|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2012 5:58 am
Látom ez gondott okoz legyek akkor az ablakból készített havas kép biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2012 6:46 am
Rendben smile Igaz kicsit olvadozik néha.
Kiegészítés: mostanra elolvadt. Majd ha megint esik, megpróbálom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2012 2:08 am
Hihi ma végre teljesült a kép feltétele, a hó biggrin és az eredmény:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2012 2:10 am
Itt nincs hó és havas képem is csak 1 volt és már neveztem azzal ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2012 10:40 am
Nem tudom, szeretnél-e eredményt hirdetni, de én arra gondoltam, hogy összevonhatnád a 2 témát és így már van 2 versenyző. Kettejük között dönthetnél, hogy ki az első, és az kap 5.000 goldot. Mit szólsz? Szerintem ez fair.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2012 2:21 am
Carbon Heart Nem tudom, szeretnél-e eredményt hirdetni, de én arra gondoltam, hogy összevonhatnád a 2 témát és így már van 2 versenyző. Kettejük között dönthetnél, hogy ki az első, és az kap 5.000 goldot. Mit szólsz? Szerintem ez fair. Rendben van. azt hittem hogy tovább tart a hó, no meg akkor mindenki el kaphatta volna a pillanatot....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 24, 2012 2:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 27, 2012 4:43 am
Hamar elment ez a hét sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 29, 2012 10:30 am
wahmbulance ! Figyelem ! wahmbulance Mivel azt vettem észre, hogy nincs túl sok jelentkező, elgondolkodtam, hogy végleg beszüntessem-e a játékot, vagy sem. Először arra gondoltam, hogy igen, de aztán arra, hogy inkább mégse. Tudjátok miért? Mert ez nekem is szórakozás és úgy vettem észre, hogy nektek is. Én még adok a topicnak 1 hónapot. Ha pangás van, vagy bezárom, vagy átadom másnak. Mivel nem lett nyertes Medvelaszlo után, én átveszem újra és a témának az Íráskép extrával címet adom. Nem nehéz. Egyszerűen írj egy lapra egy idézetet vagy egy mondatot, mellé tegyél egy hozzá illő tárgyat és fotózd le. Remélem érthető. Sok sikert. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 30, 2012 10:06 am
Carbon Heart wahmbulance ! Figyelem ! wahmbulance Mivel azt vettem észre, hogy nincs túl sok jelentkező, elgondolkodtam, hogy végleg beszüntessem-e a játékot, vagy sem. Először arra gondoltam, hogy igen, de aztán arra, hogy inkább mégse. Tudjátok miért? Mert ez nekem is szórakozás és úgy vettem észre, hogy nektek is. Én még adok a topicnak 1 hónapot. Ha pangás van, vagy bezárom, vagy átadom másnak. Mivel nem lett nyertes Medvelaszlo után, én átveszem újra és a témának az Íráskép extrával címet adom. Nem nehéz. Egyszerűen írj egy lapra egy idézetet vagy egy mondatot, mellé tegyél egy hozzá illő tárgyat és fotózd le. Remélem érthető. Sok sikert. smile GIMP-elni (vagyis képszerkeszteni) is lehet? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 30, 2012 10:11 am
III_Kisrajczy_III Carbon Heart wahmbulance ! Figyelem ! wahmbulance Mivel azt vettem észre, hogy nincs túl sok jelentkező, elgondolkodtam, hogy végleg beszüntessem-e a játékot, vagy sem. Először arra gondoltam, hogy igen, de aztán arra, hogy inkább mégse. Tudjátok miért? Mert ez nekem is szórakozás és úgy vettem észre, hogy nektek is. Én még adok a topicnak 1 hónapot. Ha pangás van, vagy bezárom, vagy átadom másnak. Mivel nem lett nyertes Medvelaszlo után, én átveszem újra és a témának az Íráskép extrával címet adom. Nem nehéz. Egyszerűen írj egy lapra egy idézetet vagy egy mondatot, mellé tegyél egy hozzá illő tárgyat és fotózd le. Remélem érthető. Sok sikert. smile GIMP-elni (vagyis képszerkeszteni) is lehet? smile Hát, ha alapvetően egy általad fotózott kép, aztán szerkeszted, az ok. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 30, 2012 10:13 am
Carbon Heart III_Kisrajczy_III Carbon Heart wahmbulance ! Figyelem ! wahmbulance Mivel azt vettem észre, hogy nincs túl sok jelentkező, elgondolkodtam, hogy végleg beszüntessem-e a játékot, vagy sem. Először arra gondoltam, hogy igen, de aztán arra, hogy inkább mégse. Tudjátok miért? Mert ez nekem is szórakozás és úgy vettem észre, hogy nektek is. Én még adok a topicnak 1 hónapot. Ha pangás van, vagy bezárom, vagy átadom másnak. Mivel nem lett nyertes Medvelaszlo után, én átveszem újra és a témának az Íráskép extrával címet adom. Nem nehéz. Egyszerűen írj egy lapra egy idézetet vagy egy mondatot, mellé tegyél egy hozzá illő tárgyat és fotózd le. Remélem érthető. Sok sikert. smile GIMP-elni (vagyis képszerkeszteni) is lehet? smile Hát, ha alapvetően egy általad fotózott kép, aztán szerkeszted, az ok. :3 Hááááát... Nem egészen. Én csak szerkeszteni tudok, mert nincs fényképezőgépem... még. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 30, 2012 10:16 am
III_Kisrajczy_III Carbon Heart III_Kisrajczy_III Carbon Heart wahmbulance ! Figyelem ! wahmbulance Mivel azt vettem észre, hogy nincs túl sok jelentkező, elgondolkodtam, hogy végleg beszüntessem-e a játékot, vagy sem. Először arra gondoltam, hogy igen, de aztán arra, hogy inkább mégse. Tudjátok miért? Mert ez nekem is szórakozás és úgy vettem észre, hogy nektek is. Én még adok a topicnak 1 hónapot. Ha pangás van, vagy bezárom, vagy átadom másnak. Mivel nem lett nyertes Medvelaszlo után, én átveszem újra és a témának az Íráskép extrával címet adom. Nem nehéz. Egyszerűen írj egy lapra egy idézetet vagy egy mondatot, mellé tegyél egy hozzá illő tárgyat és fotózd le. Remélem érthető. Sok sikert. smile GIMP-elni (vagyis képszerkeszteni) is lehet? smile Hát, ha alapvetően egy általad fotózott kép, aztán szerkeszted, az ok. :3 Hááááát... Nem egészen. Én csak szerkeszteni tudok, mert nincs fényképezőgépem... még. biggrin Teló, webcam? :O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 30, 2012 10:17 am
Carbon Heart III_Kisrajczy_III Carbon Heart III_Kisrajczy_III Carbon Heart wahmbulance ! Figyelem ! wahmbulance Mivel azt vettem észre, hogy nincs túl sok jelentkező, elgondolkodtam, hogy végleg beszüntessem-e a játékot, vagy sem. Először arra gondoltam, hogy igen, de aztán arra, hogy inkább mégse. Tudjátok miért? Mert ez nekem is szórakozás és úgy vettem észre, hogy nektek is. Én még adok a topicnak 1 hónapot. Ha pangás van, vagy bezárom, vagy átadom másnak. Mivel nem lett nyertes Medvelaszlo után, én átveszem újra és a témának az Íráskép extrával címet adom. Nem nehéz. Egyszerűen írj egy lapra egy idézetet vagy egy mondatot, mellé tegyél egy hozzá illő tárgyat és fotózd le. Remélem érthető. Sok sikert. smile GIMP-elni (vagyis képszerkeszteni) is lehet? smile Hát, ha alapvetően egy általad fotózott kép, aztán szerkeszted, az ok. :3 Hááááát... Nem egészen. Én csak szerkeszteni tudok, mert nincs fényképezőgépem... még. biggrin Teló, webcam? :O Telón a kamera nagyon rossz minőségű képet az, webcamot meg nem ismeri fel a gép. EDIT.: Azért megmutatom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 30, 2012 12:39 pm
Ne zárd be a játékot, nagyon jó és mókás, szerintem. Az egyetlen baj, hogy nagyon elment művészi irányba a dolog és kevés ilyen képe van az embernek.
Kitartás! Én veled vagyok!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|