|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 8:56 am
Proszę nie śmiecic w topiku tematycznym! GTW tez to dotyczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 4:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 4:00 am
mam kilka itemow z tej listy. a goldy zbierasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 5:14 am
Dariia mam kilka itemow z tej listy. a goldy zbierasz? a niechcialabys mi cos ofiarowac? smile oczywiscie ze zbieram ale jakos slabo mi to idzie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 5:32 am
Adai boy Dariia mam kilka itemow z tej listy. a goldy zbierasz? a niechcialabys mi cos ofiarowac? smile oczywiscie ze zbieram ale jakos slabo mi to idzie razz sprzedaj KiKi, nakupujesz za niego nieco z tej listy :3 tyle mojej pomocy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 6:34 am
EvilYuki Adai boy Dariia mam kilka itemow z tej listy. a goldy zbierasz? a niechcialabys mi cos ofiarowac? smile oczywiscie ze zbieram ale jakos slabo mi to idzie razz sprzedaj KiKi, nakupujesz za niego nieco z tej listy :3 tyle mojej pomocy... cenna rada ale nie moge tak zrobic bo go dastalem od znajomej i za jakis czas musze go jej oddac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 7:45 am
ale chyba tak zrobie bo znajma od roku juz nie wchodzi na gaie razz wiec moze zapomniala biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 8:17 am
taki troche emo, ten twoj wymarzony av ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 8:23 am
Dariia taki troche emo, ten twoj wymarzony av ;d to zle? kurna zjebalem sprawe i teraz mam tylko 216 golda.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 8:29 am
Adai boy Dariia taki troche emo, ten twoj wymarzony av ;d to zle? kurna zjebalem sprawe i teraz mam tylko 216 golda.... sad niewiem czy zle czy dobrze. dla mnie spoko. a co żeś zrobił? o.0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 8:39 am
mialem cos kolo 19,000 glda i postanwilem ze kupie omg box i w srodku byl jakis rozowy basenik dla dzieci ktory kosztuje w markecie okolo 1100. wiec jednym slowem sie zalamalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 8:50 am
Adai boy mialem cos kolo 19,000 glda i postanwilem ze kupie omg box i w srodku byl jakis rozowy basenik dla dzieci ktory kosztuje w markecie okolo 1100. wiec jednym slowem sie zalamalem nigdy nie kupuj takich shitow tak na przyszlosc. 3nodding moge ci podarować emo okularki na pocieche wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 8:59 am
Dariia Adai boy mialem cos kolo 19,000 glda i postanwilem ze kupie omg box i w srodku byl jakis rozowy basenik dla dzieci ktory kosztuje w markecie okolo 1100. wiec jednym slowem sie zalamalem nigdy nie kupuj takich shitow tak na przyszlosc. 3nodding moge ci podarować emo okularki na pocieche wink heart teraz juz wiem... tylko szkda ze tak sie musialem dowiedziec razz bylbym wielce ucieszony z tego prezentu smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 06, 2008 4:10 am
Właściwie nie prowadzę chwilowo żadnego questa, ale byłabym wdzięczna za bumpowanie, albo chociaż odwiedzenie mojego threada ze zwierzątkami. Włożyłam w niego mnóstwo pracy i chcem siem pochwalić, a co. (chociaż nie ma czym , bo idzie mi kiepsko sad thread
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|