Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
co mi polecacie? Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

hyu
  bum?
  zapisuje sie do kolejki miziania Gemmy
View Results

Jukatan

PostPosted: Sun Nov 18, 2007 6:58 am

Silvery the Alchemist
- Witch Hunter Robin
- Fullmetal Alchemist
- Trigun

biggrin
FMA w życiu. Jest to kalka kalk, anime, które wzbudza łzy tylko w bardzo pustych osobach, ze względu na to iż kumuluje w sobie tragedie, które najbardziej wzruszają czytelnika.
Nie lubię, gdy ktoś wymusza na mnie emocje, chce je sama z siebie wydobywać.

w dodatku jest schematyczne.
PostPosted: Sun Nov 18, 2007 8:31 am

OOO nieee tylko nie "Pełnometalowy Alchemik" XDDDDD

NEOZPL

Yajo

PostPosted: Mon Nov 19, 2007 3:18 pm

Jukatan
Silvery the Alchemist
- Witch Hunter Robin
- Fullmetal Alchemist
- Trigun

biggrin
FMA w życiu. Jest to kalka kalk, anime, które wzbudza łzy tylko w bardzo pustych osobach, ze względu na to iż kumuluje w sobie tragedie, które najbardziej wzruszają czytelnika.

To "X'a" sobie obejrzyj ninja
PostPosted: Tue Nov 20, 2007 4:28 am

NEOZPL
OOO nieee tylko nie "Pełnometalowy Alchemik" XDDDDD

phi! Metaliczny!

dziki_wieprz

Kasmizar
Crew

PostPosted: Tue Nov 20, 2007 7:21 am

"X" bardzo mi się spodobał, mimo, że ogladany po niemiecku i z zjechanej kasety.

Full Metal Alchemist widziałem jeden odcinek... nie był jakiś strasznie zły, można obejrzeć, taki średniak.

Znacie jakieś serie podobne do Slayersów? TO są moi ulubiency
PostPosted: Tue Nov 20, 2007 8:28 am

Ouran High School Host Club!!!!!!!!!!!!

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Nov 20, 2007 8:30 am

Jukatan
Silvery the Alchemist
- Witch Hunter Robin
- Fullmetal Alchemist
- Trigun

biggrin

No ja cię bardzo przepraszam. Może i schematyczne, ale ja całkiem szczerze poryczałam się w paru momentach... no i moje fiki z FMA to był przełom, zaczęłam pisać nie do szuflady, ale wysyłałam je na strony! ... i robię to do teraz!
PostPosted: Tue Nov 20, 2007 8:35 am

Yajo
X i tak lubię, sentyment.

Kasmizar: obejrz cały serial albo przeczytaj te 20 tomów mangi, zupełnie inny kaliber.

Jukatan

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Nov 20, 2007 8:38 am

Juka, Ouram High School Host Club! Musisz to obejrzeć!
PostPosted: Tue Nov 20, 2007 11:00 am

Aole Juka chciałaby coś smutnego... To może "Wolf's rain"? Tylko, że tez będizesz musiala na zagranicznych stronach, i jeszcze... kurde, ja nie wiem, nie oglądam za bardzo smutnych rzeczy... "./Hack.Sign"? "Noir"? "Angel's Egg"? O, "Hoshi no Koe" jest fajne.
Jukatan
Yajo
X i tak lubię, sentyment.

Kasmizar: obejrz cały serial albo przeczytaj te 20 tomów mangi, zupełnie inny kaliber.
Nyom, manga jest strasznie angstowa, ale anime tez jest dobre, nie tylko dlatego, że ma super muzykę dramallama Ogólnie to takie bardziej pozytywne jednak jest.

Yajo

Jukatan

PostPosted: Tue Nov 20, 2007 12:08 pm

ZebraDeath
Juka, Ouram High School Host Club! Musisz to obejrzeć!
ogladalam i płakałam na końcu XD

Yajo: przepraszam, męczysz się z doradzaniem mi, a ja mam taki problem, że chciałabym obejrzeć po prostu więcej Samuraiów :c
PostPosted: Tue Nov 20, 2007 2:17 pm

Jak masz samurajski głód, to albo 1.) zrób sobie powtórkę z nich 2.) zrób sobie powtórke z Bebopa x3 3.) poczytaj fice albo doujinshi pooglądaj 4.) obejrz cos innego w samurajskich klimatach... może "Gintama"? Chyba zrobiło toto mała furorę z tego co się orientuję, ale nie wiem, nie widziałam, ja wogóle nie lubię takiego kina i dla Szamplumaja zrobiłam wyjątek tylko z powodu rekomendacji twórcami Bebopa rolleyes dramallama

Yajo

Jukatan

PostPosted: Tue Nov 20, 2007 11:16 pm

Yajo
Jak masz samurajski głód, to albo 1.) zrób sobie powtórkę z nich 2.) zrób sobie powtórke z Bebopa x3 3.) poczytaj fice albo doujinshi pooglądaj 4.) obejrz cos innego w samurajskich klimatach... może "Gintama"? Chyba zrobiło toto mała furorę z tego co się orientuję, ale nie wiem, nie widziałam, ja wogóle nie lubię takiego kina i dla Szamplumaja zrobiłam wyjątek tylko z powodu rekomendacji twórcami Bebopa rolleyes dramallama
Nie Szamploo a Czampuru! XDDD

Gintama się moja siostra zachwyca, mi mniej podpadł, chociaż uwielbiam postać Elizabeth.

Co do mego głódu- ja po prostu pragnę kontynuacji Samuraia. Doujinów szukałam, są dupne XD nie ta liga co doujiny do naruta czy blicza.
PostPosted: Wed Nov 21, 2007 1:07 am

Kenshina chyba znasz...

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

dziki_wieprz

PostPosted: Wed Nov 21, 2007 3:02 am

I ghost in the shell.
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff