|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 7:38 am
VioLLeta Vykk VioLLeta *znow lapie buraczka*.... redface ...hmm..dzis powtorka? xd whee ok ale nie do 3 nad ranem bo o 5.50 mam pobodke xp spoki ^^no jejq, jacy wszyscy zaburaczeni ^^ Vykk, nie mam czasu sie buraczyc z toba, wprost to powiem, musze sie uczyc, ja tylko posty moge pisac sweatdrop poki co przynajmniej :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 8:52 am
Elo smile Jestem tu od kilku dni. Miszkam w Podkowie i kocham sport ... Jestem typową romantyczką, ale nie naiwną!!! Umiem stawiac na swoim i jak na razie tyle, bo mam okropna matke razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 9:04 am
calilie Elo smile Jestem tu od kilku dni. Miszkam w Podkowie i kocham sport ... Jestem typową romantyczką, ale nie naiwną!!! Umiem stawiac na swoim i jak na razie tyle, bo mam okropna matke razz a ja jestem bucem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:09 am
calilie Elo smile Jestem tu od kilku dni. Miszkam w Podkowie i kocham sport ... Jestem typową romantyczką, ale nie naiwną!!! Umiem stawiac na swoim i jak na razie tyle, bo mam okropna matke razz a co ma do tego okropna matka?! eek i wogole jak mozesz tak o niej mowic..nie masz prawa..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 5:24 am
No to teraz sie wpisze ja!!! heart blaugh Jestem z gdanska a mieszkam na osiedlu morena... Moje imie naprawde brzmi Paula i urodzilam sie 19 wrzesnia 1989r. wiec mam 15 lat blaugh Moje hobby to zbieranie misow(mam ich ponad 200 xd niby dziecinne ale ja tak nie mysle), rysunek (o tak juz rysuje od 2 lat), wkurzanie mojego brata Iisjaha... i cos jeszcze... spotykanie z fumflami heart aaa!!! i najwazniejsze gra w RPG w wlasny system (to sie chwali sami zrobilismy wszystko... mapy, bestiariusze itp...) Nie lubie: ludzi ktorzy mnie krzywdza lub sa chamscy!!! scream
jak cos jeszcze to sie pytajcie!!! ja odpowiem na wszelkie pytania blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:32 am
Masz jakies swoje rysunki na kompie, ktore moglabys pokazac? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 9:38 am
Aidanna No to teraz sie wpisze ja!!! heart blaugh Jestem z gdanska a mieszkam na osiedlu morena... Moje imie naprawde brzmi Paula i urodzilam sie 19 wrzesnia 1989r. wiec mam 15 lat blaugh Moje hobby to zbieranie misow(mam ich ponad 200 xd niby dziecinne ale ja tak nie mysle), rysunek (o tak juz rysuje od 2 lat), wkurzanie mojego brata Iisjaha... i cos jeszcze... spotykanie z fumflami heart aaa!!! i najwazniejsze gra w RPG w wlasny system (to sie chwali sami zrobilismy wszystko... mapy, bestiariusze itp...) Nie lubie: ludzi ktorzy mnie krzywdza lub sa chamscy!!! scream jak cos jeszcze to sie pytajcie!!! ja odpowiem na wszelkie pytania blaugh heart czemu mnie nie lubisz???? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 12:08 pm
IBRIS... mam pare rysunkow na art arenie ale to sa te gorsze xp musze zeskanowac i bede miala
OPCY... czemu ja cie nie lubie... nic takiego niemowila *przytulas* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 5:46 am
ja tam wogole mangi nie umiem rysować ale dobra cicho razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 6:12 am
Megi1989 ja tam wogole mangi nie umiem rysować ale dobra cicho razz ee tam... napisz cos o sobie a nie komentujesz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 15, 2005 6:17 am
hmmm co mam napisac o sobie mam 16lat tak jak Aid chodzimy razem do klasy od 9 lat biggrin siedzie w ławce razem z nia razz lubie tanczyc chodze nawet do zespolu i wyspeuemY razz lubie rysowac ale nie mange bo nawet nie potrafie razz lubie jezdzic konno spedzac czas przed kompem lubie zespoly takie jak Green Day, Good Charlotte Simple Plan hmm najfajniejsi faceci w branzy muzycznej hmm.. oczywiscie sa 2 ale po co wam to wiedzieć razz rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 1:22 pm
a co tu duzo pisac 20 na karku pogieci znajomi dziwne zainteresowania i wielki bul glowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 5:19 am
Aidanna IBRIS... mam pare rysunkow na art arenie ale to sa te gorsze xp musze zeskanowac i bede miala OPCY... czemu ja cie nie lubie... nic takiego niemowila *przytulas* xd pisałaś... oto dow�d Quote: Nie lubie: ludzi ktorzy mnie krzywdza lub sa chamscy!!! więcej, jest to też dow�d na to, że nie lubisz mnie... a to już jest zbrodnia, normalnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 5:26 am
Fryta a co tu duzo pisac 20 na karku pogieci znajomi dziwne zainteresowania i wielki bul glowy i dysortografia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|