|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 10:36 pm
Insane Lady-sama Baranina Yajo Mnie jej opis z leksza przestraszył, ja bym się bała chyba z taką mieszkać... Zaklejanie lustra kartonem, lol, fajny pomysł na początek jakiegoś thrillera psychologicznego o seryjnym mordercy ninja ... wbrew pozora ona jest bardzo bojazliwa xd bo jak mnie wkurw naszedl to uciekla mrgreen chyba musisz czesciej zaczac sie wkurwiac... xD albo powaznie z nia pofgadaj, tzn nie klotnia, tylko spokojnie i stanowczo. i tyle xD whee a bo to nie probowalam... dzis od rana jest dla mnie mila bo poklucila sie z sylwia i agnieszka xp ciekawam czy dla marty tez bedzie mila sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 11:21 pm
Baranina Insane Lady-sama Baranina Yajo Mnie jej opis z leksza przestraszył, ja bym się bała chyba z taką mieszkać... Zaklejanie lustra kartonem, lol, fajny pomysł na początek jakiegoś thrillera psychologicznego o seryjnym mordercy ninja ... wbrew pozora ona jest bardzo bojazliwa xd bo jak mnie wkurw naszedl to uciekla mrgreen chyba musisz czesciej zaczac sie wkurwiac... xD albo powaznie z nia pofgadaj, tzn nie klotnia, tylko spokojnie i stanowczo. i tyle xD whee a bo to nie probowalam... dzis od rana jest dla mnie mila bo poklucila sie z sylwia i agnieszka xp ciekawam czy dla marty tez bedzie mila sweatdrop nie będzie, to gwałci jej moralność
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 4:13 am
ILikeGreenChickenLegs Baranina Insane Lady-sama Baranina Yajo Mnie jej opis z leksza przestraszył, ja bym się bała chyba z taką mieszkać... Zaklejanie lustra kartonem, lol, fajny pomysł na początek jakiegoś thrillera psychologicznego o seryjnym mordercy ninja ... wbrew pozora ona jest bardzo bojazliwa xd bo jak mnie wkurw naszedl to uciekla mrgreen chyba musisz czesciej zaczac sie wkurwiac... xD albo powaznie z nia pofgadaj, tzn nie klotnia, tylko spokojnie i stanowczo. i tyle xD whee a bo to nie probowalam... dzis od rana jest dla mnie mila bo poklucila sie z sylwia i agnieszka xp ciekawam czy dla marty tez bedzie mila sweatdrop nie będzie, to gwałci jej moralność nieprawda... potrafie byc mila whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 5:05 am
Owcu, coś czuję, że kunegunda jest spokrewniona z moją i gemmy matką.....
...... serdeczne kondolencje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 5:12 am
ZebraDeath Owcu, coś czuję, że kunegunda jest spokrewniona z moją i gemmy matką..... ...... serdeczne kondolencje. ta na zasadzie: nie szanojesz mnie bo masz papierek na biurku to dawaj wyjebie ci twoje ciuchy przez balkon z 8 pietra stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 7:46 am
Baranina Jukatan ja tam nie mogę zrozumieć mojego kolegi, który p...rzy sobie zycie XD strasznie rozpuszcza swoją dziewczynę - zamiast płacić za mieszkanie, kupuje jej prezenty, zabiera ją codziennie na sushi, już raz go wyp***dolili z domu, bo nie płacił, teraz szykuje się druga taka przeprawa. studiował inżynierę materiałową, chociaż chciał informatykę - nie zdał sesji, wy**bali go, zdawał drugi raz. nie dostał się na informatykę, wlaściwie nie wiadomo, na co sie dostał, ale matce powiedział, że na informatyce jest, teraz wymaga zaświadczenia, że studiuje, nam powiedział, że studiuje te inżynierę. sami nie wiemy dostaje mandaty, bo nie kupuje biletów (woli kupić coś swojej dziewczynie), rodzice mu dają na bilety i mandaty - nie, wydaje na co innego. ta dziewczyna też jest paradoksem, bo nienawidzi kłamstwa, a on jej kłamie - że wszystko jest w porządku, że jest dobrze, a jak ona się dowie, że kłamie, to jest angst - musi przekupić jej focha prezentem. No i on nie płaci, rozpuszcza dziewczynę (tez smieszne - zamawial dla kolezanek rzeczy zza granicy i pozyczyl sobie na wieczne nieoddanie ponad 1000 zlotych, ktore wydal na... prezent dla dziewczyny. teraz pozwali go i musial odddac). no i w ogole, mam nadzieje, ze sens jakowys w mojej wypowiedzi zawart zostal. jest poprostu glupio zakochany i nikt mu nie przetlumaczy ze robi zle puki nie dostanie od tej laski ostrego kopa w ... no wiesz w co. Wiem z autopsji xp Cos czuje, ze skoro ona ciagle daje sie przekupywac prezencikami, to szybko mu tego kopa nie da. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:02 am
Zimtca Baranina Jukatan ja tam nie mogę zrozumieć mojego kolegi, który p...rzy sobie zycie XD strasznie rozpuszcza swoją dziewczynę - zamiast płacić za mieszkanie, kupuje jej prezenty, zabiera ją codziennie na sushi, już raz go wyp***dolili z domu, bo nie płacił, teraz szykuje się druga taka przeprawa. studiował inżynierę materiałową, chociaż chciał informatykę - nie zdał sesji, wy**bali go, zdawał drugi raz. nie dostał się na informatykę, wlaściwie nie wiadomo, na co sie dostał, ale matce powiedział, że na informatyce jest, teraz wymaga zaświadczenia, że studiuje, nam powiedział, że studiuje te inżynierę. sami nie wiemy dostaje mandaty, bo nie kupuje biletów (woli kupić coś swojej dziewczynie), rodzice mu dają na bilety i mandaty - nie, wydaje na co innego. ta dziewczyna też jest paradoksem, bo nienawidzi kłamstwa, a on jej kłamie - że wszystko jest w porządku, że jest dobrze, a jak ona się dowie, że kłamie, to jest angst - musi przekupić jej focha prezentem. No i on nie płaci, rozpuszcza dziewczynę (tez smieszne - zamawial dla kolezanek rzeczy zza granicy i pozyczyl sobie na wieczne nieoddanie ponad 1000 zlotych, ktore wydal na... prezent dla dziewczyny. teraz pozwali go i musial odddac). no i w ogole, mam nadzieje, ze sens jakowys w mojej wypowiedzi zawart zostal. jest poprostu glupio zakochany i nikt mu nie przetlumaczy ze robi zle puki nie dostanie od tej laski ostrego kopa w ... no wiesz w co. Wiem z autopsji xp Cos czuje, ze skoro ona ciagle daje sie przekupywac prezencikami, to szybko mu tego kopa nie da. wink znajdzie sie ktos kto bedzie mial wiecej kasy 3nodding zawsze sie znajduje 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:04 am
Gem_ma ZebraDeath Owcu, coś czuję, że kunegunda jest spokrewniona z moją i gemmy matką..... ...... serdeczne kondolencje. ta na zasadzie: nie szanojesz mnie bo masz papierek na biurku to dawaj wyjebie ci twoje ciuchy przez balkon z 8 pietra stressed moja matka tez tak ma.. ale kunegunda jest lepsza. moja matka opierdala mnie za rzeczy glupie, aczkolwiek realne. Kuegunda potrafi zrobic afere o cos co sama sobie pod czaska wyimaginowala neutral Dziś: postanowila zabrac kosz na smieci z kuchni do swojego pokoju...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:06 am
Baranina Gem_ma ZebraDeath Owcu, coś czuję, że kunegunda jest spokrewniona z moją i gemmy matką..... ...... serdeczne kondolencje. ta na zasadzie: nie szanojesz mnie bo masz papierek na biurku to dawaj wyjebie ci twoje ciuchy przez balkon z 8 pietra stressed moja matka tez tak ma.. ale kunegunda jest lepsza. moja matka opierdala mnie za rzeczy glupie, aczkolwiek realne. Kuegunda potrafi zrobic afere o cos co sama sobie pod czaska wyimaginowala neutral Dziś: postanowila zabrac kosz na smieci z kuchni do swojego pokoju... o spoko sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:10 am
Gem_ma Baranina Gem_ma ZebraDeath Owcu, coś czuję, że kunegunda jest spokrewniona z moją i gemmy matką..... ...... serdeczne kondolencje. ta na zasadzie: nie szanojesz mnie bo masz papierek na biurku to dawaj wyjebie ci twoje ciuchy przez balkon z 8 pietra stressed moja matka tez tak ma.. ale kunegunda jest lepsza. moja matka opierdala mnie za rzeczy glupie, aczkolwiek realne. Kuegunda potrafi zrobic afere o cos co sama sobie pod czaska wyimaginowala neutral Dziś: postanowila zabrac kosz na smieci z kuchni do swojego pokoju... o spoko sweatdrop odkupilam jej dzis mop taki sam jak marta zlamala swego czasu i niech oddaj nasz cool nie mam zamiaru byc stratna 20zl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:14 am
Gem_ma ZebraDeath Owcu, coś czuję, że kunegunda jest spokrewniona z moją i gemmy matką..... ...... serdeczne kondolencje. ta na zasadzie: nie szanojesz mnie bo masz papierek na biurku to dawaj wyjebie ci twoje ciuchy przez balkon z 8 pietra stressed jakbym slyszala moją matke!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:16 am
Baranina Insane Lady-sama Baranina Yajo Mnie jej opis z leksza przestraszył, ja bym się bała chyba z taką mieszkać... Zaklejanie lustra kartonem, lol, fajny pomysł na początek jakiegoś thrillera psychologicznego o seryjnym mordercy ninja ... wbrew pozora ona jest bardzo bojazliwa xd bo jak mnie wkurw naszedl to uciekla mrgreen chyba musisz czesciej zaczac sie wkurwiac... xD albo powaznie z nia pofgadaj, tzn nie klotnia, tylko spokojnie i stanowczo. i tyle xD whee a bo to nie probowalam... dzis od rana jest dla mnie mila bo poklucila sie z sylwia i agnieszka xp ciekawam czy dla marty tez bedzie mila sweatdrop no to truj jej dupe tak dlugo, zeby miala dosc xD. moze w koncu poskutkuje... musisz byc uparta i ostro walczyc o swoje, bo inaczej to ona na glowe ci wejdzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:18 am
Insane Lady-sama Baranina Insane Lady-sama Baranina Yajo Mnie jej opis z leksza przestraszył, ja bym się bała chyba z taką mieszkać... Zaklejanie lustra kartonem, lol, fajny pomysł na początek jakiegoś thrillera psychologicznego o seryjnym mordercy ninja ... wbrew pozora ona jest bardzo bojazliwa xd bo jak mnie wkurw naszedl to uciekla mrgreen chyba musisz czesciej zaczac sie wkurwiac... xD albo powaznie z nia pofgadaj, tzn nie klotnia, tylko spokojnie i stanowczo. i tyle xD whee a bo to nie probowalam... dzis od rana jest dla mnie mila bo poklucila sie z sylwia i agnieszka xp ciekawam czy dla marty tez bedzie mila sweatdrop no to truj jej dupe tak dlugo, zeby miala dosc xD. moze w koncu poskutkuje... musisz byc uparta i ostro walczyc o swoje, bo inaczej to ona na glowe ci wejdzie... hihi kupie nowa deske klozetowa i po kazdym szczanku bede ja zabierala do pokoju rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:19 am
Baranina hihi kupie nowa deske klozetowa i po kazdym szczanku bede ja zabierala do pokoju rofl sprytne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 12, 2007 9:24 am
Jukatan Baranina hihi kupie nowa deske klozetowa i po kazdym szczanku bede ja zabierala do pokoju rofl sprytne biggrin baa... no skoro mamy juz 4 mietly, 4 mopy, 4 szufelki i 2 kosze na smieci, misek 6 to mzemy tez miec 4 deski klozetowe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|