|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:38 pm
ale on nie spuiewa dody chociaz strzel go po mordzie raz a porzednie, zeby poznal miejsce w stadzie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:56 pm
szczerze, to za sama morde bym mu jakis numer chetnie wyciela :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 2:59 pm
wilkus szczerze, to za sama morde bym mu jakis numer chetnie wyciela :XP: jak byl maly to byl ladny xp ja mu chili do kawy nalalam a on mi w nocy ryja w tym chili wysmarowal crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 3:29 pm
o, to ma poczucie humoru xd poczestuj go serkiem wiejskim :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 3:48 pm
jak to pewna grupa ludzi mowi - ozby ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 2:02 am
Gem_ma Ja kcem za żony: wilkusa,Yajca, Zimtce, Ayah, Tarosie , Baraninkę, Driade, shilianke, Yumeę i Buraka (kolejnośc przypadkowa) rofl dramallama xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 2:09 am
Yumea Gem_ma Ja kcem za żony: wilkusa,Yajca, Zimtce, Ayah, Tarosie , Baraninkę, Driade, shilianke, Yumeę i Buraka (kolejnośc przypadkowa) rofl dramallama xp znaczy ze sie zgadzasz? *skok przez płot na Yumeę* pirate cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 2:28 am
Gem_ma Yumea Gem_ma Ja kcem za żony: wilkusa,Yajca, Zimtce, Ayah, Tarosie , Baraninkę, Driade, shilianke, Yumeę i Buraka (kolejnośc przypadkowa) rofl dramallama xp znaczy ze sie zgadzasz? *skok przez płot na Yumeę* pirate cheese_whine łapki przy sobie rolleyes masz cały harem, po co ci żona? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 3:18 am
wilkus o, to ma poczucie humoru xd poczestuj go serkiem wiejskim :XP: no wlasciwie to nie ma stressed a przynajmniej mi jego poczucie humoru nie pasi, bo dla mnie to oznacza poczucie horroru stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 4:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 4:32 am
A ja chciałbym poślubic mojego Ga(y)iowego avatara <3 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 4:50 am
ShilvaRays A ja chciałbym poślubic mojego Ga(y)iowego avatara <3 xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 4:53 am
baby-kid ShilvaRays A ja chciałbym poślubic mojego Ga(y)iowego avatara <3 xd ? Co "?" mrgreen jestem heterykiem, ale mojego avatara darzę miłością specjalną mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|