|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 1:20 pm
oi...nio bo... nio bo ja niesmiala jestem redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 1:47 pm
Lol, jasne, ta, akurat, pffffffffffffffffffe rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 11:09 am
ale to prawda jak by nie patrzeć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 12:15 pm
W takim razie zycze powodzenia - w praniu i w zyciu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 1:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 2:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 10:17 am
buahahaha a ja mam w domu prawie dwudziestolewtni automat i trzeba nad ta pralka stac i pilnowac bo czasami zaczyna glosno wyc i wtedy trzerba ja wylaczyc i przestawic program "zabek" dalej XD jak sie tego nie zrobi to moze nie eksploduje ale z pewnoscia sie zepsuje razz beben sie zatrze razz i pozera skarpetki XDDDD
buaha good luck anyway XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 12:24 pm
ehh... bgusia nie a czasu na komp fotek zwalic a ja nie umne ;(
musze isc na 1 pietro odwirowac portki... moze bede miala te motywacje by wreszcie z recepcji zabrac switcha... bo juz nawet dzwonili bym go odebrala xp ehh... jakos tak... jakos tak motywacji przez 2 tygodnie nie mialam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 11, 2007 3:55 pm
Baranina ale to prawda jak by nie patrzeć... Wg kogo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 12:13 am
Yajo Baranina ale to prawda jak by nie patrzeć... Wg kogo? mamusi? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 6:14 am
plany? jakie plany? nic nie wiem. Zadnej pralki nie mam w planach. Inne plany to owszem. O ile wczesniej nie padne na zawał przez taka jedna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 8:00 am
Kasmizar plany? jakie plany? nic nie wiem. Zadnej pralki nie mam w planach. Inne plany to owszem. O ile wczesniej nie padne na zawał przez taka jedna. Trzymamy za ciebie kciuki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 8:06 am
Kasmizar plany? jakie plany? nic nie wiem. Zadnej pralki nie mam w planach. Inne plany to owszem. O ile wczesniej nie padne na zawał przez taka jedna. jesli mysz ze bede ci prala skarpety w lapie to farbuj se loniaka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 8:58 am
Baranina Yajo Baranina ale to prawda jak by nie patrzeć... Wg kogo? mamusi? sweatdrop A no chyba że, mamusia to jednak mamusia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 12, 2007 8:59 am
Baranina Kasmizar plany? jakie plany? nic nie wiem. Zadnej pralki nie mam w planach. Inne plany to owszem. O ile wczesniej nie padne na zawał przez taka jedna. jesli mysz ze bede ci prala skarpety w lapie to farbuj se loniaka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|