Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 12:33 pm
opcy Ann_Miho opcy @deahme: dobra rada na przyszlosc...... Kukus jest ostatnia osaba w tej gildii ktorej pwinnas pyskowac...... 3nodding to byla moja dobra rada...... a teraz mogla bys powiedziec jaka masz bielizne xd ! To przeciez jest topic dla facetow to co sie bede dziwczyny wypowiadac jaka maja bielizne. stare idac dalej ty tokiem myslenie to: To jetst topic dla facetow wiec co sie beda dziewczyny wypowiadac/komentowac pytania opcego o ich bielizne......... Ja tam nie komentuje czasem poczytam co ogolnie slychac ale niestety nie odpowiedam za wszystkie dziewczyny na gaii. Ja sie wypowiadam na naszym topciu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 12:36 pm
Ann_Miho opcy Ann_Miho opcy @deahme: dobra rada na przyszlosc...... Kukus jest ostatnia osaba w tej gildii ktorej pwinnas pyskowac...... 3nodding to byla moja dobra rada...... a teraz mogla bys powiedziec jaka masz bielizne xd ! To przeciez jest topic dla facetow to co sie bede dziwczyny wypowiadac jaka maja bielizne. stare idac dalej ty tokiem myslenie to: To jetst topic dla facetow wiec co sie beda dziewczyny wypowiadac/komentowac pytania opcego o ich bielizne......... Ja tam nie komentuje czasem poczytam co ogolnie slychac ale niestety nie odpowiedam za wszystkie dziewczyny na gaii. Ja sie wypowiadam na naszym topciu. placzesz sie w zeznaniach......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 12:39 pm
opcy placzesz sie w zeznaniach...... Tak?? Gdzie?? eek eek stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 12:43 pm
Ann_Miho opcy placzesz sie w zeznaniach...... Tak?? Gdzie?? eek eek stare Ann_Miho To przeciez jest topic dla facetow to co sie bede dziwczyny wypowiadac jaka maja bielizne. stare i na przyklad...... ale dzis mam upierdliwy nastroj.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:23 pm
opcy @deahme: dobra rada na przyszlosc...... Kukus jest ostatnia osaba w tej gildii ktorej pwinnas pyskowac...... 3nodding to byla moja dobra rada...... a teraz mogla bys powiedziec jaka masz bielizne xd ! pilnuj sie stary xd ona jest po mojej...znaczy...jasnej stronie mocy xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:24 pm
deahme Ryhol BeeWolf_san Ryhol No wlasnie wrocmy do rozmowy o Piersiach (: uwarzam ze tematy sa glupie, aczkolwiek wypowiem sie, ja lubie wielkie obwisłe do pasa biggrin xp xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd Ja tam wole srednie xp obwisle do pasa? srednie? Tylko to sie dla was liczy? Jakie dziewczyna, kobieta ma piersi? ...sorry zapomnialam, ze jestescie facetami-wybaczcie mad nie wszyscy sa tacy... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:30 pm
Vykk deahme Ryhol BeeWolf_san Ryhol No wlasnie wrocmy do rozmowy o Piersiach (: uwarzam ze tematy sa glupie, aczkolwiek wypowiem sie, ja lubie wielkie obwisłe do pasa biggrin xp xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd Ja tam wole srednie xp obwisle do pasa? srednie? Tylko to sie dla was liczy? Jakie dziewczyna, kobieta ma piersi? ...sorry zapomnialam, ze jestescie facetami-wybaczcie mad nie wszyscy sa tacy... stare naucz swoja kolezanke od tej waszej jasnej *tfu* strony mozy takiego slowa jak "dystans" szczegolnie w wersji "miec do czegos dystans" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:01 am
opcy Vykk deahme Ryhol BeeWolf_san Ryhol No wlasnie wrocmy do rozmowy o Piersiach (: uwarzam ze tematy sa glupie, aczkolwiek wypowiem sie, ja lubie wielkie obwisłe do pasa biggrin xp xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd Ja tam wole srednie xp obwisle do pasa? srednie? Tylko to sie dla was liczy? Jakie dziewczyna, kobieta ma piersi? ...sorry zapomnialam, ze jestescie facetami-wybaczcie mad nie wszyscy sa tacy... stare naucz swoja kolezanke od tej waszej jasnej *tfu* strony mozy takiego slowa jak "dystans" szczegolnie w wersji "miec do czegos dystans" 3nodding Exactly 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 1:28 am
Vykk opcy @deahme: dobra rada na przyszlosc...... Kukus jest ostatnia osaba w tej gildii ktorej pwinnas pyskowac...... 3nodding to byla moja dobra rada...... a teraz mogla bys powiedziec jaka masz bielizne xd ! pilnuj sie stary xd ona jest po mojej...znaczy...jasnej stronie mocy xd xd xd jakby na to nie patrzeć już jej tu nie ma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 2:48 am
Kukus Vykk opcy @deahme: dobra rada na przyszlosc...... Kukus jest ostatnia osaba w tej gildii ktorej pwinnas pyskowac...... 3nodding to byla moja dobra rada...... a teraz mogla bys powiedziec jaka masz bielizne xd ! pilnuj sie stary xd ona jest po mojej...znaczy...jasnej stronie mocy xd xd xd jakby na to nie patrzeć już jej tu nie ma... ??a to czemu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:22 am
Vykk jakby na to nie patrzeć już jej tu nie ma... ??a to czemu??za brak ogarnięcia i umiaru w słowach podczas rozmowy z moderatorem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 3:46 am
wqiesz co...dziwny jestes.,..jesli tak postepujesz to w sumie powinienes zbanowac kilkadziesiat osob za to ze posiadaja wlasne zdanie an jakisx temat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 7:30 am
Vykk wqiesz co...dziwny jestes.,..jesli tak postepujesz to w sumie powinienes zbanowac kilkadziesiat osob za to ze posiadaja wlasne zdanie an jakisx temat... Dziwnie sierobi na naszej gildii, jakos tak nie milo, chyba jak tak dalej pojdzie to tez odejde jak Night_Lady. Mam dosyc czytania tej "Mody na Sukces" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 8:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2005 9:36 am
Vykk wqiesz co...dziwny jestes.,..jesli tak postepujesz to w sumie powinienes zbanowac kilkadziesiat osob za to ze posiadaja wlasne zdanie an jakisx temat... kotku... proponuję byś najpierw poprosił koleżankę o pokazanie ci co mi napisała, a potem na mnie naskakiwał... zbanowałem ją za obrażenie innego użytkownika [a że niefortunnie był nim MOD czyli ja to wszystko poszło nie co szybciej niż normalnie] i dałem jej możliwość obrony czy przeproszenia mnie, z której nie skorzystała, więc proponuję byś odbił
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|