Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Yaoi , Yuri i inne dewiacje ;) ^ od lat 18 ^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 16 17 18 19 20 21 ... 38 39 40 41 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Co dla ciebie?
Yaoi
32%
 32%  [ 32 ]
Yuri
12%
 12%  [ 12 ]
Hentai
34%
 34%  [ 34 ]
polędwica i ociekające tłuszczem melanże
20%
 20%  [ 20 ]
Total Votes : 98

SangekiNoYoru

PostPosted: Mon Jul 04, 2005 12:04 pm

Neilameane
FeaRan
Menaeste
Kukus
a ja nawiążę do ostatniej części tytułu tego tematu... "inne dewiacje"
czy wy wiecie jaka to przyjemność wszamać lody pistacjowe rosmarowane na dekolcie prześlicznej dziewczyny? o dżizas... po prostu obłęd rofl

Wiesz... osobiscie jeszcze tego nie praktykowalam i jakos nie mam zmiaru... Wole zostac przy temacie yaoi sweatdrop
hmmm...rozsmarowanie i zlizanie lodow pistacjowych z dekoltu przeslicznej dziewczyny raczej by mnie nie podniecilo..ale z klaty zabojczo przystojnego facia...mrau...to jest to heart domokun

Popieram z pelnym zaangazowaniem xd
Chodz sobie wezmiemy np. tego goscia z reklamy Bounty, co Ty na to?
twisted
NOOOOOOO twisted obledny jest :d
(choc..mi by wystarczyl moj wlasny facio..dobrze, ze tego nie czyta.. xp )
PostPosted: Tue Jul 05, 2005 2:45 am

ja tam wole bitą śmietane rofl rofl rofl blaugh blaugh

Elara

Neilameane

PostPosted: Tue Jul 05, 2005 8:31 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Tue Jul 05, 2005 10:04 pm

Neilameane
Elara

ale z takim facetem to podwojnie smakuje xd Ale jakby tak dodac jeszcze truskawki to bedzie calkiem apetyczne ciasteczko biggrin

ja tam się juz na takie ciacho moge zgodzic wink
Truskaweczki...mniam....i jeszcze(no własnie) i jeszcze z takiego zaj%^&* ciałka...:]

Normalnie ciacho podane na tacy smile

Elara

SangekiNoYoru

PostPosted: Wed Jul 06, 2005 2:17 am

Elara
Neilameane
Elara

ale z takim facetem to podwojnie smakuje xd Ale jakby tak dodac jeszcze truskawki to bedzie calkiem apetyczne ciasteczko biggrin

Truskaweczki...mniam....i jeszcze(no własnie) i jeszcze z takiego zaj%^&* ciałka...:]

polecialo hetero..fuu.. xp wiec aby wrocic do konwencji wlasciwej temu topikowi, proponuje wrzucic tego mlodego boga z reklamy Bounty do jeziora z wodospadem wraz z jakims Azjata.. mrau
! domokun heart
PostPosted: Wed Jul 06, 2005 4:51 am

[ Message temporarily off-line ]

Neilameane

SangekiNoYoru

PostPosted: Thu Jul 07, 2005 6:43 am

Neilameane
FeaRan
Elara
Neilameane
Elara

polecialo hetero..fuu.. xp wiec aby wrocic do konwencji wlasciwej temu topikowi, proponuje wrzucic tego mlodego boga z reklamy Bounty do jeziora z wodospadem wraz z jakims Azjata.. mrau
! domokun heart

z kremem pistacjowym rozmazanym na torsie^^ nie... nie pistacjowym, bo wtedy to ja bym wkroczyla na arene *zagryza pistacje*... w kazdym razie z czyms slodkim rozmazanym na torsie i ogladac jak sie nawzajem liza xd
Swoja droga. Sciagnela mi sie wreszcie pierwsza czesc Ai No Kusabi ^^ Dwa dni temu mi sie zacielo wyszukiwanie a tylko 0,10% brakowalo do konca scream Wkurzyc sie dalo... Teraz na szczescie juz jest. Trzeba tylko poczekac az sie rodzinka straci, zeby moc to obejrzec (z powodu remontu pokoju komp zostal przeniesiony do salonu stressed ).
no to szybkiedo dorwania sie do Ai No Kusabi zycze ^^
a ja bym przeniosla scene z naszymi dwoma bogami do gotyckiego zamku i ubrala ich w te cudne ubrania jak z Wywiadu z wampirem.. heart i zamiast kremu pistacjowego, czy innego, zlizywali by z siebie KREFF... twisted oczywiscie byliby wampirami ^^ heart
PostPosted: Thu Jul 07, 2005 10:58 am

FeaRan
Neilameane
FeaRan
Elara
Neilameane

! domokun heart

z kremem pistacjowym rozmazanym na torsie^^ nie... nie pistacjowym, bo wtedy to ja bym wkroczyla na arene *zagryza pistacje*... w kazdym razie z czyms slodkim rozmazanym na torsie i ogladac jak sie nawzajem liza xd
Swoja droga. Sciagnela mi sie wreszcie pierwsza czesc Ai No Kusabi ^^ Dwa dni temu mi sie zacielo wyszukiwanie a tylko 0,10% brakowalo do konca scream Wkurzyc sie dalo... Teraz na szczescie juz jest. Trzeba tylko poczekac az sie rodzinka straci, zeby moc to obejrzec (z powodu remontu pokoju komp zostal przeniesiony do salonu stressed ).
no to szybkiedo dorwania sie do Ai No Kusabi zycze ^^
a ja bym przeniosla scene z naszymi dwoma bogami do gotyckiego zamku i ubrala ich w te cudne ubrania jak z Wywiadu z wampirem.. heart i zamiast kremu pistacjowego, czy innego, zlizywali by z siebie KREFF... twisted oczywiscie byliby wampirami ^^ heart

Czyli mala zmiana dekoracji ^^ Tez niezle ^^
A'propos Ai no Kusabi. Juz sie sciagnelo (czyli cuda sie jednak zdarzaja) i ...... czuje niedosyt. Ja kcem wiecej nagich torsow!!!! Teraz czekam az sie druga czesc sciagnie. Mam tylko nadzieje, ze tam bedzie sie dzialo troche wiecej niz w pierwszej czesci xd

Neilameane

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Sun Jul 10, 2005 10:59 am

Polecam zapisanie sie do 'THE OFFICIAL SHOUNEN AI/YAOI GUILD' gdyz ich galeria jest warta uwagi 400 stron z roznymi mangami 4laugh
PostPosted: Sun Jul 10, 2005 1:22 pm

Sei chan
Polecam zapisanie sie do 'THE OFFICIAL SHOUNEN AI/YAOI GUILD' gdyz ich galeria jest warta uwagi 400 stron z roznymi mangami 4laugh

Aaaa... to juz tam lece ^^

Neilameane

Neilameane

PostPosted: Sun Jul 10, 2005 1:56 pm

Neilameane
Sei chan

Aaaa... to juz tam lece ^^

Wrrrau! Ile Yaoi @_@ xd Jestem w niebie ^^
PostPosted: Wed Jul 13, 2005 7:29 am

y!gallery.net. A tu ile yaoi! Mrrrrrau! twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted twisted wisted: twisted :

Neilameane

SangekiNoYoru

PostPosted: Sat Jul 16, 2005 10:11 am

jedzcie do Augustowa, tylu tam bishonenow, w parach i grupami, ach...^_^ (a little bit of zboczenie blaugh )
PostPosted: Mon Jul 18, 2005 2:25 am

Mam do polecenia mangi Ayano Yamane, tworyz ona dluzsze kilku tomikowe serie jak i krutkie jedno tomowe historie, z mang moge polecic: Viewfinder(Finder no Hyouteki) reszty tytulow nie wiem jak sie pisze, ale wszystkie jej mangi sa naprawde super 4laugh

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

Agrafka

PostPosted: Wed Jul 20, 2005 6:29 am

A ja lubie Yaoi smile Jedno z moich ulubionych to 'Color' razz
Narazie zadnego Yuri nie czytalam/widzialam(nad czym ubolewam) wiec nie mam zdania na ten temat..
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 16 17 18 19 20 21 ... 38 39 40 41 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games