|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2010 12:50 pm
Holnaptól megint jön a fagy, meg az orkán erejű szél. De jó lesz! -.-"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2010 1:03 pm
Nem tudom, itt Pécsen mennyit lehet majd ebből érezni.. vagy mégis? xp Remélem nem.. holnap nehéz napom lesz.. Szabad kérdezni, másutt esett-e hó? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 08, 2010 1:03 pm
Andro666 Holnaptól megint jön a fagy, meg az orkán erejű szél. De jó lesz! -.-" 80-100 km/h -s szél yeah.... mikor meghallottam az időjárás jelentésben kicsit kiakadtam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2010 7:36 am
Yjjah Nem tudom, itt Pécsen mennyit lehet majd ebből érezni.. vagy mégis? xp Remélem nem.. holnap nehéz napom lesz.. Szabad kérdezni, másutt esett-e hó? 3nodding Jelentem, nálunk esett, de el is olvadt (Pécstől 35 km-re, a nagy semmi közepén)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2010 7:50 am
Én meg rájöttem mért jó hóviharban bicajjal közlekedni: Hátszéllel gyosan haladunk + van motiváció biggrin -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2010 10:51 am
Szeretem a szelet. biggrin Az Istenek játszanak ilyenkor. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2010 2:03 pm
Nálunk meg itt van a húgom pasija, aki amellett, hogy még ronda is, teljesen nem normális... gonk És így tanuljak vizsgára, miközben egész hétvégén visítozni fognak?! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2010 2:54 am
Én meg programozás órán vagyok, BEGIN-ek és END-ek között. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2010 7:47 am
holnap felevit irok matekbol gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 15, 2010 10:40 am
bogcsa1013 Nálunk meg itt van a húgom pasija, aki amellett, hogy még ronda is, teljesen nem normális... gonk És így tanuljak vizsgára, miközben egész hétvégén visítozni fognak?! scream Ehh sweatdrop Van ez így, biztos más a húgod ízlése sweatdrop Remélem a tesóm és a leendő szerelmem között nem lesz gond sweatdrop Ma: sokat sétáltam (jó szándékú célért, nagyimnak segítettem dolgokban). Hideg van. És vastagabb nadrágot/térdzoknit akarok sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2010 6:36 am
Még én se fáztam meg, csak majdnem egyszer, remélem nem is fogok.
Édi lehetett az a kiscica. smile Nem mindig könnyű csak úgy befogadni, pláne ha a szülők és az anyagi helyzet, meg a környék nem engedi. Sajnos ez van. rolleyes
Anno én is tanultam programozni szakképzésen Kisrajczy. razz Tanultam Pascal nyelven, de már régen volt, így nem sokra emlékszem. Igaz HTML-ül is, meg egy icipici Java Script-et is.
Az én panaszom most meg az, hogy apám sajnos idén télen megint túlságosan spórolni akar a fűtéssel, mert fél, hogy dupla annyi lesz a számla. Pedig azért dupla annyi nem lesz, ez túlzás,... Nagyon unom már, sokszor idegesítő, hogy főleg én és édesanyám olykor fázunk miatta,... Így már gyakrabban ellenőrzöm, ahol fel és le lehet tekerni a fűtést. Mindig 17-18 fokra állítja, nagyritkán kicsit lejjebb, pedig a 19-21 közt a jó, én 19 és fél, 20 körülire szoktam állítani. Napokban én is, édesanyám is beszéltünk vele erről kétszer már, de nem nagyon érdekelte sajnos. Nemrég megint szóba hoztam neki, azt mondta, hogy na jó, nem tekeri 20 alá. Kíváncsi leszek meddig tartja ezt be, néha azért nézni fogom mennyire van feltekerve. Állítólag azért spórol, hogy a jövőben több félrerakott pénzünk legyen. Én elhiszem, hogy jót akar, de ne annak rovására, hogy télen fázzon a fél család a nap felében. Lehet, hogy ő nem fázik, gondolhatna ránk is ebben a fűtést illetően. Ha miatta a fűtéshiány miatt esetleg megfázok, akkor az lehet, hogy többe is kerül, na meg akkor ő fizesse a gyógyításomat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 16, 2010 8:55 am
meg fagytam, kint voltam burning_eyes nagyon hideg van wahmbulance
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2011 11:53 am
Ma meg halt a kutyám. Süti crying 16 éves volt és nagyon nagyon öreg, de szerettem nagyon. Gyermek korom be aranyozója, az első igaz barátom volt. Ma iszonyt depressziós voltam crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2011 12:31 pm
Medvelaszlo Ma meg halt a kutyám. Süti crying 16 éves volt és nagyon nagyon öreg, de szerettem nagyon. Gyermek korom be aranyozója, az első igaz barátom volt. Ma iszonyt depressziós voltam crying crying crying crying crying crying Részvétem. Én napokig zokogtam amikor meghalt Para (az első tengerimalacom). De, hogy nekem se legyen jó napom: Ma olyan 1-esre feleltem, hogy még magamat is megleptem... Teljes, TOTÁLIS blokk volt. Még az eszméletlenül logikus dolgok se jutottak az eszembe... Így a vizsgaidőszakomat sikeresen kitoltam februárig...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2011 1:24 pm
Medvelaszlo Ma meg halt a kutyám. Süti crying 16 éves volt és nagyon nagyon öreg, de szerettem nagyon. Gyermek korom be aranyozója, az első igaz barátom volt. Ma iszonyt depressziós voltam crying crying crying crying crying crying Ó szegény sad Emlékszem rá a talikról. Nyugodjon békében. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|