|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 9:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 9:48 am
P a t e l n i a Barszcz jest feeeee! wilkus: Dżemdobry. Albo nie, bo marmolada lepsza. Hue hue hue. . Visible : To nasze grono to powoli umiera śmiercią naturalną, ale cóż bywa. Gem_ma : Rzórek pichotka, barsz bleeeee. Insane Lady-sama : Senk ju. ichabot : Heeeej :3 wicked que.en : Jakby co ja lubię takie niezrównoważone biggrin Daedhel : Mi się podoba również. ZebraDeath : Ksh, ksh.
Odpisałam wszystkim. Miszczostfo. Jeeee. (a długo mi to zajęło, ale muszę zrobić pierwsze wrażenie jakieś dobre).a o mnie to nie pomyślała *pfi!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 11:13 am
P a t e l n i a Barszcz jest feeeee! wilkus: Dżemdobry. Albo nie, bo marmolada lepsza. Hue hue hue. . Visible : To nasze grono to powoli umiera śmiercią naturalną, ale cóż bywa. Gem_ma : Rzórek pichotka, barsz bleeeee. Insane Lady-sama : Senk ju. ichabot : Heeeej :3 wicked que.en : Jakby co ja lubię takie niezrównoważone biggrin Daedhel : Mi się podoba również. ZebraDeath : Ksh, ksh.
Odpisałam wszystkim. Miszczostfo. Jeeee. (a długo mi to zajęło, ale muszę zrobić pierwsze wrażenie jakieś dobre). mmm, no to fajnie misiu heart robisz bardzo dobre wrażenie ;*
ale jestem krejzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 11:17 am
wicked que.en P a t e l n i a Barszcz jest feeeee! wilkus: Dżemdobry. Albo nie, bo marmolada lepsza. Hue hue hue. . Visible : To nasze grono to powoli umiera śmiercią naturalną, ale cóż bywa. Gem_ma : Rzórek pichotka, barsz bleeeee. Insane Lady-sama : Senk ju. ichabot : Heeeej :3 wicked que.en : Jakby co ja lubię takie niezrównoważone biggrin Daedhel : Mi się podoba również. ZebraDeath : Ksh, ksh.
Odpisałam wszystkim. Miszczostfo. Jeeee. (a długo mi to zajęło, ale muszę zrobić pierwsze wrażenie jakieś dobre). mmm, no to fajnie misiu heart robisz bardzo dobre wrażenie ;*
ale jestem krejzi xd Nawet na moje cześć.. ech jestem wzruszony wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 1:31 am
ichabot wicked que.en P a t e l n i a Barszcz jest feeeee! wilkus: Dżemdobry. Albo nie, bo marmolada lepsza. Hue hue hue. . Visible : To nasze grono to powoli umiera śmiercią naturalną, ale cóż bywa. Gem_ma : Rzórek pichotka, barsz bleeeee. Insane Lady-sama : Senk ju. ichabot : Heeeej :3 wicked que.en : Jakby co ja lubię takie niezrównoważone biggrin Daedhel : Mi się podoba również. ZebraDeath : Ksh, ksh.
ale jestem krejzi xd Nawet na moje cześć.. ech jestem wzruszony wink a ja nie. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:34 am
ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Barszcz jest feeeee! wilkus: Dżemdobry. Albo nie, bo marmolada lepsza. Hue hue hue. . Visible : To nasze grono to powoli umiera śmiercią naturalną, ale cóż bywa. Gem_ma : Rzórek pichotka, barsz bleeeee. Insane Lady-sama : Senk ju. ichabot : Heeeej :3 wicked que.en : Jakby co ja lubię takie niezrównoważone biggrin Daedhel : Mi się podoba również. ZebraDeath : Ksh, ksh.
Odpisałam wszystkim. Miszczostfo. Jeeee. (a długo mi to zajęło, ale muszę zrobić pierwsze wrażenie jakieś dobre).a o mnie to nie pomyślała *pfi!* Bo z Tobą to się widzę/słyszę prawie codziennie >_< A tak ps to .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 11:54 pm
P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Barszcz jest feeeee! wilkus: Dżemdobry. Albo nie, bo marmolada lepsza. Hue hue hue. . Visible : To nasze grono to powoli umiera śmiercią naturalną, ale cóż bywa. Gem_ma : Rzórek pichotka, barsz bleeeee. Insane Lady-sama : Senk ju. ichabot : Heeeej :3 wicked que.en : Jakby co ja lubię takie niezrównoważone biggrin Daedhel : Mi się podoba również. ZebraDeath : Ksh, ksh.
Odpisałam wszystkim. Miszczostfo. Jeeee. (a długo mi to zajęło, ale muszę zrobić pierwsze wrażenie jakieś dobre).a o mnie to nie pomyślała *pfi!* Bo z Tobą to się widzę/słyszę prawie codziennie >_< A tak ps to . a ja nie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 8:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 12:45 pm
ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Barszcz jest feeeee! wilkus: Dżemdobry. Albo nie, bo marmolada lepsza. Hue hue hue. . Visible : To nasze grono to powoli umiera śmiercią naturalną, ale cóż bywa. Gem_ma : Rzórek pichotka, barsz bleeeee. Insane Lady-sama : Senk ju. ichabot : Heeeej :3 wicked que.en : Jakby co ja lubię takie niezrównoważone biggrin Daedhel : Mi się podoba również. ZebraDeath : Ksh, ksh.
Odpisałam wszystkim. Miszczostfo. Jeeee. (a długo mi to zajęło, ale muszę zrobić pierwsze wrażenie jakieś dobre).a o mnie to nie pomyślała *pfi!* Bo z Tobą to się widzę/słyszę prawie codziennie >_< A tak ps to . a ja nie emo Nie prowokuj mnie domokun . Chcę mój prezent *warczy*.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 11:57 pm
P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Barszcz jest feeeee! wilkus: Dżemdobry. Albo nie, bo marmolada lepsza. Hue hue hue. . Visible : To nasze grono to powoli umiera śmiercią naturalną, ale cóż bywa. Gem_ma : Rzórek pichotka, barsz bleeeee. Insane Lady-sama : Senk ju. ichabot : Heeeej :3 wicked que.en : Jakby co ja lubię takie niezrównoważone biggrin Daedhel : Mi się podoba również. ZebraDeath : Ksh, ksh.
Odpisałam wszystkim. Miszczostfo. Jeeee. (a długo mi to zajęło, ale muszę zrobić pierwsze wrażenie jakieś dobre).a o mnie to nie pomyślała *pfi!* Bo z Tobą to się widzę/słyszę prawie codziennie >_< A tak ps to . a ja nie emo Nie prowokuj mnie domokun . Chcę mój prezent *warczy*. jeju,jeju, kupie ci dzisiaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 6:33 am
ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Barszcz jest feeeee! wilkus: Dżemdobry. Albo nie, bo marmolada lepsza. Hue hue hue. . Visible : To nasze grono to powoli umiera śmiercią naturalną, ale cóż bywa. Gem_ma : Rzórek pichotka, barsz bleeeee. Insane Lady-sama : Senk ju. ichabot : Heeeej :3 wicked que.en : Jakby co ja lubię takie niezrównoważone biggrin Daedhel : Mi się podoba również. ZebraDeath : Ksh, ksh.
Odpisałam wszystkim. Miszczostfo. Jeeee. (a długo mi to zajęło, ale muszę zrobić pierwsze wrażenie jakieś dobre).a o mnie to nie pomyślała *pfi!* Bo z Tobą to się widzę/słyszę prawie codziennie >_< A tak ps to . a ja nie emo Nie prowokuj mnie domokun . Chcę mój prezent *warczy*. jeju,jeju, kupie ci dzisiaj.Jeju, jeju panie dzieju. Hurraaaa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 6:45 am
P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Bo z Tobą to się widzę/słyszę prawie codziennie >_< A tak ps to . a ja nie emo Nie prowokuj mnie domokun . Chcę mój prezent *warczy*. jeju,jeju, kupie ci dzisiaj.Jeju, jeju panie dzieju. Hurraaaa! hm.. a tychciałaś to różowe do komórki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 20, 2007 11:18 am
ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Bo z Tobą to się widzę/słyszę prawie codziennie >_< A tak ps to . a ja nie emo Nie prowokuj mnie domokun . Chcę mój prezent *warczy*. jeju,jeju, kupie ci dzisiaj.Jeju, jeju panie dzieju. Hurraaaa! hm.. a tychciałaś to różowe do komórki?Tam gdzie Ci pokazywałam to ja chce takiego misia do komórki. MISIA. On jest szary. I ma torebki z zakupami w łapkach. I jest na takim sznureczku niebieski.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 12:32 am
to go nie było. był tylko róż. a misio był do kluczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|