Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Pomozcie mi zrozumiec ludzi. Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

.
  .
View Results

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 10:36 pm

Insane Lady-sama
Baranina
Yajo
Mnie jej opis z leksza przestraszył, ja bym się bała chyba z taką mieszkać... Zaklejanie lustra kartonem, lol, fajny pomysł na początek jakiegoś thrillera psychologicznego o seryjnym mordercy ninja ...
wbrew pozora ona jest bardzo bojazliwa xd bo jak mnie wkurw naszedl to uciekla mrgreen

chyba musisz czesciej zaczac sie wkurwiac... xD

albo powaznie z nia pofgadaj, tzn nie klotnia, tylko spokojnie i stanowczo. i tyle xD
whee a bo to nie probowalam... dzis od rana jest dla mnie mila bo poklucila sie z sylwia i agnieszka xp
ciekawam czy dla marty tez bedzie mila sweatdrop
PostPosted: Sun Nov 11, 2007 11:21 pm

Baranina
Insane Lady-sama
Baranina
Yajo
Mnie jej opis z leksza przestraszył, ja bym się bała chyba z taką mieszkać... Zaklejanie lustra kartonem, lol, fajny pomysł na początek jakiegoś thrillera psychologicznego o seryjnym mordercy ninja ...
wbrew pozora ona jest bardzo bojazliwa xd bo jak mnie wkurw naszedl to uciekla mrgreen

albo powaznie z nia pofgadaj, tzn nie klotnia, tylko spokojnie i stanowczo. i tyle xD
whee a bo to nie probowalam... dzis od rana jest dla mnie mila bo poklucila sie z sylwia i agnieszka xp

nie będzie, to gwałci jej moralność

dziki_wieprz

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 4:13 am

ILikeGreenChickenLegs
Baranina
Insane Lady-sama
Baranina
Yajo

nie będzie, to gwałci jej moralność
nieprawda... potrafie byc mila whee
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 5:05 am

Owcu, coś czuję, że kunegunda jest spokrewniona z moją i gemmy matką.....

...... serdeczne kondolencje.

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Gem_ma

PostPosted: Mon Nov 12, 2007 5:12 am

ZebraDeath

ta na zasadzie: nie szanojesz mnie bo masz papierek na biurku to dawaj wyjebie ci twoje ciuchy przez balkon z 8 pietra stressed
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 7:46 am

Baranina
Jukatan
ja tam nie mogę zrozumieć mojego kolegi, który p...rzy sobie zycie XD strasznie rozpuszcza swoją dziewczynę - zamiast płacić za mieszkanie, kupuje jej prezenty, zabiera ją codziennie na sushi, już raz go wyp***dolili z domu, bo nie płacił, teraz szykuje się druga taka przeprawa.
studiował inżynierę materiałową, chociaż chciał informatykę - nie zdał sesji, wy**bali go, zdawał drugi raz. nie dostał się na informatykę, wlaściwie nie wiadomo, na co sie dostał, ale matce powiedział, że na informatyce jest, teraz wymaga zaświadczenia, że studiuje, nam powiedział, że studiuje te inżynierę. sami nie wiemy
dostaje mandaty, bo nie kupuje biletów (woli kupić coś swojej dziewczynie), rodzice mu dają na bilety i mandaty - nie, wydaje na co innego.
ta dziewczyna też jest paradoksem, bo nienawidzi kłamstwa, a on jej kłamie - że wszystko jest w porządku, że jest dobrze, a jak ona się dowie, że kłamie, to jest angst - musi przekupić jej focha prezentem.
No i on nie płaci, rozpuszcza dziewczynę (tez smieszne - zamawial dla kolezanek rzeczy zza granicy i pozyczyl sobie na wieczne nieoddanie ponad 1000 zlotych, ktore wydal na... prezent dla dziewczyny. teraz pozwali go i musial odddac).

no i w ogole, mam nadzieje, ze sens jakowys w mojej wypowiedzi zawart zostal.
jest poprostu glupio zakochany i nikt mu nie przetlumaczy ze robi zle puki nie dostanie od tej laski ostrego kopa w ... no wiesz w co.

Wiem z autopsji xp

Cos czuje, ze skoro ona ciagle daje sie przekupywac prezencikami, to szybko mu tego kopa nie da. wink

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 9:02 am

Zimtca
Baranina
Jukatan
ja tam nie mogę zrozumieć mojego kolegi, który p...rzy sobie zycie XD strasznie rozpuszcza swoją dziewczynę - zamiast płacić za mieszkanie, kupuje jej prezenty, zabiera ją codziennie na sushi, już raz go wyp***dolili z domu, bo nie płacił, teraz szykuje się druga taka przeprawa.
studiował inżynierę materiałową, chociaż chciał informatykę - nie zdał sesji, wy**bali go, zdawał drugi raz. nie dostał się na informatykę, wlaściwie nie wiadomo, na co sie dostał, ale matce powiedział, że na informatyce jest, teraz wymaga zaświadczenia, że studiuje, nam powiedział, że studiuje te inżynierę. sami nie wiemy
dostaje mandaty, bo nie kupuje biletów (woli kupić coś swojej dziewczynie), rodzice mu dają na bilety i mandaty - nie, wydaje na co innego.
ta dziewczyna też jest paradoksem, bo nienawidzi kłamstwa, a on jej kłamie - że wszystko jest w porządku, że jest dobrze, a jak ona się dowie, że kłamie, to jest angst - musi przekupić jej focha prezentem.
No i on nie płaci, rozpuszcza dziewczynę (tez smieszne - zamawial dla kolezanek rzeczy zza granicy i pozyczyl sobie na wieczne nieoddanie ponad 1000 zlotych, ktore wydal na... prezent dla dziewczyny. teraz pozwali go i musial odddac).

no i w ogole, mam nadzieje, ze sens jakowys w mojej wypowiedzi zawart zostal.
jest poprostu glupio zakochany i nikt mu nie przetlumaczy ze robi zle puki nie dostanie od tej laski ostrego kopa w ... no wiesz w co.

Wiem z autopsji xp

Cos czuje, ze skoro ona ciagle daje sie przekupywac prezencikami, to szybko mu tego kopa nie da. wink

znajdzie sie ktos kto bedzie mial wiecej kasy 3nodding
zawsze sie znajduje 4laugh
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 9:04 am

Gem_ma
ZebraDeath

ta na zasadzie: nie szanojesz mnie bo masz papierek na biurku to dawaj wyjebie ci twoje ciuchy przez balkon z 8 pietra stressed
moja matka tez tak ma.. ale kunegunda jest lepsza.
moja matka opierdala mnie za rzeczy glupie, aczkolwiek realne. Kuegunda potrafi zrobic afere o cos co sama sobie pod czaska wyimaginowala neutral

Dziś: postanowila zabrac kosz na smieci z kuchni do swojego pokoju...

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Gem_ma

PostPosted: Mon Nov 12, 2007 9:06 am

Baranina
Gem_ma
ZebraDeath

moja matka opierdala mnie za rzeczy glupie, aczkolwiek realne. Kuegunda potrafi zrobic afere o cos co sama sobie pod czaska wyimaginowala neutral

o spoko sweatdrop
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 9:10 am

Gem_ma
Baranina
Gem_ma
ZebraDeath

o spoko sweatdrop
odkupilam jej dzis mop taki sam jak marta zlamala swego czasu i niech oddaj nasz cool nie mam zamiaru byc stratna 20zl

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

Jukatan

PostPosted: Mon Nov 12, 2007 9:14 am

Gem_ma
ZebraDeath

jakbym slyszala moją matke!
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 9:16 am

Baranina
Insane Lady-sama
Baranina
Yajo

no to truj jej dupe tak dlugo, zeby miala dosc xD. moze w koncu poskutkuje... musisz byc uparta i ostro walczyc o swoje, bo inaczej to ona na glowe ci wejdzie...

Insane Lady-sama

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 9:18 am

Insane Lady-sama
Baranina
Insane Lady-sama
Baranina
Yajo

no to truj jej dupe tak dlugo, zeby miala dosc xD. moze w koncu poskutkuje... musisz byc uparta i ostro walczyc o swoje, bo inaczej to ona na glowe ci wejdzie...
hihi kupie nowa deske klozetowa i po kazdym szczanku bede ja zabierala do pokoju rofl
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 9:19 am

Baranina
hihi kupie nowa deske klozetowa i po kazdym szczanku bede ja zabierala do pokoju rofl
sprytne biggrin

Jukatan

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 9:24 am

Jukatan
Baranina
sprytne biggrin
baa... no skoro mamy juz 4 mietly, 4 mopy, 4 szufelki i 2 kosze na smieci, misek 6 to mzemy tez miec 4 deski klozetowe 3nodding
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces