|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 9:02 am
Kasmizar To lyzka.... Na ktorej jest troche kawy... I to jest pisanie? Zaczne sprzedawac zestawy takiej CUDOWNEJ łyzki. Całe 2,50 e-e. na niej nie ma kawy. po prostu ma taki dzióbek i ten dzióbek jest podzielony na pół. i w tym miejscu gdzie jest to wgłębienie zbiera się kawa. i później jak dotykasz do czegoś, np. kartki, to to wgłębienie jest swego rodzaju wkładem i z niego się wylewa kawa na kartkę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 9:05 am
Kasmizar To lyzka.... Na ktorej jest troche kawy... I to jest pisanie? Zaczne sprzedawac zestawy takiej CUDOWNEJ łyzki. Całe 2,50 podzielam twe zdanie. po co wogole czeba by było kupować łyżkę, którą można by pisać. mozna kupiś sobie długopis. też pisze, a tańszy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 9:07 am
No to wlasnie upadl moj pomysl na interes zycia. Ludzie beda wiedzieli ze mozna kupic długopis za 80 groszy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 9:07 am
ILikeGreenChickenLegs Kasmizar To lyzka.... Na ktorej jest troche kawy... I to jest pisanie? Zaczne sprzedawac zestawy takiej CUDOWNEJ łyzki. Całe 2,50 podzielam twe zdanie. po co wogole czeba by było kupować łyżkę, którą można by pisać. mozna kupiś sobie długopis. też pisze, a tańszy. ja też podzielam jego zdanie i twoje zdanie.
ale jakby ktoś chciałby mi kupić to bym chciała, bo lubię takie śmiechowe rzeczy.
aczkolwiek sama sobie bym nie kupiła. bo po co? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 9:32 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs Kasmizar To lyzka.... Na ktorej jest troche kawy... I to jest pisanie? Zaczne sprzedawac zestawy takiej CUDOWNEJ łyzki. Całe 2,50 podzielam twe zdanie. po co wogole czeba by było kupować łyżkę, którą można by pisać. mozna kupiś sobie długopis. też pisze, a tańszy. ja też podzielam jego zdanie i twoje zdanie.
ale jakby ktoś chciałby mi kupić to bym chciała, bo lubię takie śmiechowe rzeczy.
aczkolwiek sama sobie bym nie kupiła. bo po co? xd kiedy do cie dojdzie, że tu kobiety mają skiny menskie i damskie, a menscyzni menskie. także przypuszczam że kasmizar to kobieta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 9:43 am