|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:55 am
Addik agut Addik A co o tym sadzicie ... question Dwojka ludzi spotyka sie na miescie ... caloooja , sciskaja , laza ze soba za rece itd. ... a po jakims czasie rozchodza sie jak jak nigdy nic ... Dopiero po jakims tam czasie jedna ze stron wyciaga wieksza inicjatywe ... i wychodzi z tego super zwiazek ... powiedzcie ... czy niemozna tak zawsze zaczynac ... w koncu jak sie przytoolish to w ciaze nie zajdziesz ... a i przyjemnie moze nawet byc xd Bo ja nierozumiem poco te podchody ztym w koncu z goory wiadomo ze kiedys jednej ze stron bedzie sie cosiq takiego po glowie klebilo ... bo pytanie o chodzenie to nie jest pytanie czy dash doopy tylko czy chcesh ze mna spedzac czas , czy chcesh zebym sie tobba opiekowal , czy chcesh zebym cie kochal .... to jest sweet!!Masz fajny poglad na swiat, ale nie wszyscy faceci sa tacy crying ja tez tak chce redface blaugh A co kcesh miec question ... takiego faceta jak ja question ... czy takie poglady na swiat question { ja dalej powtazam ze jestem kawaler xd } Addik, trzeba ci przyzac, ze fajny jestes i dziewczynom podobaja sie twoje poglady. NIc dodac nic ujac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 7:58 am
Night_Lady Kitty ShadowCat Addik A co o tym sadzicie ... question Dwojka ludzi spotyka sie na miescie ... caloooja , sciskaja , laza ze soba za rece itd. ... a po jakims czasie rozchodza sie jak jak nigdy nic ... Dopiero po jakims tam czasie jedna ze stron wyciaga wieksza inicjatywe ... i wychodzi z tego super zwiazek ... powiedzcie ... czy niemozna tak zawsze zaczynac ... w koncu jak sie przytoolish to w ciaze nie zajdziesz ... a i przyjemnie moze nawet byc xd Bo ja nierozumiem poco te podchody ztym w koncu z goory wiadomo ze kiedys jednej ze stron bedzie sie cosiq takiego po glowie klebilo ... bo pytanie o chodzenie to nie jest pytanie czy dash doopy tylko czy chcesh ze mna spedzac czas , czy chcesh zebym sie tobba opiekowal , czy chcesh zebym cie kochal .... heart crying crying crying buuuu.... to było piękne... to co powiedziałeś heart crying crying crying zgadzam sie ale to ostatnie dla niektorych facetow znaczy kochaj sie ze mna a dla innych kochaj mnieHmm 100% poparcia dla Nighty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:04 am
Ann_Miho Night_Lady Kitty ShadowCat Addik A co o tym sadzicie ... question Dwojka ludzi spotyka sie na miescie ... caloooja , sciskaja , laza ze soba za rece itd. ... a po jakims czasie rozchodza sie jak jak nigdy nic ... Dopiero po jakims tam czasie jedna ze stron wyciaga wieksza inicjatywe ... i wychodzi z tego super zwiazek ... powiedzcie ... czy niemozna tak zawsze zaczynac ... w koncu jak sie przytoolish to w ciaze nie zajdziesz ... a i przyjemnie moze nawet byc xd Bo ja nierozumiem poco te podchody ztym w koncu z goory wiadomo ze kiedys jednej ze stron bedzie sie cosiq takiego po glowie klebilo ... bo pytanie o chodzenie to nie jest pytanie czy dash doopy tylko czy chcesh ze mna spedzac czas , czy chcesh zebym sie tobba opiekowal , czy chcesh zebym cie kochal .... heart crying crying crying buuuu.... to było piękne... to co powiedziałeś heart crying crying crying zgadzam sie ale to ostatnie dla niektorych facetow znaczy kochaj sie ze mna a dla innych kochaj mnieHmm 100% poparcia dla Nighty a jak zorientujesz sie ktory co chce?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:07 am
alexvandom Ann_Miho Night_Lady Kitty ShadowCat Addik A co o tym sadzicie ... question Dwojka ludzi spotyka sie na miescie ... caloooja , sciskaja , laza ze soba za rece itd. ... a po jakims czasie rozchodza sie jak jak nigdy nic ... Dopiero po jakims tam czasie jedna ze stron wyciaga wieksza inicjatywe ... i wychodzi z tego super zwiazek ... powiedzcie ... czy niemozna tak zawsze zaczynac ... w koncu jak sie przytoolish to w ciaze nie zajdziesz ... a i przyjemnie moze nawet byc xd Bo ja nierozumiem poco te podchody ztym w koncu z goory wiadomo ze kiedys jednej ze stron bedzie sie cosiq takiego po glowie klebilo ... bo pytanie o chodzenie to nie jest pytanie czy dash doopy tylko czy chcesh ze mna spedzac czas , czy chcesh zebym sie tobba opiekowal , czy chcesh zebym cie kochal .... heart crying crying crying buuuu.... to było piękne... to co powiedziałeś heart crying crying crying zgadzam sie ale to ostatnie dla niektorych facetow znaczy kochaj sie ze mna a dla innych kochaj mnieHmm 100% poparcia dla Nighty a jak zorientujesz sie ktory co chce? jak bedzie cie odrazu ciagnac do lozka to bedzie proste, czeste "przytulanie" tez moze byc oznaka (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:10 am
Ryhol jak bedzie cie odrazu ciagnac do lozka to bedzie proste, czeste "przytulanie" tez moze byc oznaka (: Nie przesadzasz z tym przytuleniem. Ja tam czesto przytulam facetow bo sama to lubie i jakos nie spotkalam sie ze chcial coraz wiecej i wiecej. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:13 am
Ann_Miho Ryhol jak bedzie cie odrazu ciagnac do lozka to bedzie proste, czeste "przytulanie" tez moze byc oznaka (: Nie przesadzasz z tym przytuleniem. Ja tam czesto przytulam facetow bo sama to lubie i jakos nie spotkalam sie ze chcial coraz wiecej i wiecej. stare a mnie juz nikt nie chce sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 8:39 am
Ann_Miho Ryhol jak bedzie cie odrazu ciagnac do lozka to bedzie proste, czeste "przytulanie" tez moze byc oznaka (: Nie przesadzasz z tym przytuleniem. Ja tam czesto przytulam facetow bo sama to lubie i jakos nie spotkalam sie ze chcial coraz wiecej i wiecej. stare Chyba nie przesadzam, ale to zalerzy od faceta. Co do przytulania to ja tez to bardzo lubie ahhhh czasami to jest nawet lepsze (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2005 10:03 am
Ryhol Ann_Miho Ryhol jak bedzie cie odrazu ciagnac do lozka to bedzie proste, czeste "przytulanie" tez moze byc oznaka (: Nie przesadzasz z tym przytuleniem. Ja tam czesto przytulam facetow bo sama to lubie i jakos nie spotkalam sie ze chcial coraz wiecej i wiecej. stare Chyba nie przesadzam, ale to zalerzy od faceta. Co do przytulania to ja tez to bardzo lubie ahhhh czasami to jest nawet lepsze (: hmm luuz biggrin co komu zalezy biggrin zawsze warto sprobowac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:57 am
dzieki dziewczyny ... xd wzruszylem sie slyszac tyle dobrego na raz ... crying
a z tym kochaj mnie ... to faktycznie rooznie bywa ... i to ze facet sie do ciebie kleji to nieznaczy ze cie chce przeleciec ... co innego jak sie zacznie zachowywac po chamsku ... np. sprubuje cie na szybkiego upic ... czy podczas twojego zmeczenia / snu zacznie cie obmacywac bez twojego zezwolenia ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:08 am
Addik dzieki dziewczyny ... xd wzruszylem sie slyszac tyle dobrego na raz ... crying a z tym kochaj mnie ... to faktycznie rooznie bywa ... i to ze facet sie do ciebie kleji to nieznaczy ze cie chce przeleciec ... co innego jak sie zacznie zachowywac po chamsku ... np. sprubuje cie na szybkiego upic ... czy podczas twojego zmeczenia / snu zacznie cie obmacywac bez twojego zezwolenia .... nu mam nadzieje ze nie znasz sie na tym za dobrze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:20 am
Gosiak Addik dzieki dziewczyny ... xd wzruszylem sie slyszac tyle dobrego na raz ... crying a z tym kochaj mnie ... to faktycznie rooznie bywa ... i to ze facet sie do ciebie kleji to nieznaczy ze cie chce przeleciec ... co innego jak sie zacznie zachowywac po chamsku ... np. sprubuje cie na szybkiego upic ... czy podczas twojego zmeczenia / snu zacznie cie obmacywac bez twojego zezwolenia .... nu mam nadzieje ze nie znasz sie na tym za dobrze ^^ teorie mam raczej niezla ... gozej z praktyka ... bo niemam z kim trenowac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:26 am
Addik Gosiak Addik dzieki dziewczyny ... xd wzruszylem sie slyszac tyle dobrego na raz ... crying a z tym kochaj mnie ... to faktycznie rooznie bywa ... i to ze facet sie do ciebie kleji to nieznaczy ze cie chce przeleciec ... co innego jak sie zacznie zachowywac po chamsku ... np. sprubuje cie na szybkiego upic ... czy podczas twojego zmeczenia / snu zacznie cie obmacywac bez twojego zezwolenia .... nu mam nadzieje ze nie znasz sie na tym za dobrze ^^ teorie mam raczej niezla ... gozej z praktyka ... bo niemam z kim trenowac crying Zawsze mozesz isc na jakies dicho tam jest pelno takich panien co bede udawac ze nic nie widza co robisz (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:31 am
Co jak co, wypowiedz Addik'a na temat zwiazkow jakos mnie nie rusza. No ale w koncu ja malo kobieca jestem i nie czuje sie zsolidaryzowana z jajowodami innych panienek. :D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 2:37 am
Limia Co jak co, wypowiedz Addik'a na temat zwiazkow jakos mnie nie rusza. No ale w koncu ja malo kobieca jestem i nie czuje sie zsolidaryzowana z jajowodami innych panienek. :D no... navet na avataze niewygladash jakos tak kobieco blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|