|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 12:46 pm
Áhh! LOL! Köszönöm szépen! Ha kapok egy rajzot, amin csak én vagyok, azt szivesen kiteszem az aviartjaim közé. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 12:52 pm
Malreni Áhh! LOL! Köszönöm szépen! Ha kapok egy rajzot, amin csak én vagyok, azt szivesen kiteszem az aviartjaim közé. 3nodding Hogyne!! Szivesen átküldöm neked, csak várj egy picit míg lementem és felrakom a netre!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 12:59 pm
ZirconiaXD Töprengtem egy kicsit a banneren és már elkezdtem rajzolni. Azt gondoltam, hogy a moderátorok legyenek rajta... tehát Softwarekiller, Malreni és Akitta-chan meg természetesen Magyarország térképe valahogy középen. Még nem vagyok kész vele, de ha érdekel el tudok küldeni egy ízelítöt magyarország térképéröl ala gaia-banner!! whee A karakterek közül már Malreni-t befejeztem!! xd Most dolgozok Akitta-chan és Softwarekiller-en... komolyan nem könnyü... A legnagyobb dilemmám ebben a pillanatban a két sárkány crying Nem is tudom, hol kezdjem mivel még soha nem rajzoltam sárkányt... nah...ennyire feldobott az Animation Corner dominációt? smile Nekem nagy tisztelet lenne...mellesleg...ha adnék egy fegyót, be tudnád mellém dobni? LÉCCI heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 1:05 pm
Akitta-chan ZirconiaXD Töprengtem egy kicsit a banneren és már elkezdtem rajzolni. Azt gondoltam, hogy a moderátorok legyenek rajta... tehát Softwarekiller, Malreni és Akitta-chan meg természetesen Magyarország térképe valahogy középen. Még nem vagyok kész vele, de ha érdekel el tudok küldeni egy ízelítöt magyarország térképéröl ala gaia-banner!! whee A karakterek közül már Malreni-t befejeztem!! xd Most dolgozok Akitta-chan és Softwarekiller-en... komolyan nem könnyü... A legnagyobb dilemmám ebben a pillanatban a két sárkány crying Nem is tudom, hol kezdjem mivel még soha nem rajzoltam sárkányt... nah...ennyire feldobott az Animation Corner dominációt? smile Nekem nagy tisztelet lenne...mellesleg...ha adnék egy fegyót, be tudnád mellém dobni? LÉCCI heart heart Már egy ideje dolgozgatok rajta XD Okés, igaz már az aegis alapja meg van rajzolva, de ha akarod még oda tudom illeszteni a zweihanders-t is!! Nem tudom megígérni mikorra lesz kész, mert most sok munkám van a suliba. De igyekszem!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 1:08 pm
A zweihandert-csak szúrd a földbe mellém...direkt ezért van levágva a vége. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 1:09 pm
Akitta-chan A zweihandert-csak szúrd a földbe mellém...direkt ezért van levágva a vége. 3nodding Rendben!! Milyen a mérete a testedhez képest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 1:16 pm
 K.B. Így...de ha még így sem érthető, akkor kb az egész kard akkora mint én. (ami igaz, mert egy ilyen régi német kard 2 méter hosszú) eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 12:33 am
ZirconiaXD A legnagyobb dilemmám ebben a pillanatban a két sárkány crying Miért van mindenkinek baja a sárkányaimmal?????? crying crying crying crying gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 5:53 am
Én precizen imádom a sárkányokat. De rajzolni őket....hátazúgyvanhogy... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 29, 2007 1:20 pm
Lustaság! Lustaság! Lustaság! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 9:06 am
CLEAR!!! *feléleszti a topicot*
Nah...csak azér irok, hogy megkérdezzem kedves Softwarekillert, hogy nem akar e valami animállt .gif-et a kezdőlapra, persze, miután végez Zirconia a képekkel...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 9:49 am
Ha végez. Nem hallottam felőle egy ideje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 10:00 am
Tudom, hogy csigázok, de most sokat kell tanulnom a suliba!! Patológia-dolgozatom lesz és csak 3 napom van hátra!! scream Most is csak benézegetek mi újság a nagy világba ---> mármint itt Gaián XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 10:02 am
Patológia? Úristen! Halott emberekben fogsz turkálni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 11, 2007 10:07 am
Már "turkáltam", ha a kifejezésedet használjam... xd A jövöbe mondjuk nem az a tervem, de ez is hozzátartozik. De most épp a gyulladást próbálom bevésni az agyamba... burning_eyes Azután a rákról (cancer) kell átnéznem a dolgokat meg a sejtpatológiát na meg a cirkulációt is.... jaj, máris stresszbe jöttem, hogy így felsorolom öket gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|