|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:34 am
ichabot Daedhel P.S. czy ktoś wie, czy wciąż można się zmieniać w ufole? Czysta ciekawość, w życiu bym tego nie zrobiła, by nie utracić swej nowej, pięknej postaci! xd Po dwie pary puszek z tymi napojami, jedna to ta co przemienia, druga to serum. Mogę sprzedać po czarnorynkowej cenie twisted 1) wciąż mam zapas 2) chyba ciągle są w sklepie 3) przecież mówiłam, że nie chcę zmieniać rasy! scream Wampiry 4 ever!!! scream scream scream (a przynajmiej do momentu, kiedy mi się znudzi ten wygląd... xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:36 am
Daedhel ichabot Daedhel P.S. czy ktoś wie, czy wciąż można się zmieniać w ufole? Czysta ciekawość, w życiu bym tego nie zrobiła, by nie utracić swej nowej, pięknej postaci! xd Po dwie pary puszek z tymi napojami, jedna to ta co przemienia, druga to serum. Mogę sprzedać po czarnorynkowej cenie twisted 1) wciąż mam zapas 2) chyba ciągle są w sklepie 3) przecież mówiłam, że nie chcę zmieniać rasy! scream Wampiry 4 ever!!! scream scream scream (a przynajmiej do momentu, kiedy mi się znudzi ten wygląd... xd ) ogólnie chodziło mi tylko o to, czy to wciąż działa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:38 am
Daedhel ichabot Daedhel P.S. czy ktoś wie, czy wciąż można się zmieniać w ufole? Czysta ciekawość, w życiu bym tego nie zrobiła, by nie utracić swej nowej, pięknej postaci! xd Po dwie pary puszek z tymi napojami, jedna to ta co przemienia, druga to serum. Mogę sprzedać po czarnorynkowej cenie twisted 1) wciąż mam zapas 2) chyba ciągle są w sklepie 3) przecież mówiłam, że nie chcę zmieniać rasy! scream Wampiry 4 ever!!! scream scream scream (a przynajmiej do momentu, kiedy mi się znudzi ten wygląd... xd ) Rzeczywiscie są jeszcze w sklepie, więc pewnie można ulec przemianie, bo po co mieliby sprzedawac te itemy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:42 am
jeszcze moje cudowne sandaly jakos nie pasuja do wampirzych stop :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:46 am
harab serapel jeszcze moje cudowne sandaly jakos nie pasuja do wampirzych stop :/ sam sobie jesteś winien. Zasuszyłeś się. Za mało krwi wypiłeś. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 12:44 pm
A ja tam nie widzę za bardzo róznicy między body ludzi a wampirów... Oczy sa nawet fajne, ale jakies takie... rozmyte i niewyraźne mi się wydają.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 1:11 pm
ZebraDeath ...i co dalej? dlaczego ja ciągle jestem wampirem? Gdzie się odczarować? gonk gonk W końcu podali announcement. Secret underground lab xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 1:21 pm
mi się nie podobają brody wampirów i to, że niektóre itemy są na te vampirze chucherka za duże...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:03 pm
ZebraDeath mi się nie podobają brody wampirów i to, że niektóre itemy są na te vampirze chucherka za duże... od razu chucherka! poprostu nie spaslismy sie jak wy ludzie stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:04 pm
i to mówi ktoś z trzema miskami ramenu... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 08, 2007 12:07 am
ale ja nie mam wszystkich ajtemów crying na markecie będę musiała kupić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 08, 2007 6:35 am
a mi brakowało 102 punktów do wszystkiego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 08, 2007 7:02 am
a ja mam wszystkie itemy.. emo body wampirow sa faktycznie chucherkowate. i oczy takie niewyrazne.. wole ludzkie cialka. jest za co chwycic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 08, 2007 10:22 am
Kyoko Suomi a ja mam wszystkie itemy.. emo body wampirow sa faktycznie chucherkowate. i oczy takie niewyrazne.. wole ludzkie cialka. jest za co chwycic xd
fakt, wygodnie się was trzyma podczas posiłku... Produkt ergonomiczny i łatwy w użyciu. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|