|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 26, 2008 1:12 pm
Medvelaszlo softwarekiller smile Sajnos telefonnal mi nem tudunk fizetni.. De amint főiskolás leszel, szükséged lesz számlára... biggrin úgyhogy akkor már szórhatod a zsét biggrin Na ne röhögtess rolleyes Én meg a fő iskola???? Látad a profilomat? Én egy környezet technológiából le éretségizett kertész vagyok.... Igaz most a park építő és fenn tartó technikusi szakon vagyok de nem megyek fő suliba. Túl komolyak bennt a tanárok azt meg nem bírom scream Már bocs.. ne vedd sértésnek. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 26, 2008 1:25 pm
Megnéztem a profilod (eddig nem tettem sweatdrop ). Lehet, hogy én vagyok hülye, de a profilról valahogy nem jött le, hogy kertész vagy.. biggrin Amúgy, ha dolgozni kezdesz, akkor sem árt, ha van számlád, amire a fizetésed utalják... xd a főiskola csak egy ok... (és igen, tanítónak készülök... 3nodding )
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 26, 2008 1:34 pm
softwarekiller Megnéztem a profilod (eddig nem tettem sweatdrop ). Lehet, hogy én vagyok hülye, de a profilról valahogy nem jött le, hogy kertész vagy.. biggrin Amúgy, ha dolgozni kezdesz, akkor sem árt, ha van számlád, amire a fizetésed utalják... xd a főiskola csak egy ok... (és igen, tanítónak készülök... 3nodding ) Na gratula ! Milyen tantárgyat akarsz tanítani? Csak nem nyelvtant?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 26, 2008 1:45 pm
xd azt is... Általános alsóban gyakorlatilag mindent taníthatok, 5-6-ban meg törit (de ha minden jól megy, és lesz is munkahelyem, valószínűleg napközis leszek egyenlőre).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 28, 2008 1:54 pm
softwarekiller xd azt is... Általános alsóban gyakorlatilag mindent taníthatok, 5-6-ban meg törit (de ha minden jól megy, és lesz is munkahelyem, valószínűleg napközis leszek egyenlőre). SOKKK SIKERT!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 29, 2008 1:09 am
Köszi.. igyekszem (remélem, azért sokk nem lesz... eek )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2008 1:25 pm
softwarekiller Köszi.. igyekszem (remélem, azért sokk nem lesz... eek ) Ha lesz is szólj én értek a gyerekek nyelvén. Max kisegítelek. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 30, 2008 2:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 2:02 pm
Nincs mit, de jó lenne vissza álni az eredeti témára!!! Itt is egy kérdés. Ha lenne számlám( HA!!) . Akkor mennyi időbe telik mire megkapom a Gaia Cast?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 2:30 pm
Nézd, PayPalon keresztül fizetsz. Nálam a következő történik: elvégeztem a fentebb leírt műveletsort. Amint rákattintottam az utolsó Order gombra, a teló zizeg, hogy kifizetés történt a számlámról, a Gaia meg írja, hogy van új PM-em, amiben az egyik NPC írja a számlázási adatokat, fent a Goldjaim mellett pedig megnövekedett a Cash értéke...
Röviden: azonnal. xd a kulcsszó az első két fizetési módnál: instantaneously vagyis azonnal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 2:37 pm
softwarekiller Nézd, PayPalon keresztül fizetsz. Nálam a következő történik: elvégeztem a fentebb leírt műveletsort. Amint rákattintottam az utolsó Order gombra, a teló zizeg, hogy kifizetés történt a számlámról, a Gaia meg írja, hogy van új PM-em, amiben az egyik NPC írja a számlázási adatokat, fent a Goldjaim mellett pedig megnövekedett a Cash értéke... Röviden: azonnal. xd a kulcsszó az első két fizetési módnál: instantaneously vagyis azonnalAz összeget is te állítod be, vagy mint a bank autómatáknál felajál még pár verziót?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 2:52 pm
Ha rámész a Gaia Cash megvételére, ott vn pár "kiszerelésben" 5-10-20-50$ asszem. Na innentől nincs mit választani, ezt az összeget fogja leakasztani. Az hogy a számlád forintban van, az nem érdekes, PayPal automatikusan az aznapi árfolyam alapján átszámítja, és a megfelelő összeget veszi le a számládról. Így működik. Teljesen automatikus, neked csak megerősíteni kell, hogy tényleg veszel, tényleg ennyiért, tényleg ezek a számlázási adataid. Vagyis csak kattogsz a "továbbra". Ennyi. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 2:58 pm
softwarekiller Ha rámész a Gaia Cash megvételére, ott vn pár "kiszerelésben" 5-10-20-50$ asszem. Na innentől nincs mit választani, ezt az összeget fogja leakasztani. Az hogy a számlád forintban van, az nem érdekes, PayPal automatikusan az aznapi árfolyam alapján átszámítja, és a megfelelő összeget veszi le a számládról. Így működik. Teljesen automatikus, neked csak megerősíteni kell, hogy tényleg veszel, tényleg ennyiért, tényleg ezek a számlázási adataid. Vagyis csak kattogsz a "továbbra". Ennyi. biggrin Milyen szomorú, hogy ilyen könnyen engedik a bankok, hogy költsük a pénzünket. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 3:04 pm
a te pénzed... azt csinálsz vele, amit akarsz.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 04, 2008 8:41 am
softwarekiller a te pénzed... azt csinálsz vele, amit akarsz.. biggrin ez igaz sweatdrop .... De akkor is! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|