|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 3:07 am
Andareen Od razu uprzedzam, że nie donejtuję nikogo, więc nawet nie macie co pisać, żebym wam oddała rolleyes . sknera scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 3:13 am
degenerat Czemu nie ma opcji dla Mnie? gonk i dla mnie? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 3:38 am
Mnie bardziej zastanawia czemu cztery osoby zaznaczyły opcję dla opcego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 3:43 am
wicked que.en Mnie bardziej zastanawia czemu cztery osoby zaznaczyły opcję dla opcego xp moze nie bardzo zrozumialy o jakiego opcego chodzi...moze same czują się jak opcy? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 7:58 am
Maris274 wicked que.en Mnie bardziej zastanawia czemu cztery osoby zaznaczyły opcję dla opcego xp moze nie bardzo zrozumialy o jakiego opcego chodzi...moze same czują się jak opcy? razz ano może i tak być mrgreen może osoby, które zaznaczyły te opcję niech same się wypowiedzą i wytłumaczą jakie kłaczki im zaprzątały głowę w momencie podejmowania decyzji?... :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 8:05 am
Daedhel och ach bo to katana najwspanialszym itemkiem na Gai jest! 4laugh nie bój żaby, kiedyś Ci się uda. Najprościej byłoby wygrać ją lub kasę na którymś z konkursów rysunkowych organizowanych przez gaiowiczów. Jak umiesz ładnie rysować, życie na Gai staje się dla Ciebie bajecznie proste. wink (ja nie umiem .__. ) no włanie ja też nie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 8:20 am
ja nie umiem i jakoś sobie radzę biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 2:27 pm
Ja umiem, ale się nie znam na tych konkursach :XP: I za leniwa jestem, ech...
Zbieraj dalej na kiki, a co się będziesz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 2:48 pm
moze zainwestuj...? w sensie zakup kilka itemow, ktore teraz maja znosna cene, ale pozniej pewnie sporo pojda w gore? [nie znam sie na tym]
eh... co do rysunkow - nie rysuje jakos bajecznie, ale tez chyba nie tak zle, jak wiekszosc tych, co zakladaja sklepy i co...? i dupa tzw. razem z Burakiem zarobilysmy na razie 6.8k, jezeli dobrze licze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 9:50 am
wilkus eh... co do rysunkow - nie rysuje jakos bajecznie, ale tez chyba nie tak zle, jak wiekszosc tych, co zakladaja sklepy i co...? i dupa tzw. razem z Burakiem zarobilysmy na razie 6.8k, jezeli dobrze licze. Jak dlugo macie sklep? Jesli to dopiero poczatek jego dzialalnosci, to moim zdaniem jest niezle. wink Andareen, ja nadal optuje za KiKi, w koncu to Twoje marzenie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 9:58 am
Daedhel och ach bo to katana najwspanialszym itemkiem na Gai jest! 4laugh nie bój żaby, kiedyś Ci się uda. Najprościej byłoby wygrać ją lub kasę na którymś z konkursów rysunkowych organizowanych przez gaiowiczów. Jak umiesz ładnie rysować, życie na Gai staje się dla Ciebie bajecznie proste. wink (ja nie umiem .__. ) Tak sie zastanawiam czy nie zaprzac do roboty mojej siostry ciotecznej, ktora ma zamiar studiowac na akademii sztuk pieknych twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 10:09 am
Zimtca Jak dlugo macie sklep? Jesli to dopiero poczatek jego dzialalnosci, to moim zdaniem jest niezle. wink Andareen, ja nadal optuje za KiKi, w koncu to Twoje marzenie. hyma 2-3 dni, jak na razie, ale zbaczymy co z tego wyniknie. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|