|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:02 pm
No to jakieś inne wsadź ^^ Trasy wymiatają! A my razem z nimi!!! xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 2:17 pm
A My zamiatamy Tarasy xDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 6:09 pm
:wchodzi: :patrzy: :wymiotuje: :wychodzi: xp (veni vidi i co dalej? xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 11:31 pm
harab serapel :wchodzi: :patrzy: :wymiotuje: :wychodzi: xp (veni vidi i co dalej? xD) vici.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 02, 2007 11:37 pm
harab serapel :wchodzi: :patrzy: :wymiotuje: :wychodzi: xp (veni vidi i co dalej? xD) po łacinie wymiotowac to chyba vomitare, czyli się zgadza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 2:03 am
harab serapel :wchodzi: :patrzy: :wymiotuje: :wychodzi: xp (veni vidi i co dalej? xD) Akurat Ciebie nikt tu nie zapraszał -___-" A skoro już tu jesteś to postaraj się jakoś zachowywać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 6:09 am
ej
on jest modem...
wiesz co to znaczy? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 6:14 am
wicked que.en ej
on jest modem...
wiesz co to znaczy? xd może trzeba uświadomic xp a wogole to o czym wy tu piehdolicie...? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 7:40 am
O dupie Maryni :] jak nie moglismy nigdzie indziej razz ...dobraaa nasz bład razz to tutaj bedziemy razz
A Ty Hareb blbleble costam razz zygaj w swoich topicach bo nie zamierzam sprzątać razz wiem ,że to "WOLNY" kraj no ale błagam cię zachowuj się byle jak ale się zachowuj :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 7:44 am
NEOZPL O dupie Maryni :] jak nie moglismy nigdzie indziej razz ...dobraaa nasz bład razz to tutaj bedziemy razz A Ty Hareb blbleble costam razz zygaj w swoich topicach bo nie zamierzam sprzątać razz wiem ,że to "WOLNY" kraj no ale błagam cię zachowuj się byle jak ale się zachowuj :] eee tam
zawsze można pogadać na gadu domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 7:51 am
wicked que.en NEOZPL O dupie Maryni :] jak nie moglismy nigdzie indziej razz ...dobraaa nasz bład razz to tutaj bedziemy razz A Ty Hareb blbleble costam razz zygaj w swoich topicach bo nie zamierzam sprzątać razz wiem ,że to "WOLNY" kraj no ale błagam cię zachowuj się byle jak ale się zachowuj :] eee tam
zawsze można pogadać na gadu domokun Gadu nie daje goldów nie? albo o czymś nie wiem ? O_o może jakiś plugin jest ?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 7:55 am
NEOZPL wicked que.en NEOZPL O dupie Maryni :] jak nie moglismy nigdzie indziej razz ...dobraaa nasz bład razz to tutaj bedziemy razz A Ty Hareb blbleble costam razz zygaj w swoich topicach bo nie zamierzam sprzątać razz wiem ,że to "WOLNY" kraj no ale błagam cię zachowuj się byle jak ale się zachowuj :] eee tam
zawsze można pogadać na gadu domokun Gadu nie daje goldów nie? albo o czymś nie wiem ? O_o może jakiś plugin jest ?? stare tak ściuagnij sobie z dobreprogramy.pl/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:00 am
NEOZPL wicked que.en NEOZPL O dupie Maryni :] jak nie moglismy nigdzie indziej razz ...dobraaa nasz bład razz to tutaj bedziemy razz A Ty Hareb blbleble costam razz zygaj w swoich topicach bo nie zamierzam sprzątać razz wiem ,że to "WOLNY" kraj no ale błagam cię zachowuj się byle jak ale się zachowuj :] eee tam
zawsze można pogadać na gadu domokun Gadu nie daje goldów nie? albo o czymś nie wiem ? O_o może jakiś plugin jest ?? stare nooo, pluginów jest dużo, ale to wiesz...
no wiesz...
dooobra, nie wiem xp
men, chill out, yo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:03 am
wicked que.en NEOZPL wicked que.en NEOZPL O dupie Maryni :] jak nie moglismy nigdzie indziej razz ...dobraaa nasz bład razz to tutaj bedziemy razz A Ty Hareb blbleble costam razz zygaj w swoich topicach bo nie zamierzam sprzątać razz wiem ,że to "WOLNY" kraj no ale błagam cię zachowuj się byle jak ale się zachowuj :] eee tam
zawsze można pogadać na gadu domokun Gadu nie daje goldów nie? albo o czymś nie wiem ? O_o może jakiś plugin jest ?? stare nooo, pluginów jest dużo, ale to wiesz...
no wiesz...
dooobra, nie wiem xp
men, chill out, yo! jak chcecie moge wam dać autofishera ale używać nie radze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:19 am
ILikeGreenChickenLegs wicked que.en NEOZPL wicked que.en NEOZPL O dupie Maryni :] jak nie moglismy nigdzie indziej razz ...dobraaa nasz bład razz to tutaj bedziemy razz A Ty Hareb blbleble costam razz zygaj w swoich topicach bo nie zamierzam sprzątać razz wiem ,że to "WOLNY" kraj no ale błagam cię zachowuj się byle jak ale się zachowuj :] eee tam
no wiesz...
dooobra, nie wiem xp
men, chill out, yo! jak chcecie moge wam dać autofishera ale używać nie radzeTo ten program co sam odświeża Ci stronę ?? jak tak to wole już tutaj popisać z wami razz A co do "pjona" to na zdrowie ^^"..ale serio alkohol jest złłyyyy.. -_-""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|