|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 4:18 am
Jukatan ILikeGreenChickenLegs hym.. kto powieedział że skończyłem. i co masz do mojego penisa? matka cie nim biła do 5 roku życia? A może podglądeczka z ciebie jest, ot co. I wcale nie jestem bogaty, popatrz na Yajo (angelic headband) Na The visible ghost (nitemare headband) Na Wilkusa (wszystko) Na Haraba serapela (także) Na Kyoko suomi ( te takie na nogi ze skrzydełakmi) A poza tym jescze jak jestem na tej gildii, nie widziałem, abyś na pisała coś miłego. Jesteś straszną pesymistką, albo zamkniętą w sobie egoistką, co uważa że wszyscy są gorsi. Ale tak nie jest. Pogódź się z tym, bo będzie ci trudno w życiu. kotku, nie móiłam, że jesteś bogaty, ale, że masz manię zarabiania pieniędzy. I, przeciw Tobie, nie zwracam większej uwagi na to, co inni ludzie maja na awatarach razz osobiście mówiąc, jestem bardzo szczęśliwą kobietą, serio. Mogę wymieniać, jakie mam powody do szczęścia, a mam ich sporo, od chłopaka poczynając, przechodząc przez wymarzonego dollfa, którego kupiłam i kończąc na studiach, które sobie upatrzyłam i na których jestem. Może bywa, że zachowuję się chamsko i bezczelnie, ale to nie oznacza, że jestem pesymistką - raczej realistką - zawsze przygotowuje się na najgorsze, bo wtedy przyjmę to ze spokojem, a jeżeli stanie się coś dobrego, to będę mile zaskoczona. nie widziałeś żadnego mojego pozytywnego posta? krótko jesteś na gildii. na gai ogólnie. jestem miesiac krocej na gai niz ty. a moze po prostu chcesz miec po prostu jakie odreagowanie, skoro masz tak fajnie w zyciu chcesz zaznac tez troche bolu. Poza tym nie mam manii. kiedy miaem.a co do jukatan Może bywa, że zachowuję się chamsko i bezczelnie, ale to nie oznacza, że jestem pesymistką
tak,to znaczy ze jestes niemila.
cale 2,5 godziny siedziaem przy fishingu. na dzien raz nawet byem 19 w overall rofl a le teraz? nie, po hackach, wiem ze pieniadze przychodza i odchodza. i wszyscy ludzie na tym wiecie nie sa tylko aby dawac, ale aby tez odbierac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 5:03 am
ILikeGreenChickenLegs jestem miesiac krocej na gai niz ty. a moze po prostu chcesz miec po prostu jakie odreagowanie, skoro masz tak fajnie w zyciu chcesz zaznac tez troche bolu. Poza tym nie mam manii. kiedy miaem.a co do jukatan Może bywa, że zachowuję się chamsko i bezczelnie, ale to nie oznacza, że jestem pesymistką
tak,to znaczy ze jestes niemila.
cale 2,5 godziny siedziaem przy fishingu. na dzien raz nawet byem 19 w overall rofl a le teraz? nie, po hackach, wiem ze pieniadze przychodza i odchodza. i wszyscy ludzie na tym wiecie nie sa tylko aby dawac, ale aby tez odbierac.
moze masz racje, po prostu szukam wrazen albo mam taki sposob bycia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 5:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 5:51 am
to sie zdecyduj, przed chwila stwierdziles, ze jestem ,w skrocie, chamem, co to sie wyzywa na innych, a teraz nagle, ze ja po prostu tak sie zachowuje ogolnie. bo sie tak przewaznie zachowuje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 5:56 am
Jukatan to sie zdecyduj, przed chwila stwierdziles, ze jestem ,w skrocie, chamem, co to sie wyzywa na innych, a teraz nagle, ze ja po prostu tak sie zachowuje ogolnie. bo sie tak przewaznie zachowuje XD hmm? a bycie chamem to nie oznacza przypadkiem zachowywac sie chamsko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 5:59 am
ILikeGreenChickenLegs Jukatan to sie zdecyduj, przed chwila stwierdziles, ze jestem ,w skrocie, chamem, co to sie wyzywa na innych, a teraz nagle, ze ja po prostu tak sie zachowuje ogolnie. bo sie tak przewaznie zachowuje XD hmm? a bycie chamem to nie oznacza przypadkiem zachowywac sie chamsko? no oznacza z reszta, chyba nie ma sensu sie klocic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 6:37 am
ale hardkor dawajcie jeszcze, lubię czytać jak się ludzie kłócą.
jukatan: napisałaś, że nie zwracasz uwagi na wygląd awatara, a założyłaś konkurs awatarowy xd ale to tak na marginesie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 6:44 am
wicked que.en ale hardkor dawajcie jeszcze, lubię czytać jak się ludzie kłócą.
jukatan: napisałaś, że nie zwracasz uwagi na wygląd awatara, a założyłaś konkurs awatarowy xd ale to tak na marginesie faktycznie XD nie zwracam uwagi na to kto cos ma, czegos nie ma, przedmiotow, nie przypatruje sie, bo jakos do mnie to nie trafia. ktos tu sie kloci? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 7:59 am
Jukatan ILikeGreenChickenLegs Jukatan to sie zdecyduj, przed chwila stwierdziles, ze jestem ,w skrocie, chamem, co to sie wyzywa na innych, a teraz nagle, ze ja po prostu tak sie zachowuje ogolnie. bo sie tak przewaznie zachowuje XD hmm? a bycie chamem to nie oznacza przypadkiem zachowywac sie chamsko? no oznacza z reszta, chyba nie ma sensu sie klocic. my polemizujemy scream ale no tak, powiedzieliśmy sobie to i owo i wszystko fajnie * uścisk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:07 am
ILikeGreenChickenLegs Jukatan ILikeGreenChickenLegs Jukatan to sie zdecyduj, przed chwila stwierdziles, ze jestem ,w skrocie, chamem, co to sie wyzywa na innych, a teraz nagle, ze ja po prostu tak sie zachowuje ogolnie. bo sie tak przewaznie zachowuje XD hmm? a bycie chamem to nie oznacza przypadkiem zachowywac sie chamsko? no oznacza z reszta, chyba nie ma sensu sie klocic. my polemizujemy scream ale no tak, powiedzieliśmy sobie to i owo i wszystko fajnie * uścisk* *mac mac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:38 am
Jukatan ILikeGreenChickenLegs Jukatan ILikeGreenChickenLegs Jukatan to sie zdecyduj, przed chwila stwierdziles, ze jestem ,w skrocie, chamem, co to sie wyzywa na innych, a teraz nagle, ze ja po prostu tak sie zachowuje ogolnie. bo sie tak przewaznie zachowuje XD hmm? a bycie chamem to nie oznacza przypadkiem zachowywac sie chamsko? no oznacza z reszta, chyba nie ma sensu sie klocic. my polemizujemy scream ale no tak, powiedzieliśmy sobie to i owo i wszystko fajnie * uścisk* *mac mac* *ach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 8:40 am
od nienawiści po seks.
intristink.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 10:05 am
wicked que.en od nienawiści po seks.
intristink. tak jest w zyciu, napatrz sie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 10:32 am
O_o No to wesołych świąt życzę wszystkim, żeby ta magiczna atmosfera "polemizacji" stała się po prostu zwykłą rozmową, no a konkurs mi się podoba bo wygrałem 700 goldów xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 17, 2007 1:16 pm
Jukatan ILikeGreenChickenLegs Jukatan nie napisalam, ze nie rozumiem. napisalam, ze strasznie zagmatwane - zarowno Twoj mierny jakosciowo opis, jak i sam konkurs. bądź miła dla innych. na razie widze cię jako histeryczkę, która nie umie opanowac świata. a ja Ciebie widzę jako trzynastolatka, który ma kompleks na tle swego penisa, który stara się zakryć dużą ilościągoldów, stąd ciągle jęczy, że musi ich dużo zarobić. moja wizja Ciebie jest o niebo smutniejsza niźli Twoja mnie mrgreen polemizowałabym... xp rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|