|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 10:23 am
pomysł jest bardzo zabawny smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 10:35 am
dobre biggrin myslisz ze podziala...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 10:36 am
...2 najladniejsza. ale pomysl ogolnie nieszczegolnie mi sie podoba... nie rob z siebie gowniarza za cos takiego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 10:55 am
Kasmizar pomysł jest bardzo zabawny smile cierpisz na osobliwe poczucie humoru... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 10:59 am
Daedhel Kasmizar pomysł jest bardzo zabawny smile cierpisz na osobliwe poczucie humoru... stare to sie milosc nazywa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 10:59 am
Lola_Pi: w tym przypadku przynajmniej ten etap się już odbył. Poza tym, to nie był teatrzyk ku uciesze całej gawiedzi, ale odbyło się to chyba nieco dyskretniej.
ichabot: i słusznie, bardzo słusznie mrgreen mrgreen odnośnie tego, co napisałeś wcześniej: to nie o to chodzi, czy pomysł wypali, tylko o to, czy on jest w porządku. Moim zdaniem jest obrzydliwy. Śmierć to nie jest dobry temat do tego typu "żarcików".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:02 am
wilkus Daedhel Kasmizar pomysł jest bardzo zabawny smile cierpisz na osobliwe poczucie humoru... stare to sie milosc nazywa xd w połączeniu ze swoistym zaślepieniem... No tak, to jest pewne wytłumaczenie. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:05 am
Daedhel i słusznie, bardzo słusznie mrgreen mrgreen odnośnie tego, co napisałeś wcześniej: to nie o to chodzi, czy pomysł wypali, tylko o to, czy on jest w porządku. Moim zdaniem jest obrzydliwy. Śmierć to nie jest dobry temat do tego typu "żarcików". No chyba, że wiesz ze osoba, z której żartujesz zna sie na takich żartach i nie jest to wymierzone całkowicie przeciwko niej. Zgadzam się, że w tym przypadku tak nie jest. Ważne, żeby się śmiać z kimś, a nie z kogoś 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:07 am
ichabot ma racje calkowita.
a po zastanowieniu....to chyba jednak niezbyt dobry zart...ludzie go dobrze nie odbiora...malo kto ma wicked poczucie humoru...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:25 am
ichabot Daedhel i słusznie, bardzo słusznie mrgreen mrgreen odnośnie tego, co napisałeś wcześniej: to nie o to chodzi, czy pomysł wypali, tylko o to, czy on jest w porządku. Moim zdaniem jest obrzydliwy. Śmierć to nie jest dobry temat do tego typu "żarcików". No chyba, że wiesz ze osoba, z której żartujesz zna sie na takich żartach i nie jest to wymierzone całkowicie przeciwko niej. Zgadzam się, że w tym przypadku tak nie jest. Ważne, żeby się śmiać z kimś, a nie z kogoś 3nodding mniej więcej do tego próbowałam nawiązać w swoim pierwszym komentarzu do przedsięwzięcia. W zasadzie wystarczyłoby nawet, gdyby tylko zamiary były w cielęco dobrej wierze i wynikały z ufnego przekonania, że każdy marzyłby o tym, by zobaczyć porozwieszane wszędzie swoje nekrologi. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:28 am
Daedhel ichabot Daedhel i słusznie, bardzo słusznie mrgreen mrgreen odnośnie tego, co napisałeś wcześniej: to nie o to chodzi, czy pomysł wypali, tylko o to, czy on jest w porządku. Moim zdaniem jest obrzydliwy. Śmierć to nie jest dobry temat do tego typu "żarcików". No chyba, że wiesz ze osoba, z której żartujesz zna sie na takich żartach i nie jest to wymierzone całkowicie przeciwko niej. Zgadzam się, że w tym przypadku tak nie jest. Ważne, żeby się śmiać z kimś, a nie z kogoś 3nodding mniej więcej do tego próbowałam nawiązać w swoim pierwszym komentarzu do przedsięwzięcia. W zasadzie wystarczyłoby nawet, gdyby tylko zamiary były w cielęco dobrej wierze i wynikały z ufnego przekonania, że każdy marzyłby o tym, by zobaczyć porozwieszane wszędzie swoje nekrologi. stare Ale bym miał breszkę, jakby moje gdzieś porozwieszali rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:32 am
ichabot Ale bym miał breszkę, jakby moje gdzieś porozwieszali rofl rofl stare no i gadaj teraz z takim. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:35 am
Daedhel ichabot Ale bym miał breszkę, jakby moje gdzieś porozwieszali rofl rofl stare no i gadaj teraz z takim. xp Rozumiem o co ci chodzi i nawet cię w tym popieram. To nie zmienia faktu, że gdybym to zobaczył to "rofl" w moim przypadku nabrałoby dosłownego znaczenia mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:37 am
ichabot Daedhel ichabot Ale bym miał breszkę, jakby moje gdzieś porozwieszali rofl rofl stare no i gadaj teraz z takim. xp Rozumiem o co ci chodzi i nawet cię w tym popieram. To nie zmienia faktu, że gdybym to zobaczył to "rofl" w moim przypadku nabrałoby dosłownego znaczenia mrgreen wyślę Ci pocztą. Podaj tylko adres. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:41 am
Daedhel ichabot Daedhel ichabot Ale bym miał breszkę, jakby moje gdzieś porozwieszali rofl rofl stare no i gadaj teraz z takim. xp Rozumiem o co ci chodzi i nawet cię w tym popieram. To nie zmienia faktu, że gdybym to zobaczył to "rofl" w moim przypadku nabrałoby dosłownego znaczenia mrgreen wyślę Ci pocztą. Podaj tylko adres. cool Gorzej by bylo gdyby list odebrali moi rodzice xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|