Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:30 am
Ryhol deahme Ryhol deahme obwisle do pasa? srednie? Tylko to sie dla was liczy? Jakie dziewczyna, kobieta ma piersi? ...sorry zapomnialam, ze jestescie facetami-wybaczcie mad eh przeciez to tylko humorystyczny akcent ktory wpletlismy aby juz nie gadac o feministkach, lesbach i inych dewiacjach xd No, no biggrin Nam mowisz ze jestesmy oblesni i gadamy o czesciach kobiecego ciala a same je eksponujesz xp trza sie tutaj nad czyms zastanowic xp Jesli chodzi o moj ubior to niestety nie moge narazie zalozyc stroju, bo cos sie tam zacina, a uwierz mi, ze nie jestem zacwhycona moim strojem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:31 am
deahme Ryhol deahme Ryhol deahme obwisle do pasa? srednie? Tylko to sie dla was liczy? Jakie dziewczyna, kobieta ma piersi? ...sorry zapomnialam, ze jestescie facetami-wybaczcie mad eh przeciez to tylko humorystyczny akcent ktory wpletlismy aby juz nie gadac o feministkach, lesbach i inych dewiacjach xd No, no biggrin Nam mowisz ze jestesmy oblesni i gadamy o czesciach kobiecego ciala a same je eksponujesz xp trza sie tutaj nad czyms zastanowic xp Jesli chodzi o moj ubior to niestety nie moge narazie zalozyc stroju, bo cos sie tam zacina, a uwierz mi, ze nie jestem zacwhycona moim strojem blaugh wez juz sie lepiej nie wypowiadaj xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:34 am
deahme Jesli chodzi o moj ubior to niestety nie moge narazie zalozyc stroju, bo cos sie tam zacina, a uwierz mi, ze nie jestem zacwhycona moim strojem blaugh Przyznaj sie chociaz dziecko... ile Ty masz lat? stare stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:42 am
]Goth bless[ deahme Jesli chodzi o moj ubior to niestety nie moge narazie zalozyc stroju, bo cos sie tam zacina, a uwierz mi, ze nie jestem zacwhycona moim strojem blaugh Przyznaj sie chociaz dziecko... ile Ty masz lat? stare stressed Szanowny starszy panie - nie wiek, a intelekt się liczy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:24 am
deahme ]Goth bless[ deahme Jesli chodzi o moj ubior to niestety nie moge narazie zalozyc stroju, bo cos sie tam zacina, a uwierz mi, ze nie jestem zacwhycona moim strojem blaugh Przyznaj sie chociaz dziecko... ile Ty masz lat? stare stressed Szanowny starszy panie - nie wiek, a intelekt się liczy! biduuulka..... i to cie boli nie?!? Set.BucMode=True;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:54 am
deahme ]Goth bless[ deahme Jesli chodzi o moj ubior to niestety nie moge narazie zalozyc stroju, bo cos sie tam zacina, a uwierz mi, ze nie jestem zacwhycona moim strojem blaugh Przyznaj sie chociaz dziecko... ile Ty masz lat? stare stressed Szanowny starszy panie - nie wiek, a intelekt się liczy! czyli zasadniczo nie mamy ze sobą o czym rozmawiać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:57 am
deahme ]Goth bless[ deahme Jesli chodzi o moj ubior to niestety nie moge narazie zalozyc stroju, bo cos sie tam zacina, a uwierz mi, ze nie jestem zacwhycona moim strojem blaugh Przyznaj sie chociaz dziecko... ile Ty masz lat? stare stressed Szanowny starszy panie - nie wiek, a intelekt się liczy! Dobrze powiedziane xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 10:58 am
Kukus deahme ]Goth bless[ deahme Jesli chodzi o moj ubior to niestety nie moge narazie zalozyc stroju, bo cos sie tam zacina, a uwierz mi, ze nie jestem zacwhycona moim strojem blaugh Przyznaj sie chociaz dziecko... ile Ty masz lat? stare stressed Szanowny starszy panie - nie wiek, a intelekt się liczy! czyli zasadniczo nie mamy ze sobą o czym rozmawiać oi! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:06 am
bucu? zauważyłeś post który właśnie usunąłem? czy tobie też wydawało się, że to proźba o BANa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:07 am
Kukus bucu? zauważyłeś post który właśnie usunąłem? czy tobie też wydawało się, że to proźba o BANa? nie widzialem? o czym byl? jakby co to wyslij na PMa bo ciekaw jestem.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:37 am
@deahme: dobra rada na przyszlosc...... Kukus jest ostatnia osaba w tej gildii ktorej pwinnas pyskowac...... 3nodding
to byla moja dobra rada...... a teraz mogla bys powiedziec jaka masz bielizne xd !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:59 am
opcy @deahme: dobra rada na przyszlosc...... Kukus jest ostatnia osaba w tej gildii ktorej pwinnas pyskowac...... 3nodding to byla moja dobra rada...... a teraz mogla bys powiedziec jaka masz bielizne xd ! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 12:26 pm
opcy @deahme: dobra rada na przyszlosc...... Kukus jest ostatnia osaba w tej gildii ktorej pwinnas pyskowac...... 3nodding to byla moja dobra rada...... a teraz mogla bys powiedziec jaka masz bielizne xd ! To przeciez jest topic dla facetow to co sie bede dziwczyny wypowiadac jaka maja bielizne. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 12:31 pm
Ann_Miho opcy @deahme: dobra rada na przyszlosc...... Kukus jest ostatnia osaba w tej gildii ktorej pwinnas pyskowac...... 3nodding to byla moja dobra rada...... a teraz mogla bys powiedziec jaka masz bielizne xd ! To przeciez jest topic dla facetow to co sie bede dziwczyny wypowiadac jaka maja bielizne. stare idac dalej ty tokiem myslenie to: To jetst topic dla facetow wiec co sie beda dziewczyny wypowiadac/komentowac pytania opcego o ich bielizne.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|