|
|
|
|
Posted: Fri May 06, 2005 12:15 pm
Fea-ran dowcip zupelnie pozbawiony sensu. leca sobie dwie krowy nad miastem, jedna mowi do drugiej: - wiesz co, mam przeczucie, ze rozbijemy sie o slup... - nie martw sie, moj ojciec ma kiosk. Nie jest wcale pozbawiony sensu... Chyba mam dziwne poczucie humoru blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:27 am
deahme Fea-ran dowcip zupelnie pozbawiony sensu. leca sobie dwie krowy nad miastem, jedna mowi do drugiej: - wiesz co, mam przeczucie, ze rozbijemy sie o slup... - nie martw sie, moj ojciec ma kiosk. Nie jest wcale pozbawiony sensu... Chyba mam dziwne poczucie humoru blaugh ja wylam z tego dowcipu chyba przez godzine..ale nadal nieumiem znalezc w nim sensu..chyba jest bardzo ukryty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 4:17 am
FeaRan deahme Fea-ran dowcip zupelnie pozbawiony sensu. leca sobie dwie krowy nad miastem, jedna mowi do drugiej: - wiesz co, mam przeczucie, ze rozbijemy sie o slup... - nie martw sie, moj ojciec ma kiosk. Nie jest wcale pozbawiony sensu... Chyba mam dziwne poczucie humoru blaugh ja wylam z tego dowcipu chyba przez godzine..ale nadal nieumiem znalezc w nim sensu..chyba jest bardzo ukryty blaugh ograniczenie psychczne motocyklistow...to podstawa zartu miala byc wiecej mniej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:50 am
Poniewaz Jasiu duzo przeklinal, pani w szkole powiedziala dzieca ze jak bedzie przeklinac w ich obecnosci to maja isc od Jasia. Na nastepny dzien Jas przychodzi do szkoly i mowi: -O Kur** ja Pier**** za miastem Burdel otwieraja Jak mowila nauczycielka tak dzieci zrobily i zaczely sie rozchodzic na to Jasiu: -Gdzie Kur** dopiero fundamenty stawiaja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:56 am
Ryhol Poniewaz Jasiu duzo przeklinal, pani w szkole powiedziala dzieca ze jak bedzie przeklinac w ich obecnosci to maja isc od Jasia. Na nastepny dzien Jas przychodzi do szkoly i mowi: -O Kur** ja Pier**** za miastem Burdel otwieraja Jak mowila nauczycielka tak dzieci zrobily i zaczely sie rozchodzic na to Jasiu: -Gdzie Kur** dopiero fundamenty stawiaja eek HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa lol niezłe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:59 am
Co to jest Nic ???
-Pol Litra na Dwoch
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:26 am
Vykk FeaRan deahme Fea-ran dowcip zupelnie pozbawiony sensu. leca sobie dwie krowy nad miastem, jedna mowi do drugiej: - wiesz co, mam przeczucie, ze rozbijemy sie o slup... - nie martw sie, moj ojciec ma kiosk. Nie jest wcale pozbawiony sensu... Chyba mam dziwne poczucie humoru blaugh ja wylam z tego dowcipu chyba przez godzine..ale nadal nieumiem znalezc w nim sensu..chyba jest bardzo ukryty blaugh ograniczenie psychczne motocyklistow...to podstawa zartu miala byc wiecej mniej blaugh ciekawa interpretacja, prosze o wytezenie mozgownic i zaproponowanie innych, alternatywnych sensow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:26 am
FeaRan Vykk FeaRan deahme Fea-ran dowcip zupelnie pozbawiony sensu. leca sobie dwie krowy nad miastem, jedna mowi do drugiej: - wiesz co, mam przeczucie, ze rozbijemy sie o slup... - nie martw sie, moj ojciec ma kiosk. Nie jest wcale pozbawiony sensu... Chyba mam dziwne poczucie humoru blaugh ja wylam z tego dowcipu chyba przez godzine..ale nadal nieumiem znalezc w nim sensu..chyba jest bardzo ukryty blaugh ograniczenie psychczne motocyklistow...to podstawa zartu miala byc wiecej mniej blaugh ciekawa interpretacja, prosze o wytezenie mozgownic i zaproponowanie innych, alternatywnych sensow xp innych brak xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|