|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 11:11 am
Hm ja rzadko wchodze na gg. Naprawde sie ostatnio psulo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 11:47 am
Zimtca Hm ja rzadko wchodze na gg. Naprawde sie ostatnio psulo? I to nawet bardzo :/ ale teraz wydaje się być ok..jak narazie ^^"""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 11:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 1:02 pm
Ja właściwie nie mam gg razz tylko Konnekt'a XD no ale używam sieci gg..heh jestem na nią skazany bo jest też tlen..ale na nim mam za mało osob a na gg mam wszystkich :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 2:10 pm
NEOZPL Baranina NEOZPL Baranina NEOZPL Baranina emm... swoje gg daje tylko wybranym osoba ,najczesciej tym ktore maja swiadomosc ze: 1. nie bede 30 razy mowila papa 2. nie pisze sie do mnie bez powodu 3. nie pisza mi rzeczy w stylu: co jutro robisz i czy poznamy sie kiedys blizej. Ejj? dobrze wiedzieć razz to ja będę mówił 29 razy papa oki? biggrin Piszę do Ciebie..jak mi się nudzi razz a na 3 to fakt tak nie mowie ^^" znam cie wystarczajaco na tyle by nie miec potrzeby poznawania bardziej whee Taa fakt znasz mnie już kawałek czasu w końcu ^^"" tak w przyblizeniu ile?? kuuu 6 lat eek w 2001r ?? O_O tego nie pamiętam ale pamiętam ,że sie spotkaliśmy w Saskim xD na mangowe niedzielne xDD napewno bylo to przed wejsciem do unii 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 2:11 am
gg mam, ale używam go tylko do kontaktu z jedną osobą... no, z dwoma. resztę mam na liście jako "na wszelki wypadek, bo kiedyś na pewno coś od nich będę chciała"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 3:55 am
Jak ktoś chce moje gg, to może dam, zaznaczam, że może, zależy kto to będzie xD. Na pm'a oczywiście. Mam jeszcze tlena i AQQ jak coś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 4:46 am
Jezeli komus zalezy, to ja rowniez moge podac numer. Ale, jak wczesniej pisalam, rzadko korzystam z gadu gadu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 5:33 am
ja cały czas mam włączone gg a piszę tylko z jakimiś dziesięcioma osobami (dokładniej to mam tlen, ale z niego niestety nie korzysta nikt ze znajomych więc założyłam sobie też gg)
a mi tlen jeszcze nigdy nie nawalił i dobrze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 6:51 am
Jak ktoś chce moje to też dam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 9:41 am
moj numer to 8842290
mozecie sobie zapisac, mozecie napisac, mam to w nosku, i tak gadam tylko z jedna osoba, ewentualnie dowiaduje sie, co bylo na uczelni. caly czas jestem niewidoczna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 11:34 am
Jukatan moj numer to 8842290 mozecie sobie zapisac, mozecie napisac, mam to w nosku, i tak gadam tylko z jedna osoba, ewentualnie dowiaduje sie, co bylo na uczelni. caly czas jestem niewidoczna. mam jakas gwarancje ze mi odpiszesz? XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 3:38 pm
hmmm .... moje gg ... no cóż ... najczęściej używam go do komunikacji z moim przyjacielem + od czasu do czasu z paroma kumplami i przyjaciółką ale chętnie porozmawiam też z innymi ... ale od razu uprzedzam ... najczęściej włączam codziennie, lecz zdarza sie też tak, że nie ma mnie tam 3 dni bo mam ważny projekt lub muszę sie zajmować 3-letnim siostrzeńcem i wtedy bywa że nie wszystkie wiadomości do mnie dochodzą i nawet nie wiem że ktoś pisał rolleyes ... więc jak nie odpisuje to znaczy że najpewniej nie doszło - staram sie nie olewać ludzi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 6:43 am
NEOZPL Baranina NEOZPL Baranina NEOZPL Baranina emm... swoje gg daje tylko wybranym osoba ,najczesciej tym ktore maja swiadomosc ze: 1. nie bede 30 razy mowila papa 2. nie pisze sie do mnie bez powodu 3. nie pisza mi rzeczy w stylu: co jutro robisz i czy poznamy sie kiedys blizej. Ejj? dobrze wiedzieć razz to ja będę mówił 29 razy papa oki? biggrin Piszę do Ciebie..jak mi się nudzi razz a na 3 to fakt tak nie mowie ^^" znam cie wystarczajaco na tyle by nie miec potrzeby poznawania bardziej whee Taa fakt znasz mnie już kawałek czasu w końcu ^^"" tak w przyblizeniu ile?? kuuu 6 lat eek w 2001r ?? O_O tego nie pamiętam ale pamiętam ,że sie spotkaliśmy w Saskim xD na mangowe niedzielne xDD crying ja tez cem.................................... aha, moze jednak piszcie te numery in public, w koncu chyba nie jestesmy trolle, nie? razz a ja i tak super rzadko jestem bo netu w domu nie mam razz 4023999 dla dsobrego przykladu razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 6:57 am
NEOZPL Jukatan moj numer to 8842290 mozecie sobie zapisac, mozecie napisac, mam to w nosku, i tak gadam tylko z jedna osoba, ewentualnie dowiaduje sie, co bylo na uczelni. caly czas jestem niewidoczna. mam jakas gwarancje ze mi odpiszesz? XDDD 13%
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|