|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 9:16 am
ILikeGreenChickenLegs Gem_ma ILikeGreenChickenLegs nosić chyba tak, czeba kupić i sprawdzić pirate to kup bo jak nie .... wink
to ban, ale przypomnij drogi "crew" co trzeba zrobić aby mieć bana? rofl to jest prawdziwa przyjaźń, oj tak! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 9:53 am
Daedhel ILikeGreenChickenLegs Gem_ma ILikeGreenChickenLegs nosić chyba tak, czeba kupić i sprawdzić pirate to kup bo jak nie .... wink
to ban, ale przypomnij drogi "crew" co trzeba zrobić aby mieć bana? rofl to jest prawdziwa przyjaźń, oj tak! wink
oj rajraj, oj raj, oj rajrajraj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 2:23 am
wyglada co najmniej podejrzanie o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 9:48 am
no co wy, love-love normalnie! biggrin a tak szczerze to czemu na kazdym temacie musi sie pojawic offtop? biggrin tylko PPC tak potrafi...szczegolnie z moderatorem xp
a zbroje ide luknac. ... ...po chwili: no ja te gogle to bym wolala na avatarka, tak szczerze mowiac stare najlepsze to na wilczka 3nodding zreszta wilczek jest chyba najfajniejszy 3nodding
hmm... a jesli chodzi o evolving items, do tej pory nie zaluje ze poswiecilam cala kase na Fausto's Bottle, szczegolnie ze dwa dni pozniej ewoluowala i cena podskoczyla tak ze 2x. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 9:52 am
Silvery the Alchemist a tak szczerze to czemu na kazdym temacie musi sie pojawic offtop? biggrin bo taka jest nasza tradycja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 10:07 am
w takim razie to nie tylko PPCowa ale tez polska. na innym forum na ktorym sie udzielam, jest dokladnie to samo biggrin lol. tylko ze tam sie kasuje czasem offtopy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 10:12 am
a tutaj tak jest, ze kazdy, wszedzie robi offtopic. taka juz jest niepisana zasada xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 10:15 am
najlepsze jest to ze mowiac o offtopie robimy offtop. takie skrety rzeczywistosci to ja lubie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 10:43 am
a świstak siedzi i zawija je w te złotka domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 9:04 am
podobno juz nie siedzi xd
nie wiem... jaki offtop? xd czasami jest tak, ze wpadnie do glowy jakas mysl i reszta idzie.... po co marnowac dobry temat, jezeli tamten sie juz zakonczyl [albo mozna zawsze do niego wrocic]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 9:28 am
zwolnienie warunkowe ninja
(tak mi sie skjarzylo xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 10:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 11:14 am
nie płacz, nie płacz. Babunia da Ci serniczka! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 11:26 am
Daedhel nie płacz, nie płacz. Babunia da Ci serniczka! heart ja tez chce crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 12:48 pm
Insane Lady-sama Daedhel nie płacz, nie płacz. Babunia da Ci serniczka! heart ja tez chce crying A ja to co? Wafel? Tysh kcem! T__T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |