Co dla ciebie? |
Yaoi |
|
32% |
[ 32 ] |
Yuri |
|
12% |
[ 12 ] |
Hentai |
|
34% |
[ 34 ] |
polędwica i ociekające tłuszczem melanże |
|
20% |
[ 20 ] |
|
Total Votes : 98 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 12:04 pm
Neilameane FeaRan Menaeste Kukus a ja nawiążę do ostatniej części tytułu tego tematu... "inne dewiacje" czy wy wiecie jaka to przyjemność wszamać lody pistacjowe rosmarowane na dekolcie prześlicznej dziewczyny? o dżizas... po prostu obłęd rofl Wiesz... osobiscie jeszcze tego nie praktykowalam i jakos nie mam zmiaru... Wole zostac przy temacie yaoi sweatdrop hmmm...rozsmarowanie i zlizanie lodow pistacjowych z dekoltu przeslicznej dziewczyny raczej by mnie nie podniecilo..ale z klaty zabojczo przystojnego facia...mrau...to jest to heart domokun Popieram z pelnym zaangazowaniem xd Chodz sobie wezmiemy np. tego goscia z reklamy Bounty, co Ty na to? twisted NOOOOOOO twisted obledny jest :d (choc..mi by wystarczyl moj wlasny facio..dobrze, ze tego nie czyta.. xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 2:45 am
ja tam wole bitą śmietane rofl rofl rofl blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 8:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 10:04 pm
Neilameane Elara ja tam wole bitą śmietane rofl rofl rofl blaugh blaugh ale z takim facetem to podwojnie smakuje xd Ale jakby tak dodac jeszcze truskawki to bedzie calkiem apetyczne ciasteczko biggrin ja tam się juz na takie ciacho moge zgodzic wink Truskaweczki...mniam....i jeszcze(no własnie) i jeszcze z takiego zaj%^&* ciałka...:] Normalnie ciacho podane na tacy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 2:17 am
Elara Neilameane Elara ja tam wole bitą śmietane rofl rofl rofl blaugh blaugh ale z takim facetem to podwojnie smakuje xd Ale jakby tak dodac jeszcze truskawki to bedzie calkiem apetyczne ciasteczko biggrin ja tam się juz na takie ciacho moge zgodzic wink Truskaweczki...mniam....i jeszcze(no własnie) i jeszcze z takiego zaj%^&* ciałka...:] Normalnie ciacho podane na tacy smile polecialo hetero..fuu.. xp wiec aby wrocic do konwencji wlasciwej temu topikowi, proponuje wrzucic tego mlodego boga z reklamy Bounty do jeziora z wodospadem wraz z jakims Azjata.. mrau ! domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 4:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 6:43 am
Neilameane FeaRan Elara Neilameane Elara ja tam wole bitą śmietane rofl rofl rofl blaugh blaugh ale z takim facetem to podwojnie smakuje xd Ale jakby tak dodac jeszcze truskawki to bedzie calkiem apetyczne ciasteczko biggrin ja tam się juz na takie ciacho moge zgodzic wink Truskaweczki...mniam....i jeszcze(no własnie) i jeszcze z takiego zaj%^&* ciałka...:] Normalnie ciacho podane na tacy smile polecialo hetero..fuu.. xp wiec aby wrocic do konwencji wlasciwej temu topikowi, proponuje wrzucic tego mlodego boga z reklamy Bounty do jeziora z wodospadem wraz z jakims Azjata.. mrau ! domokun heart z kremem pistacjowym rozmazanym na torsie^^ nie... nie pistacjowym, bo wtedy to ja bym wkroczyla na arene *zagryza pistacje*... w kazdym razie z czyms slodkim rozmazanym na torsie i ogladac jak sie nawzajem liza xd Swoja droga. Sciagnela mi sie wreszcie pierwsza czesc Ai No Kusabi ^^ Dwa dni temu mi sie zacielo wyszukiwanie a tylko 0,10% brakowalo do konca scream Wkurzyc sie dalo... Teraz na szczescie juz jest. Trzeba tylko poczekac az sie rodzinka straci, zeby moc to obejrzec (z powodu remontu pokoju komp zostal przeniesiony do salonu stressed ). no to szybkiedo dorwania sie do Ai No Kusabi zycze ^^ a ja bym przeniosla scene z naszymi dwoma bogami do gotyckiego zamku i ubrala ich w te cudne ubrania jak z Wywiadu z wampirem.. heart i zamiast kremu pistacjowego, czy innego, zlizywali by z siebie KREFF... twisted oczywiscie byliby wampirami ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 07, 2005 10:58 am
FeaRan Neilameane FeaRan Elara Neilameane ale z takim facetem to podwojnie smakuje xd Ale jakby tak dodac jeszcze truskawki to bedzie calkiem apetyczne ciasteczko biggrin ja tam się juz na takie ciacho moge zgodzic wink Truskaweczki...mniam....i jeszcze(no własnie) i jeszcze z takiego zaj%^&* ciałka...:] Normalnie ciacho podane na tacy smile polecialo hetero..fuu.. xp wiec aby wrocic do konwencji wlasciwej temu topikowi, proponuje wrzucic tego mlodego boga z reklamy Bounty do jeziora z wodospadem wraz z jakims Azjata.. mrau ! domokun heart z kremem pistacjowym rozmazanym na torsie^^ nie... nie pistacjowym, bo wtedy to ja bym wkroczyla na arene *zagryza pistacje*... w kazdym razie z czyms slodkim rozmazanym na torsie i ogladac jak sie nawzajem liza xd Swoja droga. Sciagnela mi sie wreszcie pierwsza czesc Ai No Kusabi ^^ Dwa dni temu mi sie zacielo wyszukiwanie a tylko 0,10% brakowalo do konca scream Wkurzyc sie dalo... Teraz na szczescie juz jest. Trzeba tylko poczekac az sie rodzinka straci, zeby moc to obejrzec (z powodu remontu pokoju komp zostal przeniesiony do salonu stressed ). no to szybkiedo dorwania sie do Ai No Kusabi zycze ^^ a ja bym przeniosla scene z naszymi dwoma bogami do gotyckiego zamku i ubrala ich w te cudne ubrania jak z Wywiadu z wampirem.. heart i zamiast kremu pistacjowego, czy innego, zlizywali by z siebie KREFF... twisted oczywiscie byliby wampirami ^^ heart Czyli mala zmiana dekoracji ^^ Tez niezle ^^ A'propos Ai no Kusabi. Juz sie sciagnelo (czyli cuda sie jednak zdarzaja) i ...... czuje niedosyt. Ja kcem wiecej nagich torsow!!!! Teraz czekam az sie druga czesc sciagnie. Mam tylko nadzieje, ze tam bedzie sie dzialo troche wiecej niz w pierwszej czesci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 10:59 am
Polecam zapisanie sie do 'THE OFFICIAL SHOUNEN AI/YAOI GUILD' gdyz ich galeria jest warta uwagi 400 stron z roznymi mangami 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 1:22 pm
Sei chan Polecam zapisanie sie do 'THE OFFICIAL SHOUNEN AI/YAOI GUILD' gdyz ich galeria jest warta uwagi 400 stron z roznymi mangami 4laugh Aaaa... to juz tam lece ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 1:56 pm
Neilameane Sei chan Polecam zapisanie sie do 'THE OFFICIAL SHOUNEN AI/YAOI GUILD' gdyz ich galeria jest warta uwagi 400 stron z roznymi mangami 4laugh Aaaa... to juz tam lece ^^ Wrrrau! Ile Yaoi @_@ xd Jestem w niebie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 7:29 am
y!gallery.net. A tu ile yaoi! Mrrrrrau! twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted wisted: twisted :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 10:11 am
jedzcie do Augustowa, tylu tam bishonenow, w parach i grupami, ach...^_^ (a little bit of zboczenie blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 2:25 am
Mam do polecenia mangi Ayano Yamane, tworyz ona dluzsze kilku tomikowe serie jak i krutkie jedno tomowe historie, z mang moge polecic: Viewfinder(Finder no Hyouteki) reszty tytulow nie wiem jak sie pisze, ale wszystkie jej mangi sa naprawde super 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:29 am
A ja lubie Yaoi smile Jedno z moich ulubionych to 'Color' razz Narazie zadnego Yuri nie czytalam/widzialam(nad czym ubolewam) wiec nie mam zdania na ten temat..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|