|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 3:02 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:21 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 1:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 3:44 am
ostatnio szukam gorilaz , nowej plyty limp bizkit i systema ... ma ktos cosiq z tyh zeczy question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:00 pm
Addik ostatnio szukam gorilaz , nowej plyty limp bizkit i systema ... ma ktos cosiq z tyh zeczy question ale co konkretnie systema Cie interesi?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2005 12:55 pm
Addik ostatnio szukam gorilaz , nowej plyty limp bizkit i systema ... ma ktos cosiq z tyh zeczy question Slyuchasz systema???? Jestem i ch fanka. Juz wydali nowa plyte, ale jak na razie nie ma jej w Polsce... Powinna wejsc jakos w czasie wakacji biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:33 pm
BTW. czy to nie ten gosciu od piosenki in the shadow gra teraz z apocaliptyka? Coz jesli sie nie myle to musze powiedziec, ze z nimi wypada duzo lepiej. A wie ktos moze kiedy wyjdzie nowy album systetmu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 2:45 pm
alexvandom Addik ostatnio szukam gorilaz , nowej plyty limp bizkit i systema ... ma ktos cosiq z tyh zeczy question Slyuchasz systema???? Jestem i ch fanka. Juz wydali nowa plyte, ale jak na razie nie ma jej w Polsce... Powinna wejsc jakos w czasie wakacji biggrin w okolicach czerca poczatku lipcaa...a pod koniec rozku ma byc podobno premiera drugie plytki soada BTW czy ktos ma moze najnowsza plytke huntera??blagam.,..niech ktos powie ze ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 03, 2005 3:38 pm
Pysiol BTW. czy to nie ten gosciu od piosenki in the shadow gra teraz z apocaliptyka? Coz jesli sie nie myle to musze powiedziec, ze z nimi wypada duzo lepiej. A wie ktos moze kiedy wyjdzie nowy album systetmu? nie mylisz sie i zgadzam sie ze lepiej mu idzie z apocaliptyca... ale kto z mistrzem zle wyglada?;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:22 am
heh System jest spoko, ale osobiscie wole Rage Against The Machine ktory niestety juz nie istnieje. No i oczywiscie PanterA klasa sama w sobie.
R.I.P. Dimebag Darrell
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:26 am
Addik ostatnio szukam gorilaz , nowej plyty limp bizkit i systema ... ma ktos cosiq z tyh zeczy question z Gorilaz mam 3 w ty jedna nowa na kompie (Feel GooD inc), Limpa 2 stare... chentnych zapraszam na PMa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 3:32 am
Addik ostatnio szukam gorilaz , nowej plyty limp bizkit i systema ... ma ktos cosiq z tyh zeczy question Jesli mowisz o Results May Vary to ja mam (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|