|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 6:58 am
Silvery the Alchemist - Witch Hunter Robin - Fullmetal Alchemist - Trigun biggrin FMA w życiu. Jest to kalka kalk, anime, które wzbudza łzy tylko w bardzo pustych osobach, ze względu na to iż kumuluje w sobie tragedie, które najbardziej wzruszają czytelnika. Nie lubię, gdy ktoś wymusza na mnie emocje, chce je sama z siebie wydobywać. w dodatku jest schematyczne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 8:31 am
OOO nieee tylko nie "Pełnometalowy Alchemik" XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 3:18 pm
Jukatan Silvery the Alchemist - Witch Hunter Robin - Fullmetal Alchemist - Trigun biggrin FMA w życiu. Jest to kalka kalk, anime, które wzbudza łzy tylko w bardzo pustych osobach, ze względu na to iż kumuluje w sobie tragedie, które najbardziej wzruszają czytelnika. Nie lubię, gdy ktoś wymusza na mnie emocje, chce je sama z siebie wydobywać. w dodatku jest schematyczne. To "X'a" sobie obejrzyj ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 4:28 am
NEOZPL OOO nieee tylko nie "Pełnometalowy Alchemik" XDDDDD phi! Metaliczny!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 7:21 am
"X" bardzo mi się spodobał, mimo, że ogladany po niemiecku i z zjechanej kasety.
Full Metal Alchemist widziałem jeden odcinek... nie był jakiś strasznie zły, można obejrzeć, taki średniak.
Znacie jakieś serie podobne do Slayersów? TO są moi ulubiency
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 8:28 am
Ouran High School Host Club!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 8:30 am
Jukatan Silvery the Alchemist - Witch Hunter Robin - Fullmetal Alchemist - Trigun biggrin FMA w życiu. Jest to kalka kalk, anime, które wzbudza łzy tylko w bardzo pustych osobach, ze względu na to iż kumuluje w sobie tragedie, które najbardziej wzruszają czytelnika. Nie lubię, gdy ktoś wymusza na mnie emocje, chce je sama z siebie wydobywać. w dodatku jest schematyczne. No ja cię bardzo przepraszam. Może i schematyczne, ale ja całkiem szczerze poryczałam się w paru momentach... no i moje fiki z FMA to był przełom, zaczęłam pisać nie do szuflady, ale wysyłałam je na strony! ... i robię to do teraz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 8:35 am
Yajo To "X'a" sobie obejrzyj ninja X i tak lubię, sentyment. Kasmizar: obejrz cały serial albo przeczytaj te 20 tomów mangi, zupełnie inny kaliber.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 8:38 am
Juka, Ouram High School Host Club! Musisz to obejrzeć!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 11:00 am
Aole Juka chciałaby coś smutnego... To może "Wolf's rain"? Tylko, że tez będizesz musiala na zagranicznych stronach, i jeszcze... kurde, ja nie wiem, nie oglądam za bardzo smutnych rzeczy... "./Hack.Sign"? "Noir"? "Angel's Egg"? O, "Hoshi no Koe" jest fajne. Jukatan Yajo To "X'a" sobie obejrzyj ninja X i tak lubię, sentyment. Kasmizar: obejrz cały serial albo przeczytaj te 20 tomów mangi, zupełnie inny kaliber. Nyom, manga jest strasznie angstowa, ale anime tez jest dobre, nie tylko dlatego, że ma super muzykę dramallama Ogólnie to takie bardziej pozytywne jednak jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 12:08 pm
ZebraDeath Juka, Ouram High School Host Club! Musisz to obejrzeć! ogladalam i płakałam na końcu XD Yajo: przepraszam, męczysz się z doradzaniem mi, a ja mam taki problem, że chciałabym obejrzeć po prostu więcej Samuraiów :c
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 2:17 pm
Jak masz samurajski głód, to albo 1.) zrób sobie powtórkę z nich 2.) zrób sobie powtórke z Bebopa x3 3.) poczytaj fice albo doujinshi pooglądaj 4.) obejrz cos innego w samurajskich klimatach... może "Gintama"? Chyba zrobiło toto mała furorę z tego co się orientuję, ale nie wiem, nie widziałam, ja wogóle nie lubię takiego kina i dla Szamplumaja zrobiłam wyjątek tylko z powodu rekomendacji twórcami Bebopa rolleyes dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 11:16 pm
Yajo Jak masz samurajski głód, to albo 1.) zrób sobie powtórkę z nich 2.) zrób sobie powtórke z Bebopa x3 3.) poczytaj fice albo doujinshi pooglądaj 4.) obejrz cos innego w samurajskich klimatach... może "Gintama"? Chyba zrobiło toto mała furorę z tego co się orientuję, ale nie wiem, nie widziałam, ja wogóle nie lubię takiego kina i dla Szamplumaja zrobiłam wyjątek tylko z powodu rekomendacji twórcami Bebopa rolleyes dramallama Nie Szamploo a Czampuru! XDDD Gintama się moja siostra zachwyca, mi mniej podpadł, chociaż uwielbiam postać Elizabeth. Co do mego głódu- ja po prostu pragnę kontynuacji Samuraia. Doujinów szukałam, są dupne XD nie ta liga co doujiny do naruta czy blicza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 1:07 am