Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Muzyka-muzyka jeszcze raz muzyka. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 16 17 18 19 20 21 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun May 01, 2005 4:42 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun May 01, 2005 3:02 pm

Elara

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun May 01, 2005 11:21 pm

PostPosted: Mon May 02, 2005 1:01 am

Vykk

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon May 02, 2005 1:13 am

PostPosted: Mon May 02, 2005 1:17 am

Vykk

NaviRetlav

PostPosted: Mon May 02, 2005 3:44 am

ostatnio szukam gorilaz , nowej plyty limp bizkit i systema ... ma ktos cosiq z tyh zeczy question
PostPosted: Mon May 02, 2005 12:00 pm

Addik
ostatnio szukam gorilaz , nowej plyty limp bizkit i systema ... ma ktos cosiq z tyh zeczy question

ale co konkretnie systema Cie interesi?:>

Szara

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Mon May 02, 2005 12:55 pm

Addik

Slyuchasz systema???? Jestem i ch fanka. Juz wydali nowa plyte, ale jak na razie nie ma jej w Polsce... Powinna wejsc jakos w czasie wakacji biggrin
PostPosted: Tue May 03, 2005 2:33 pm

BTW. czy to nie ten gosciu od piosenki in the shadow gra teraz z apocaliptyka? Coz jesli sie nie myle to musze powiedziec, ze z nimi wypada duzo lepiej. A wie ktos moze kiedy wyjdzie nowy album systetmu?

Pysiol

Vykk

PostPosted: Tue May 03, 2005 2:45 pm

alexvandom
Addik

Slyuchasz systema???? Jestem i ch fanka. Juz wydali nowa plyte, ale jak na razie nie ma jej w Polsce... Powinna wejsc jakos w czasie wakacji biggrin
w okolicach czerca poczatku lipcaa...a pod koniec rozku ma byc podobno premiera drugie plytki soada

BTW czy ktos ma moze najnowsza plytke huntera??blagam.,..niech ktos powie ze ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PostPosted: Tue May 03, 2005 3:38 pm

Pysiol
BTW. czy to nie ten gosciu od piosenki in the shadow gra teraz z apocaliptyka? Coz jesli sie nie myle to musze powiedziec, ze z nimi wypada duzo lepiej. A wie ktos moze kiedy wyjdzie nowy album systetmu?

nie mylisz sie i zgadzam sie ze lepiej mu idzie z apocaliptyca... ale kto z mistrzem zle wyglada?;]

Szara

Ryhol

PostPosted: Wed May 04, 2005 3:22 am

heh System jest spoko, ale osobiscie wole Rage Against The Machine ktory niestety juz nie istnieje. No i oczywiscie PanterA klasa sama w sobie.

R.I.P. Dimebag Darrell
PostPosted: Wed May 04, 2005 3:26 am

Addik

z Gorilaz mam 3 w ty jedna nowa na kompie (Feel GooD inc), Limpa 2 stare... chentnych zapraszam na PMa 3nodding

axiaPL

Ryhol

PostPosted: Wed May 04, 2005 3:32 am

Addik

Jesli mowisz o Results May Vary to ja mam (:
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 16 17 18 19 20 21 ... 86 87 88 89 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games