Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Yaoi , Yuri i inne dewiacje ;) ^ od lat 18 ^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 17 18 19 20 21 22 ... 38 39 40 41 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Co dla ciebie?
Yaoi
32%
 32%  [ 32 ]
Yuri
12%
 12%  [ 12 ]
Hentai
34%
 34%  [ 34 ]
polędwica i ociekające tłuszczem melanże
20%
 20%  [ 20 ]
Total Votes : 98

yota_kunzame

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 2:56 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 9:29 pm

yota_kun
ja tam wole yuri...poniewaz uwazam ze yaoi jest wylacznie dla dziewczyn....j apoprostu nie potrafie patrzec na tych homo(genizowanych) pan�w...ale panie to co innego twisted
a wyobraź sobie, że ja takich kulku musze dosyć często oglądać... nie, Isi? wink

Kukus

Raticiel

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 12:48 am

ech, ja am stracilam sympatie do yaoi... kiedys to mialo ses jakis... a teraz... sama komercha, byle sie dwoch panow lizalo... stare
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 2:29 am

Raticiel
ech, ja am stracilam sympatie do yaoi... kiedys to mialo ses jakis... a teraz... sama komercha, byle sie dwoch panow lizalo... stare
zawsze znajdziesie cos niekomercyjnego, jakies yaoi najwazniejsza jest milosc i czulosc.. xd heart

SangekiNoYoru

yota_kunzame

PostPosted: Sat Jul 23, 2005 2:57 pm

FeaRan
Raticiel
zawsze znajdziesie cos niekomercyjnego, jakies yaoi najwazniejsza jest milosc i czulosc.. xd heart
ja tam sie na yaoi nie znam ..ale skoro teraz jest komercha no to kminie ze trza poszukiwac tych starszych....a i takj najlepsze sa zwykle hentai(taki "night shift nurse"
-np.)
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 1:41 am

yota_kun
FeaRan
Raticiel
ja tam sie na yaoi nie znam ..ale skoro teraz jest komercha no to kminie ze trza poszukiwac tych starszych....a i takj najlepsze sa zwykle hentai(taki "night shift nurse"
-np.)
no a jak, wszystko co starsze jest lepsze.. whee

co do hentai to sie nie wypowiem..zbyt doslowne to jest dla mnie..chodzi mi o te w wersji hard, ale, ale, o hetero cisza.. xp

SangekiNoYoru

Neilameane

PostPosted: Sun Jul 24, 2005 5:20 pm

FeaRan
yota_kun
FeaRan
Raticiel
-np.)
no a jak, wszystko co starsze jest lepsze.. whee

co do hentai to sie nie wypowiem..zbyt doslowne to jest dla mnie..chodzi mi o te w wersji hard, ale, ale, o hetero cisza.. xp

Eh... yaoi rox! a jesli chodzi o komerche... trzeba wiedziec gdzie szkac ^^
PostPosted: Wed Aug 03, 2005 10:23 am

yota_kun
-np.)

rofl wiesz.. ogladalam tego hentaia xd calkiem niezly blaugh

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Thu Aug 04, 2005 6:38 am

czy mi sie wydaje, czy co raz wiecej dziewczyn oglada hentaje question question a ja lubie i Hentai i Yaoi i Yuri blaugh blaugh zeby tylko to nie bylo jakies piprzenie na okraglo - tylko troche (no troche!!) jakiegos sensownego txtu - a najlepsze sa pod tym wzgledem doujinshi Idei (FMA, HNG, i troche innych) heart heart
PostPosted: Thu Aug 04, 2005 6:42 am

ZebraDeath
czy mi sie wydaje, czy co raz wiecej dziewczyn oglada hentaje question question a ja lubie i Hentai i Yaoi i Yuri blaugh blaugh zeby tylko to nie bylo jakies piprzenie na okraglo - tylko troche (no troche!!) jakiegos sensownego txtu - a najlepsze sa pod tym wzgledem doujinshi Idei (FMA, HNG, i troche innych) heart heart

hehs ... obejzał bym se cokolwiek ... ale jakos narazie niemam do zadneych zbiorufff .. dostepu crying

NaviRetlav

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Thu Aug 04, 2005 2:02 pm

Siema Zeberka Czolem Ludziska blaugh
Taka juz prawda ze coraz wiecej osob siega Po Hentai-owe zbiory rolleyes

Ale nie nalezy zapominac o Otaku Yaoi mrgreen i Yuri ofkors wink
I to jest niekiedy smutna prawda że doujinshi przebija (czasami) real mangi.

Ale jest wyjatk One Piece heart piekne doujinshi Yaoi 4laugh
ahhhhhhhhhh blaugh

MRRRAAUUU YAOI FAN wink
Bardzo mile bedom widziane linki do ow zagadnienia wink
Trzeba sie doksztalcac nieprawdaz pirate
PostPosted: Mon Aug 22, 2005 2:52 pm

znowu tu zacichlo... wszyscy dewianci na wakacjach? ^^ rzuce wiec choc 2 obrazki w klimatach yaojowych. dzis je znalazlam i bardzo mi sie podobaja biggrin
pierwszy
i drugi

i jeszcze pytanie: jesli komus cos mowi tytul "Viewfinder", to moze wie takze ile przetlumaczyli rozdzialow "Naked truth"? bo ostatnio widzialam 5, ale to bylo juz jakis czas temu, a teraz nie moge sie dostac na IRCa, bo moj cholerny ISP cos poblokowal mad bede bardzo dzwieczna za jakas pomoc w tym temacie ^^

MissTao
Crew

MarianKanapowiec

PostPosted: Mon Aug 22, 2005 2:54 pm

MissTao
bla bla... ble ble, ble ble
o... przyszła
PostPosted: Mon Aug 22, 2005 3:15 pm

MarianKanapowiec
MissTao
bla bla... ble ble, ble ble
o... przyszła

a to byl post offtopic w kaciku z bardzo scisle okreslonym tematem... niedlugo bedziemy za to srogo karac - z chlosta wlacznie twisted

(a zeby nie bylo, ze ja tez offtopuje, to TU jest obrazek na temat blaugh )

MissTao
Crew

ReAl MaGiK

PostPosted: Wed Aug 24, 2005 2:19 pm

Witam wszystkich biggrin hehe i goroco pozdrawiam przy okazji blaugh ..Hentai to jest to biggrin no i jeszce yuri podchodzi ale moja opinia o yaoi...no raczej negatywnie postrzegam te odmiane anime i mangi dla doroslych blaugh xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 17 18 19 20 21 22 ... 38 39 40 41 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games