|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:39 am
axiaPL Addik ostatnio szukam gorilaz , nowej plyty limp bizkit i systema ... ma ktos cosiq z tyh zeczy question z Gorilaz mam 3 w ty jedna nowa na kompie (Feel GooD inc), Limpa 2 stare... chentnych zapraszam na PMa 3nodding qwoli scislosci Feel GooD inc to nie jest ich nowa plytka tylko cos w rodzaju EPki nowa plyta zwie sie Demon Days.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 5:16 am
Pysiol BTW. czy to nie ten gosciu od piosenki in the shadow gra teraz z apocaliptyka? Coz jesli sie nie myle to musze powiedziec, ze z nimi wypada duzo lepiej. A wie ktos moze kiedy wyjdzie nowy album systetmu? w czasie wakacji... mniej wicej lipiec sierpien
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 6:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:01 am
natrim Pysiol BTW. czy to nie ten gosciu od piosenki in the shadow gra teraz z apocaliptyka? Coz jesli sie nie myle to musze powiedziec, ze z nimi wypada duzo lepiej. A wie ktos moze kiedy wyjdzie nowy album systetmu? w czasie wakacji... mniej wicej lipiec sierpien nowy album SOAD arrow 17 maj 3nodding (teoretycznie sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:06 am
Baliaur Night_Lady mam wielka prosbe moze ktos mi przesłac pare utwork�w takich wolnych i sympatycznych przy kt�rych mozna spokojnie posiedziec porozmyslac i popłakac?..... hmm zalezy jaka muze lubish?? i zalezy do czego placzesh xp Bryana Adamsa jeszcze da sie posluchac... ja bym polecil Radiohead'a a szczegolnie plyte "OK Computer"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:25 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:01 am
Baliaur natrim Pysiol BTW. czy to nie ten gosciu od piosenki in the shadow gra teraz z apocaliptyka? Coz jesli sie nie myle to musze powiedziec, ze z nimi wypada duzo lepiej. A wie ktos moze kiedy wyjdzie nowy album systetmu? w czasie wakacji... mniej wicej lipiec sierpien nowy album SOAD arrow 17 maj 3nodding (teoretycznie sweatdrop ) jak sprawdzalam na stronie to mowili , ze w wakacje (klamcy)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:37 am
Burzum na uspokojenie niezle (: to moze odrazu Honor xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:39 am
a ja mam straszna propozycje .... sciagnijcie "jajniki szatana"-- "zjedz kota" straszna piosenka ze strasznymi slowam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:42 am
Addik a ja mam straszna propozycje .... sciagnijcie "jajniki szatana"-- "zjedz kota" straszna piosenka ze strasznymi slowam xd eek jajniki szatana eek niezle biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin tylko chyba powinno byc jadra szatana xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:58 am
Ryhol Addik a ja mam straszna propozycje .... sciagnijcie "jajniki szatana"-- "zjedz kota" straszna piosenka ze strasznymi slowam xd eek jajniki szatana eek niezle biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin tylko chyba powinno byc jadra szatana xp O NIE! biggrin biggrin biggrin Te utwory są lekko żenujące... W ogóle bez komentarza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:55 am
deahme Ryhol Addik a ja mam straszna propozycje .... sciagnijcie "jajniki szatana"-- "zjedz kota" straszna piosenka ze strasznymi slowam xd eek jajniki szatana eek niezle biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin tylko chyba powinno byc jadra szatana xp O NIE! biggrin biggrin biggrin Te utwory są lekko żenujące... W ogóle bez komentarza... A ja ich nigdy nie slyszalam... Watro ??? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|