|
|
|
|
Posted: Tue Sep 27, 2005 10:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 11:32 pm
Yui_Tohma Nie ma tak "co powinno być najważniejsze". Jeśli gra wszechczasto wszystko powinno być na najwyższym poziomie Taką grą jest dla mnie Final Fantasy. Cała seria. Grafie nie można nic zarzucić, muzykę tworzy człowiek-legenda a fabuła miażdży tudzież wpływa mocno na psychikę. I tyle. 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 10:59 pm
...A ja teraz gram w SW: KotOR'a 2. ...I wiecie co? ...Gra wymiata. ...Jedynke przeszedlem, byla swietna. To samo bedzie z dwojka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 12:30 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...A ja teraz gram w SW: KotOR'a 2. ...I wiecie co? ...Gra wymiata. ...Jedynke przeszedlem, byla swietna. To samo bedzie z dwojka. Nie wiem co to jest... xd To mowila rati, da lame mastah 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2005 2:32 am
A ja właśnie skończyłam grać w "Baten kaitos" na GC. Gra nie genialna, ale dobry RPG mimow szystko. ubrania postaci są trochę..mmm specyficzne, ale da się przyzwyczaić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 08, 2005 12:39 am
mam Fajnala 9... CUDO 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2005 1:26 pm
...A ja nie mam w co grac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 16, 2005 11:26 am
...I "Black Mirror" sie przeszlo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2005 12:15 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...A ja nie mam w co grac. no wiesz wyszłedł "Dungeon Siege II" ........... ja bede miał dzisiaj whee ...... przeszedłem jedynke i mi sie bardzo podobała ....... a dwojka jest jeszcze bardziej rozbudowana wiec szykuje sie niezła gra twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 11:23 am
Falcone RUFUS.ABBYSINIAN ...A ja nie mam w co grac. no wiesz wyszłedł "Dungeon Siege II" ........... ja bede miał dzisiaj whee ...... przeszedłem jedynke i mi sie bardzo podobała ....... a dwojka jest jeszcze bardziej rozbudowana wiec szykuje sie niezła gra twisted ...To ta gra byla w ogole rozbudowana? ...Z tego co pamietam, to tam sie szlo caly czas przez las/jaskinie/cmentarz/bagno i siepalo sie potwory. ...Ale pamietam, gralem sporo, tylko mi sie znudzila.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 11:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 4:26 am
A ja mam ostatnio tyle gier, ze nie moge sie zdecydowac mrgreen FF rls 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 6:47 am
A co myslicie o zrecznosciowkach? np. taki Devil May Cry?
/ps:czesc wszystkim blaugh jestem tu nowy 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 9:29 am
Moja ulubiona gra zrecznoscowa sa ogulnie rzecz borac marany. Wynia to chyba po czesci iz juz bardzo dlugo znam postac sympatycznego pana hydrallika i zdazyalam sie do niej przywiazac, poza tym Mario64 to matka gier 3D, jakis respekt sie nalezy nom ni? Wracajac do gry wszechczesow do rzecz jasna zelda. Najwyzej oceniana gra w historii.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 10:53 am
hmm... nie gralem w zelde wiec sie nie wypowiem, widzialem jedynie triler nanjnowszej czesci i jedyno co moge powiedziec to "no, no... moze byc fajne" xd Trzymam sie bardziej zrecznosciowych gier, w takim razie polecam mocno Bloody Roar pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|