|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:52 am
Hefajstion ZebraDeath Mroovecka ZebraDeath *patrzy na siebie* *patrzy na Gemmę* Ta. Z tym, że jest wszechobecny, akurat się zgodzę. *przeszukuje swoja szafe...* oż fak, serio wszechobecny... nie wiem jak ty, ale mi z ty dobrze... cool też nie narzekam xp popieram xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:52 am
Zimtca Jukatan Zimtca Ja zadnej symboliki w czerni sie nie doszukuje neutral Podoba mi sie. Dobrze czuje sie w czarnym... chcesz, czy nie, istnieje koloroterapeutyka. Wiem o tym, ale wole sie nie dowiadywac, czy mam zwichrowana osobowosc, czy tez nie. Lepiej zyc w nieswiadomosci. sweatdrop haha, co prawda to prawda wink czerwony to kolor agresywny P:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:54 am
Moze ktos wie, co oznacza ciemna (winna) czerwien, albo tzw. bordo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:55 am
Jukatan Baranina ILikeGreenChickenLegs Czarny jest dziwny. Jest wielez nim związanych tajemnic. Ludzie w okresie 11-21 popadają w manię czrnego i się ubierają tylko w ten kolor. a ja jestem chyba jakiś dziwny, bo lubie szary@! Do tego ludzie są strasznie natrętni, gdy widzom czarnucha. a sporo masz kompleksów?? mi sie wydaje, ze od groma i jeszcze ciut ciut. czarny pasuje do wszystkiego, a oznaczac ma pustke w sercu i dazenie do jej zlikwidowania. a ta znow w adwokata sie bawi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:56 am
Zimtca Moze ktos wie, co oznacza ciemna (winna) czerwien, albo tzw. bordo? u mnie oznacza to chec puszczenia pawia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 10:00 am
Baranina Zimtca Moze ktos wie, co oznacza ciemna (winna) czerwien, albo tzw. bordo? u mnie oznacza to chec puszczenia pawia 3nodding Zupelnie jak u mnie "zarowiasty" roz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 10:06 am
Baranina Jukatan Baranina ILikeGreenChickenLegs Czarny jest dziwny. Jest wielez nim związanych tajemnic. Ludzie w okresie 11-21 popadają w manię czrnego i się ubierają tylko w ten kolor. a ja jestem chyba jakiś dziwny, bo lubie szary@! Do tego ludzie są strasznie natrętni, gdy widzom czarnucha. a sporo masz kompleksów?? mi sie wydaje, ze od groma i jeszcze ciut ciut. czarny pasuje do wszystkiego, a oznaczac ma pustke w sercu i dazenie do jej zlikwidowania. a ta znow w adwokata sie bawi whee nu minelam sie z powolaniem. ale masz racje, lubie sie czasem wtracac w klotnie i wspomagac wybrana przeze mnie strone XD przewaznie "tych słabszych"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 10:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 10:11 am
Jukatan Baranina Jukatan Baranina ILikeGreenChickenLegs Czarny jest dziwny. Jest wielez nim związanych tajemnic. Ludzie w okresie 11-21 popadają w manię czrnego i się ubierają tylko w ten kolor. a ja jestem chyba jakiś dziwny, bo lubie szary@! Do tego ludzie są strasznie natrętni, gdy widzom czarnucha. a sporo masz kompleksów?? mi sie wydaje, ze od groma i jeszcze ciut ciut. czarny pasuje do wszystkiego, a oznaczac ma pustke w sercu i dazenie do jej zlikwidowania. a ta znow w adwokata sie bawi whee nu minelam sie z powolaniem. ale masz racje, lubie sie czasem wtracac w klotnie i wspomagac wybrana przeze mnie strone XD przewaznie "tych słabszych" patologiczne objawy xd jak chcesz zalatwie ci cichy spokojny pokoik z ładym kubraczkiem i sporym wyrem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 10:13 am
Baranina patologiczne objawy xd jak chcesz zalatwie ci cichy spokojny pokoik z ładym kubraczkiem i sporym wyrem xd nie, dziekuje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 10:20 am
Jukatan Baranina patologiczne objawy xd jak chcesz zalatwie ci cichy spokojny pokoik z ładym kubraczkiem i sporym wyrem xd nie, dziekuje XD nawet nie wiesz ile tracisz emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 10:33 am
Baranina Jukatan Baranina patologiczne objawy xd jak chcesz zalatwie ci cichy spokojny pokoik z ładym kubraczkiem i sporym wyrem xd nie, dziekuje XD nawet nie wiesz ile tracisz emo mimo wszystko czuję się usatysfakcjonowana XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 10:47 am
Jukatan Baranina Jukatan Baranina patologiczne objawy xd jak chcesz zalatwie ci cichy spokojny pokoik z ładym kubraczkiem i sporym wyrem xd nie, dziekuje XD nawet nie wiesz ile tracisz emo mimo wszystko czuję się usatysfakcjonowana XD bierz jak jest, potem bedziesz chciala i nie bedzie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 11:49 am
Baranina Zimtca Baranina Zimtca Moze ktos wie, co oznacza ciemna (winna) czerwien, albo tzw. bordo? u mnie oznacza to chec puszczenia pawia 3nodding Zupelnie jak u mnie "zarowiasty" roz sweatdrop czerwien jest fajna pod ta postacia: http://www.onephoto.net/uploads/mbcoral/1147985138_gal_111.jpg a rozowy pod ta http://www.pu.kielce.pl/strony/Iwona.Plucner/mniejsze/m_amarant.jpg http://images22.fotosik.pl/12/ef1e7c3911abf952m.jpg Ten roz jest ladny, ale tylko w grafikach komputerowych. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 11:56 am
ZebraDeath Mroovecka ZebraDeath *patrzy na siebie* *patrzy na Gemmę* Ta. Z tym, że jest wszechobecny, akurat się zgodzę. *przeszukuje swoja szafe...* oż fak, serio wszechobecny... nie wiem jak ty, ale mi z ty dobrze... cool a mi jeszcze lepiej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|