|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 8:19 am
w Turcji nie chca kupowac, w Turcji chca za darmo (cos o tym wiem, bylam rok temu xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 10:08 am
W takim razie Pszczola moze byc spokojna. Tyle lat rodzina wydatkowala pieniadze na jej potrzeby, ze nie oplacaloby sie jej oddawac nikomu za darmo. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 10:30 pm
Bo ja wiem.... 30 owiec piechotą nie chodzi....
Owcą wystarczy trawa i woda... nie będzie trzeba jednego pokoju ogrzewać, oszczędność na wyjezdach, biletach i wełna co roku, przy obecnych cenach wełny to daje...
Nie sprzedadzą smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2007 11:37 pm
Kasmizar Bo ja wiem.... 30 owiec piechotą nie chodzi.... Owcą wystarczy trawa i woda... nie będzie trzeba jednego pokoju ogrzewać, oszczędność na wyjezdach, biletach i wełna co roku, przy obecnych cenach wełny to daje... Nie sprzedadzą smile A wiesz co Ci narzeczona z tego posta zrobi? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 04, 2007 3:18 am
Miewam niekiedy wrazenie, ze Kasmi jest masochista... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 05, 2007 1:52 pm
degenerat Kasmizar Bo ja wiem.... 30 owiec piechotą nie chodzi.... Owcą wystarczy trawa i woda... nie będzie trzeba jednego pokoju ogrzewać, oszczędność na wyjezdach, biletach i wełna co roku, przy obecnych cenach wełny to daje... Nie sprzedadzą smile A wiesz co Ci narzeczona z tego posta zrobi? rofl Jesień średniowiecza? twisted I bedzie bicie, duzo bicia smile . Przeciez my się kochamy, krzywdy mi nie zrobi... chyba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 05, 2007 11:45 pm
Kasmizar Jesień średniowiecza? twisted I bedzie bicie, duzo bicia smile . Przeciez my się kochamy, krzywdy mi nie zrobi... chyba. duzo bicia? wiedzialam, ze jest domina!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 06, 2007 8:12 am
Pszczola_M Pan na targu zaczepil mojego ojca, zeby mnie odsprzedal, moj ojciec powiedzial ze za 3 wielblady, a ten, ze to za duzo stare Wolę 3 wielbłądy niż 1 człowieczka xD To po jakiemu twój ojciec się z nimi dogadał? Oł jea Turcy na ciebie już czekają xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 08, 2007 1:05 pm
baby-kid Pszczola_M Pan na targu zaczepil mojego ojca, zeby mnie odsprzedal, moj ojciec powiedzial ze za 3 wielblady, a ten, ze to za duzo stare Wolę 3 wielbłądy niż 1 człowieczka xD To po jakiemu twój ojciec się z nimi dogadał? Oł jea Turcy na ciebie już czekają xp "-Zabrakło to wysłałem chłopaka do sklepu po dziewczyne. -Ale nie widzisz? Tu jest policja -Spokojnie. To legalny transport. prosto z Polski" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 8:17 am
baby-kid Pszczola_M Pan na targu zaczepil mojego ojca, zeby mnie odsprzedal, moj ojciec powiedzial ze za 3 wielblady, a ten, ze to za duzo stare Wolę 3 wielbłądy niż 1 człowieczka xD To po jakiemu twój ojciec się z nimi dogadał? Oł jea Turcy na ciebie już czekają xp Po angielsku? xd Ale ja sie boje tam pojechac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 9:07 am
Pszczola_M baby-kid Pszczola_M Pan na targu zaczepil mojego ojca, zeby mnie odsprzedal, moj ojciec powiedzial ze za 3 wielblady, a ten, ze to za duzo stare Wolę 3 wielbłądy niż 1 człowieczka xD To po jakiemu twój ojciec się z nimi dogadał? Oł jea Turcy na ciebie już czekają xp Po angielsku? xd Ale ja sie boje tam pojechac crying to dlatego twój avatarek ma maczuge i bejsbola. Tak się będziesz tam bronić? Biedni Turcy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 9:10 am
Kasmizar baby-kid Pszczola_M Pan na targu zaczepil mojego ojca, zeby mnie odsprzedal, moj ojciec powiedzial ze za 3 wielblady, a ten, ze to za duzo stare Wolę 3 wielbłądy niż 1 człowieczka xD To po jakiemu twój ojciec się z nimi dogadał? Oł jea Turcy na ciebie już czekają xp "-Zabrakło to wysłałem chłopaka do sklepu po dziewczyne. -Ale nie widzisz? Tu jest policja -Spokojnie. To legalny transport. prosto z Polski" xp haha dobre biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 10:16 am
baby-kid Pszczola_M Po angielsku? xd Ale ja sie boje tam pojechac crying to dlatego twój avatarek ma maczuge i bejsbola. Tak się będziesz tam bronić? Biedni Turcy blaugh Tak, nie dam sie tak latwo sprzedac twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 11:23 am
już słyszałam wiele podobnych historii
są dwa wytłumaczenia: a) Turcy NAPRAWDę są tacy naiwni i wciąż wierzą, że kiedyś uda im się ubić interes, mimo że nikt u nas nie ma w zwyczaju zamieniać córek na wielbłądy b) czasem im się udaje... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 1:49 pm
baby-kid Pszczola_M baby-kid Pszczola_M Pan na targu zaczepil mojego ojca, zeby mnie odsprzedal, moj ojciec powiedzial ze za 3 wielblady, a ten, ze to za duzo stare Wolę 3 wielbłądy niż 1 człowieczka xD To po jakiemu twój ojciec się z nimi dogadał? Oł jea Turcy na ciebie już czekają xp Po angielsku? xd Ale ja sie boje tam pojechac crying to dlatego twój avatarek ma maczuge i bejsbola. Tak się będziesz tam bronić? Biedni Turcy blaugh no nie wiem nie wiem...turcy sie niczego nie boją, biedne nooby xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|