|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 9:46 am
wilkus hehehe, ja nie mysle od ponad 4rech miesiecy, moge si wiec raz dluzszym tekstem rzucic xd o, jeszcze jestem szczesliwa, bo znalazlam dobry slownik lac-ang i odwrotnie 3nodding ale zdajesz sobie sprawe, ze tam trzeba byc 9.30? ciiiii dla mnie wersja jest, ze o 9 mrgreen a i wiesz, ze dostaniemy super zestaw startowy w ktorego sklad wchodzi min.... czarny worek zeglarski? heart 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 9:48 am
happy_goth_buf ciiiii dla mnie wersja jest, ze o 9 mrgreen a i wiesz, ze dostaniemy super zestaw startowy w ktorego sklad wchodzi min.... czarny worek zeglarski? heart 4laugh heart no wlasnie wiem, dlatego trzeba byc wczesniej ninja swoja droga, moze pojdzmy razem tam? w snsie, zeby sie pozniej nie szukac? ii, ja chcec worek miec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 9:54 am
wilkus happy_goth_buf ciiiii dla mnie wersja jest, ze o 9 mrgreen a i wiesz, ze dostaniemy super zestaw startowy w ktorego sklad wchodzi min.... czarny worek zeglarski? heart 4laugh heart no wlasnie wiem, dlatego trzeba byc wczesniej ninja swoja droga, moze pojdzmy razem tam? w snsie, zeby sie pozniej nie szukac? ii, ja chcec worek miec xd Buf mowi Bankowy. mysle ze to optymalne miejsce na zbiorke, z tamtad sie czyms dojedzie 3nodding oi bo ludu bedzie co nie miara. a ja tez chcem worek 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:01 am
masz moze jakis link do zdjecia? to na ktora, bo tez musze dotrzec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:05 am
3nodding na ktora na ktora... wiesz co ja Ci jeszcze napisze bo moze bede jechac z mama samochodem to Cie zgraniemy po drodze z Bankowego a jak nie to trzba sie bedzie dotachac autobusem a to bym musiala sprawdzic polaczenia... a teraz za cholere mi sie nie chce blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:07 am
spoko. hmm, jak sie zetrze jakos napis i wymieni sznurki na czarne, to bedzie dobre xd ok, tylko nie zapomnij. ja tez musze sie jakos tam doszlapac i musze miec czas, bo bede ze szpitala isc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:16 am
spoko, jutro juz bedzie wszystko na pewno ustalone i dam znac 3nodding
ja tam sobie cos do niego przyszyje... a sznurki moga zostac. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:18 am
o, przyszywki to piekna sprawa jest xd ano! bo jutro jeszcze jest piatek.... skleroza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:23 am
wilkus o, przyszywki to piekna sprawa jest xd ano! bo jutro jeszcze jest piatek.... skleroza no tak jakby xd jutro jade do babci zalatwiac bufodzialke... moze wreszcie bedzie okazja rozpieczetowac to pieciolitrowe zielone stojace pod moi biurkiem! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:27 am
matko, co ja zrobilam xd to wszystko to w ogole wina Jarka, bo sie zgodzil xd [i dzieki temu mam chybanajpiekniejsze wspomniena w zyciu]
a ja jutro sie opierdzielam.. standard
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:31 am
angry.
1. Znajoma odpierdala jakieś akcje w stylu: pożegnam się z tym światem, już sie nie zobaczymy gonk 2. W kafejce jest płatna toaleta stare 3. Nie ma na gg osoby, z którą chciałam pogadać crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:34 am
Andareen angry. 1. Znajoma odpierdala jakieś akcje w stylu: pożegnam się z tym światem, już sie nie zobaczymy gonk 2. W kafejce jest płatna toaleta stare 3. Nie ma na gg osoby, z którą chciałam pogadać crying *podsuwa kolejnej osobie kubek goracej czekolady* a moze cos mocniejszego...? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:35 am
wilkus matko, co ja zrobilam xd to wszystko to w ogole wina Jarka, bo sie zgodzil xd [i dzieki temu mam chybanajpiekniejsze wspomniena w zyciu] a ja jutro sie opierdzielam.. standard ale nastepny weekend masz wolny nie? hmmmm moze by Jarka tez zaprosic na bufodzialke? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:36 am
happy_goth_buf Andareen angry. 1. Znajoma odpierdala jakieś akcje w stylu: pożegnam się z tym światem, już sie nie zobaczymy gonk 2. W kafejce jest płatna toaleta stare 3. Nie ma na gg osoby, z którą chciałam pogadać crying *podsuwa kolejnej osobie kubek goracej czekolady* a moze cos mocniejszego...? wink o tak tak, wodeczki poprosze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 13, 2007 10:37 am
happy_goth_buf ale nastepny weekend masz wolny nie? hmmmm moze by Jarka tez zaprosic na bufodzialke? wink chyba tak. moznaby sprobowac. sek w tym, ze onmoze stwierdzic, ze nie ma czasu, bo sie uczy. co lepsze - to bedzie prawda. chociaz jeden pozadny sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|