|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:54 am
Addik Limia Co jak co, wypowiedz Addik'a na temat zwiazkow jakos mnie nie rusza. No ale w koncu ja malo kobieca jestem i nie czuje sie zsolidaryzowana z jajowodami innych panienek. :D no... navet na avataze niewygladash jakos tak kobieco blaugh Ty ojejku, popatrz no. :O Faktycznie, mam aureole z testosteronu nad moimi "pikselami". Ta. Dzieci smieci i masowa generalizacja. <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:40 am
Limia Addik Limia Co jak co, wypowiedz Addik'a na temat zwiazkow jakos mnie nie rusza. No ale w koncu ja malo kobieca jestem i nie czuje sie zsolidaryzowana z jajowodami innych panienek. :D no... navet na avataze niewygladash jakos tak kobieco blaugh Ty ojejku, popatrz no. :O Faktycznie, mam aureole z testosteronu nad moimi "pikselami". Ta. Dzieci smieci i masowa generalizacja. <3 Bez zadnych mi tu wyzwisk to nie ten topic. scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:42 am
Ann_Miho Limia Addik Limia Co jak co, wypowiedz Addik'a na temat zwiazkow jakos mnie nie rusza. No ale w koncu ja malo kobieca jestem i nie czuje sie zsolidaryzowana z jajowodami innych panienek. :D no... navet na avataze niewygladash jakos tak kobieco blaugh Ty ojejku, popatrz no. :O Faktycznie, mam aureole z testosteronu nad moimi "pikselami". Ta. Dzieci smieci i masowa generalizacja. <3 Bez zadnych mi tu wyzwisk to nie ten topic. scream ja nie wyzywam tylko grzecznie prowadze rozmowe ... a jak cosiq to przepraszam ... :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 3:54 am
Ann_Miho Limia Addik Limia Co jak co, wypowiedz Addik'a na temat zwiazkow jakos mnie nie rusza. No ale w koncu ja malo kobieca jestem i nie czuje sie zsolidaryzowana z jajowodami innych panienek. :D no... navet na avataze niewygladash jakos tak kobieco blaugh Ty ojejku, popatrz no. :O Faktycznie, mam aureole z testosteronu nad moimi "pikselami". Ta. Dzieci smieci i masowa generalizacja. <3 Bez zadnych mi tu wyzwisk to nie ten topic. scream Hm. Laluniu, KTO wedlug Ciebie obrzuca wyzwiskami? I kogo? :O On mnie, jak widac, nie. Ja tez nie zauwazylam ze swojej strony wypowiedzi typu "Ty @#$!". Nie irytuj sie kobieto, na dobre Ci to nie wyjdzie gdy bedziesz tak pletla trzy po trzy.
W kazdym badz razie, jakies dalsze waty? Prosze bardzo. Od tego masz/macie PMy. Ja sie ulatniam. W koncu nie mam najmiejszego zamiaru psuc wam tych jakze "pasjonujacych konwersacji". Bajj prosiaczki. <333
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:47 am
tu sie z toba zgadzam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:25 am
Addik A co o tym sadzicie ... question Dwojka ludzi spotyka sie na miescie ... caloooja , sciskaja , laza ze soba za rece itd. ... a po jakims czasie rozchodza sie jak jak nigdy nic ... Dopiero po jakims tam czasie jedna ze stron wyciaga wieksza inicjatywe ... i wychodzi z tego super zwiazek ... powiedzcie ... czy niemozna tak zawsze zaczynac ... w koncu jak sie przytoolish to w ciaze nie zajdziesz ... a i przyjemnie moze nawet byc xd Bo ja nierozumiem poco te podchody ztym w koncu z goory wiadomo ze kiedys jednej ze stron bedzie sie cosiq takiego po glowie klebilo ... bo pytanie o chodzenie to nie jest pytanie czy dash doopy tylko czy chcesh ze mna spedzac czas , czy chcesh zebym sie tobba opiekowal , czy chcesh zebym cie kochal .... ja chce zebys sie mna opiekował, spedzał ze mna czas, przytulał, i kochał....ale to jest nie mozliwe na odległosc...to co napisałes jest naprawde piekne...ciesze sie ze tak do tych spraw podchodzisz heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:36 am
Addik YumiTao Addik A co o tym sadzicie ... question Dwojka ludzi spotyka sie na miescie ... caloooja , sciskaja , laza ze soba za rece itd. ... a po jakims czasie rozchodza sie jak jak nigdy nic ... Dopiero po jakims tam czasie jedna ze stron wyciaga wieksza inicjatywe ... i wychodzi z tego super zwiazek ... powiedzcie ... czy niemozna tak zawsze zaczynac ... w koncu jak sie przytoolish to w ciaze nie zajdziesz ... a i przyjemnie moze nawet byc xd Bo ja nierozumiem poco te podchody ztym w koncu z goory wiadomo ze kiedys jednej ze stron bedzie sie cosiq takiego po glowie klebilo ... bo pytanie o chodzenie to nie jest pytanie czy dash doopy tylko czy chcesh ze mna spedzac czas , czy chcesh zebym sie tobba opiekowal , czy chcesh zebym cie kochal .... ja chce zebys sie mna opiekował, spedzał ze mna czas, przytulał, i kochał....ale to jest nie mozliwe na odległosc...to co napisałes jest naprawde piekne...ciesze sie ze tak do tych spraw podchodzisz heart whee dzieki ... mowia ze milosc nie ma granic ... i zastanawiam sie czy 7 h jazdy pociagiem jest ash tak wielka granica .... w koncu niedlugo koncze 18 wiec moze cosiq wymysle xp O_o no to nie pozostaje mi ic innego jak na ciebie czekac heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:04 am
Addik Gosiak Addik dzieki dziewczyny ... xd wzruszylem sie slyszac tyle dobrego na raz ... crying a z tym kochaj mnie ... to faktycznie rooznie bywa ... i to ze facet sie do ciebie kleji to nieznaczy ze cie chce przeleciec ... co innego jak sie zacznie zachowywac po chamsku ... np. sprubuje cie na szybkiego upic ... czy podczas twojego zmeczenia / snu zacznie cie obmacywac bez twojego zezwolenia .... nu mam nadzieje ze nie znasz sie na tym za dobrze ^^ teorie mam raczej niezla ... gozej z praktyka ... bo niemam z kim trenowac crying Biedactwo sad Ale niemartw sie smile Kiedys znajdziesz kogos odpowiedniego smile Na kim bedziesz mogl cwiczyc caly czas 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:58 am
YumiTao Addik A co o tym sadzicie ... question Dwojka ludzi spotyka sie na miescie ... caloooja , sciskaja , laza ze soba za rece itd. ... a po jakims czasie rozchodza sie jak jak nigdy nic ... Dopiero po jakims tam czasie jedna ze stron wyciaga wieksza inicjatywe ... i wychodzi z tego super zwiazek ... powiedzcie ... czy niemozna tak zawsze zaczynac ... w koncu jak sie przytoolish to w ciaze nie zajdziesz ... a i przyjemnie moze nawet byc xd Bo ja nierozumiem poco te podchody ztym w koncu z goory wiadomo ze kiedys jednej ze stron bedzie sie cosiq takiego po glowie klebilo ... bo pytanie o chodzenie to nie jest pytanie czy dash doopy tylko czy chcesh ze mna spedzac czas , czy chcesh zebym sie tobba opiekowal , czy chcesh zebym cie kochal .... ja chce zebys sie mna opiekował, spedzał ze mna czas, przytulał, i kochał....ale to jest nie mozliwe na odległosc...to co napisałes jest naprawde piekne...ciesze sie ze tak do tych spraw podchodzisz heart whee zeby bylo wiecej takich facetow heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:39 am
mowiłem juz znie nie lubie kobiet ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:59 am
BeeWolf_san mowiłem juz znie nie lubie kobiet ? Pewnie tak .... stare ale tu tego nie powtazaj zbyt glosno bo to ich temat i moze ci sie czasem oberwac ..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|