|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 12:22 am
Kasmizar wicked que.en chill out meeen, bo zaraz się zacznie taki hardkor na dzielni, że się nie pozbieracie. elo na rapie, zią.
ojeny, chciałabym mieć tak dużo kasy żebym nie widziała, że mi ubywa... Bardzo łatwo można to załatwić. Podaj Baraninie swoje hasło i bedziesz się cieszyła jak Ci nawet 100goldu zostanie. o, jak fajnie
moje hasło: brakhasla007
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 30, 2007 1:21 pm
poprzedni był lepszy, ale ten tez moze byc, wazne ze Tobie się podoba, po co Ci zdanie innych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 03, 2007 6:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 03, 2007 10:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 1:57 am
rzeczywiście, z koniem mi się skojarzyło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 1:58 am
ILikeGreenChickenLegs
no, chodziło mi oto że jest pełnokrwisty czy jakoś tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:09 am
wicked que.en chill out meeen, bo zaraz się zacznie taki hardkor na dzielni, że się nie pozbieracie. elo na rapie, zią.
ojeny, chciałabym mieć tak dużo kasy żebym nie widziała, że mi ubywa... JA TEZ. biggrin aha, wiesz, Bardiel, to nawet ciekawe: z pojedynczego aniola zmienic tozsamosc na aniolow caly zastep...o ile jednostke specjalna mozna nazwac tak ulotnie jak "zastep" biggrin a to ja se moze plec zmienie i nicka na Daimon Frey...? zawsze go lubilam, a skoro moda na Kossakowska... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2007 11:28 am
Silvery the Alchemist wicked que.en chill out meeen, bo zaraz się zacznie taki hardkor na dzielni, że się nie pozbieracie. elo na rapie, zią.
ojeny, chciałabym mieć tak dużo kasy żebym nie widziała, że mi ubywa... JA TEZ. biggrin aha, wiesz, Bardiel, to nawet ciekawe: z pojedynczego aniola zmienic tozsamosc na aniolow caly zastep...o ile jednostke specjalna mozna nazwac tak ulotnie jak "zastep" biggrin a to ja se moze plec zmienie i nicka na Daimon Frey...? zawsze go lubilam, a skoro moda na Kossakowska... wink xD aaa zostalem rozszyfrowany ;] Bardiel byl fajny ale te xy mnie dobijaly, jak juz z reszta wczesniej to zaznaczylem razz przewertowalem cala ksiege aniolow i demonow i nie znalazlem niczego co by mi sie podobalo i nie bylo zajete juz na gaii :/ a kruki smierci tez sa fajne i moze kossakowska podsunela mi pomysl, ale jakos nie utozsamiam sie z tym oddzialem... po prostu jestem chmara czarnych krukow smierci ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2007 10:59 am
harab serapel Silvery the Alchemist wicked que.en chill out meeen, bo zaraz się zacznie taki hardkor na dzielni, że się nie pozbieracie. elo na rapie, zią.
ojeny, chciałabym mieć tak dużo kasy żebym nie widziała, że mi ubywa... JA TEZ. biggrin aha, wiesz, Bardiel, to nawet ciekawe: z pojedynczego aniola zmienic tozsamosc na aniolow caly zastep...o ile jednostke specjalna mozna nazwac tak ulotnie jak "zastep" biggrin a to ja se moze plec zmienie i nicka na Daimon Frey...? zawsze go lubilam, a skoro moda na Kossakowska... wink xD aaa zostalem rozszyfrowany ;] Bardiel byl fajny ale te xy mnie dobijaly, jak juz z reszta wczesniej to zaznaczylem razz przewertowalem cala ksiege aniolow i demonow i nie znalazlem niczego co by mi sie podobalo i nie bylo zajete juz na gaii :/ a kruki smierci tez sa fajne i moze kossakowska podsunela mi pomysl, ale jakos nie utozsamiam sie z tym oddzialem... po prostu jestem chmara czarnych krukow smierci ;] tylko moze zmien litery na duze...? biggrin a co, Daimona nie lubisz az tak zeby zmienic nicka? biggrin (ups, po co ja Ci to podpowiadam ^^; przeciez sama chce taki... mrgreen ) ooo, juz wiem. Hazar byl fajny biggrin kosciane czaszeczki rzadza biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 5:09 am
nie nie, nie.
lepiej wygląda z małych literek, tak nastrojowo jakby. przynajmniej ja takie wrażenie mam. po prostu lubię małe literki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 6:11 am
ach, może na gai zrobić banking, i na poczatek każdemu dać czrną kartę płatniczą (platynowa to przezytek...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 6:39 am
ILikeGreenChickenLegs ILikeGreenChickenLegs
no, chodziło mi oto że jest pełnokrwisty czy jakoś tak...przez internet ciezko stwierdzic, niestety xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 6:41 am
wilkus ILikeGreenChickenLegs ILikeGreenChickenLegs
no, chodziło mi oto że jest pełnokrwisty czy jakoś tak...przez internet ciezko stwierdzic, niestety xd no, może to tylko półkrwisty ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 6:57 am
ILikeGreenChickenLegs no, może to tylko półkrwisty ? bedziemy mowic, ze polkrwisty, dopoki nam nie pokaze dowodu, ze nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|