|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 3:09 pm
dobra, a teraz zakonczmy tutaj, bo sie offtop robi i bedzie zle sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 3:13 pm
wilkus dobra, a teraz zakonczmy tutaj, bo sie offtop robi i bedzie zle sweatdrop az ju łisz maj dir
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2007 3:47 am
Andareen Zaproś ją do kościoła w niedzielę, na pewno pójdzie cool Prawie zgadłaś.Widzimy się dziś na Apelu Jasnogórskim mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2007 3:49 am
_b_u_r_a_k_ wilkus *mysli*....jestem w sumie ateistka, ale po dluzszym zastanowieniu... czy 15tego to nie przypadkiem swieto wniebowziecia, ozbo co?.... bo to jakies wazniejsze niz zielnej mi sie wydaje... wlasciwie to ateisci powinni obchodzic wtedy dzien wojska polskiego (cud nad wisla i te sprawy) zatem mamy 2 "swieta" jednego dnia... czy to, ze nie poczuwam sie do obchodzenia zadnego z nich jest teges...no...nie teges? To oznacza że musisz zostać wygnana z ojczyzny przez braci Kaczyńskich. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2007 3:51 am
Kasmizar a ja myślałem ze tylko ja sie dziwie, ze 15 jest to swieto, a 7 juz sprzata rofl Ależ ja Ci współczuje... stressed Zadam Ci takie niedyskretne pytanie. Od dawna jesteś masochistą? Jaki rodzaj podniety z tego czerpiesz? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2007 4:28 am
Zarzucono mi, że jestem hedonistą smile . Do masochizmu mi daleko jeszcze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2007 4:39 am
Kasmizar Zarzucono mi, że jestem hedonistą smile . Do masochizmu mi daleko jeszcze. Każdy chory tak twierdzi. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2007 8:51 am
no tak zrozumiec kobiete trudna sprawa...a okna wypada czasem umyc, albo chociaz mydlem posmarowac w razie deszczu razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2007 11:42 am
Kasmizar a ja myślałem ze tylko ja sie dziwie, ze 15 jest to swieto, a 7 juz sprzata rofl Wziales pod uwage, ze moze robic to z nudow? Albo dlatego, ze akurat ma troche wolnego czasu? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2007 6:14 pm
Zimtca Kasmizar a ja myślałem ze tylko ja sie dziwie, ze 15 jest to swieto, a 7 juz sprzata rofl Wziales pod uwage, ze moze robic to z nudow? Albo dlatego, ze akurat ma troche wolnego czasu? sweatdrop Może później nie będzie mogła?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 12:24 am
ZebraDeath ... bo jestem zwisową luteranką cool ja tez chce byc sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 5:09 am
Zimtca Kasmizar a ja myślałem ze tylko ja sie dziwie, ze 15 jest to swieto, a 7 juz sprzata rofl Wziales pod uwage, ze moze robic to z nudow? Albo dlatego, ze akurat ma troche wolnego czasu? sweatdrop o k*****! w zyciu sie jeszcze tak nie nudzilam... poza tym mycie okien przy obecnej aurze to, wybacz, idiotyzm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 5:10 am
degenerat _b_u_r_a_k_ wilkus *mysli*....jestem w sumie ateistka, ale po dluzszym zastanowieniu... czy 15tego to nie przypadkiem swieto wniebowziecia, ozbo co?.... bo to jakies wazniejsze niz zielnej mi sie wydaje... wlasciwie to ateisci powinni obchodzic wtedy dzien wojska polskiego (cud nad wisla i te sprawy) zatem mamy 2 "swieta" jednego dnia... czy to, ze nie poczuwam sie do obchodzenia zadnego z nich jest teges...no...nie teges? To oznacza że musisz zostać wygnana z ojczyzny przez braci Kaczyńskich. twisted czekam na t ze zniecierpliwieniem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 11:06 am
_b_u_r_a_k_ Zimtca Kasmizar a ja myślałem ze tylko ja sie dziwie, ze 15 jest to swieto, a 7 juz sprzata rofl Wziales pod uwage, ze moze robic to z nudow? Albo dlatego, ze akurat ma troche wolnego czasu? sweatdrop o k*****! w zyciu sie jeszcze tak nie nudzilam... poza tym mycie okien przy obecnej aurze to, wybacz, idiotyzm... No, ludzie sa rozni, moja sasiadka wywiesila ostatnio swa kolekcje osmiu futer na balkon. Ewidentnie szykuje sie do zimy. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 3:42 am
Zimtca _b_u_r_a_k_ Zimtca Kasmizar a ja myślałem ze tylko ja sie dziwie, ze 15 jest to swieto, a 7 juz sprzata rofl Wziales pod uwage, ze moze robic to z nudow? Albo dlatego, ze akurat ma troche wolnego czasu? sweatdrop o k*****! w zyciu sie jeszcze tak nie nudzilam... poza tym mycie okien przy obecnej aurze to, wybacz, idiotyzm... No, ludzie sa rozni, moja sasiadka wywiesila ostatnio swa kolekcje osmiu futer na balkon. Ewidentnie szykuje sie do zimy. rolleyes Miałam zły dzień, okien nie myłam. Nie chciało mi się nigdzie z domu wychodzić, odbierać tel tym bardziej. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|