam go w wykonaniu Rowling jak i rozszalałych nastolatek (czyt. w ff również w obu jezyckach xd )... no dobra, nie wszystkie sa pisane przez nastolatki (te z +18 raczej nie xp ) jestem zrozpaczona że nie mogę nigdzie dostać jego plakatu ;( crying stressed sweatdrop ostatnio z wyżej już wypowiadającą sie Nszo-czi od misiów, steirdziłyśmy ze to nie jest, jak myśmy to nazwali, małe zboczenie, ale wielkie zbocze ^^
to mówiłam ja, mroov biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 10:01 am
zboczenia zebry:
-czekolada. mogę chcieć już rzygać, ale będę ją jeść. Każda, prócz gorzkiej; -brutalny seks -wampiryzm. szaleję ze tym!!!! whee po prostu maniaczka jestem -elfy!!!!!!!! moje kolejna miłość heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 10:04 am
ZebraDeath zboczenia zebry: -czekolada. mogę chcieć już rzygać, ale będę ją jeść. Każda, prócz gorzkiej; - brutalny seks -wampiryzm. szaleję ze tym!!!! whee po prostu maniaczka jestem -elfy!!!!!!!! moje kolejna miłość heart heart heart heart z tej karteluszki co dzierżysz w łapkach wyczytujesz te zboczenia?? biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 10:07 am
Mroovecka ZebraDeath zboczenia zebry: -czekolada. mogę chcieć już rzygać, ale będę ją jeść. Każda, prócz gorzkiej; - brutalny seks -wampiryzm. szaleję ze tym!!!! whee po prostu maniaczka jestem -elfy!!!!!!!! moje kolejna miłość heart heart heart heart z tej karteluszki co dzierżysz w łapkach wyczytujesz te zboczenia?? biggrin biggrin biggrin nie, lista moich zboczeń jest zasadniczo dłuższa, ale niektórymi aż niewypada się chwalić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 10:10 am
zebro, przypomniałaś mi
czekolada!!!!!!!! to mój nałóg number one domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 10:23 am
jeszcze jedno....
spanie pod kołdrą i grubym kocem, nawet jeśli jest 35 stopni celsjusza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 11:41 am
Tez mam swoje nalogi:
-Seph, seph,sephiroth @_@'
-puzzle ^^
-patrzenie sie ludziom w oczy jak mnie mijaja na ulicy (czemu najczesciej sa to mezczyzni???=.=")
-seks w roznych dziwnych miejscach
-gadanie wieczorami przez tel... (moje beidne rachuneczki sad )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 1:28 am
owiec: to juz chyba przestało być zboczeniem... wszyscy tu chyba to lubią xp ehh... nie chce mi sie odpalać mego konta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 1:32 am
ooooooooooo i jeszcze wyciskanie komuś pryszczy... to chyba z zazdrości że sama nie posiadam. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 28, 2007 1:35 am
nienawidze goraca [tez wlasna definicja]. nie moze u mnie w pokoju byc 20 stopni, bo mnie szlag trafia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|