Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Sajnáltassuk magunkat Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 16 17 18 19 20 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

jolly kati

3,400 Points
  • Window Shopper 100
  • Junior Trader 100
  • Gaian 50
PostPosted: Sat Dec 04, 2010 2:39 am

en ugy tom hogy karacsonyra nem lesz ho crying
PostPosted: Sat Dec 04, 2010 2:42 am

ja es xanvie koszi szepen

mar elege jol vagyok adot ez a doki valami gyogyszert es naon jol mukodot

jolly kati

3,400 Points
  • Window Shopper 100
  • Junior Trader 100
  • Gaian 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Dec 04, 2010 3:23 am

jolly kati
en ugy tom hogy karacsonyra nem lesz ho crying

Majd kiderül, hetekre előre sokkal bizonytalanabbul lehet megmondani. Itt már van valamennyi hó.

Részemről is jobbulást smile Gondolom vitamint vagy antibiotikumot kaptál.
PostPosted: Sat Dec 04, 2010 3:31 am

A jégen csúszkálni én is szeretek néha, régen gyakrabban csináltam. wink Ilyen szempontból szeretem, de egyébként nem nagyon, csak elviselem, ez van. Ám nem árt csúszkálásnál is vigyázni a jégen! Ezt saját tapasztalatból mondom és mert tényleg így van. Régen általános suliban mikor alsós voltam még, egyik télen 3. vagy 4. osztályban az udvar egy szélső részén volt egy nagyobb pocsolyaméretű jégmező. Jól elcsúszkáltam rajta kb. 5-10 percig, majd egyszer csak hirtelen elestem, méghozzá elég rosszul. rolleyes Az történt, hogy hasra estem és szépen bevertem a 2 elülső fogam középen. Annyira, hogy eléggé fájt, vérzett körülötte az ínyem kb. a fél számban felül, kicsit hátrébb is, ennyire megrázkódhattam ott esésnél. confused Csomó zsebkendőt el kellett használni, hogy ne vérezzen túlságosan és emellett az egyik középső fogam a 2 közül még mocorgott is eléggé, olyan volt, mintha ki akart volna esni. De szerencsére nem, ám nagyon érzékeny volt hosszú ideig, még a gyógyulás után is hónapokig. Néhány hétbe beletelt, hogy meggyógyuljon teljesen. Azóta is ez a fogam elől egy picit kijjebb áll, mint a másik, így gyógyult meg, ez van. Néha kicsit kikukucskál a számból, akkor is, ha csukva van épp a szám. Ez volt az 1. igazi nagy és egyben legsúlyosabb esésem anno. Ennek ellenére nem szenvedtem olyan nagy traumát, hogy egy életre nagyon megutáljam a jeget. Azóta csak nagyon ritkán estem picit seggre, melyek többsége kb. 1 óráig fájt, majd elmúlt. Még nem törtem el semmimet sose, remélem nem is fogom.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Mon Dec 06, 2010 3:20 am

elkaptam pár napja egy vírust és most tiszta vörös a torkom, alig tudok nyelni és még hangom sincs... gonk gonk
PostPosted: Mon Dec 06, 2010 4:35 am

juj pont igy voltam en is nekem hamar elmult (szerencsere)

jobbulass heart heart heart

jolly kati

3,400 Points
  • Window Shopper 100
  • Junior Trader 100
  • Gaian 50

Syrielle

Desirable Kitten

9,075 Points
  • Cat Fancier 100
  • Treasure Hunter 100
  • Full closet 200
PostPosted: Mon Dec 06, 2010 8:53 am

Ez nem ér. Én soha nem vagyok beteg. Ilyenkor mindenki összeszed valamit, és nem tudok menni senkihez, mert félnek hogy elkapom. -.- Ergo megy az unalom. Na nem baj. Tegnap volt nálunk disznóvágás (vagy disznótor - ahogy a váosiak mondják-.-) és most van fincsi disznómájas. Lehet fujjogni, akkor is finom lett biggrin
PostPosted: Mon Dec 06, 2010 10:05 am

Lurzt lehet hogy elhagyta a guildet és ez elszomorított még tegnap... Lásd utsó poszt itt: http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=20569907&_gaia_t_=1272&page=last

Ha meg vicc akkor nagyon rossz vicc.

+dolog: a listában benne van. Lurzt ha ezt olvasod,. NE lépj ki a guildből, a bulizás oké. smile

Én nem kaptam el semmit de korizás közben néha könnyeztem meg orrot kellett fújnom.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500
PostPosted: Wed Dec 08, 2010 10:29 am

Ha elkezdtem, akkor már befejezem...
Nem tom ki hogy van vele, de én imádom a macskákat. heart Erre ahogy jöttem ma haza...
Történt már veletek olyan, hogy út közben elmentetek egy doboz mellett, amibe valaki kirakott egy kupac kiscicát, és azok amikor megláttak, keservesen nyávogva elkezdtek követni, te meg tudod, hogy nem viheted haza őket, és majdnem szaladnod kell, hogy lerázd őket, amitől még keservesebben nyávognak. crying
Teljesen depressziós lettem...
Kinek a vállán sírhatok? crying
PostPosted: Wed Dec 08, 2010 10:51 am

Ez a történet, még az én szívtelen, lelkem is megérintette.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Dec 08, 2010 10:55 am

Selly1125
Nem tom ki hogy van vele, de én imádom a macskákat. heart Erre ahogy jöttem ma haza...
Történt már veletek olyan, hogy út közben elmentetek egy doboz mellett, amibe valaki kirakott egy kupac kiscicát, és azok amikor megláttak, keservesen nyávogva elkezdtek követni, te meg tudod, hogy nem viheted haza őket, és majdnem szaladnod kell, hogy lerázd őket, amitől még keservesebben nyávognak. crying
Mi 2-3 nappal ezelőtt találtunk egy kiscicát a buszmegállóban barátnőmmel, szegényke csurom vizes volt. Nagyon barátságos volt, egyből odajött hozzánk én meg felvettem és simogattam végig. Aztán barátnőm elintézte, hogy hazavihesse biggrin A buszon meg annyit simiztem a macsekot, hogy elaludt az öleben. Nagyon édes volt =^.^=
Bár ezt lehet nem a panaszkodáshoz kellett volna írnom... de hogy legyen benne rossz is próbáltam itthon elintézni, hogy befogadhassam, mert barátnőméknél van már cica és nem fogadta be az új jövevényt. Anyámék nem engedik crying
PostPosted: Wed Dec 08, 2010 11:04 am

napsugar
Selly1125
Mi 2-3 nappal ezelőtt találtunk egy kiscicát a buszmegállóban barátnőmmel, szegényke csurom vizes volt. Nagyon barátságos volt, egyből odajött hozzánk én meg felvettem és simogattam végig. Aztán barátnőm elintézte, hogy hazavihesse biggrin A buszon meg annyit simiztem a macsekot, hogy elaludt az öleben. Nagyon édes volt =^.^=
Bár ezt lehet nem a panaszkodáshoz kellett volna írnom... de hogy legyen benne rossz is próbáltam itthon elintézni, hogy befogadhassam, mert barátnőméknél van már cica és nem fogadta be az új jövevényt. Anyámék nem engedik crying

Sajnos nálam se...
Pedig én is szeretnék macsekot. crying
Idézem a szüleimet: "Majd ha saját lakásod lesz..."

Úgyhogy majd ha végre elköltözök itthonról, akkor kb első dolgom lesz benézni egy menhelyre és elhozni egy cicát. 4laugh

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Selly1125

Invisible Shapeshifter

21,200 Points
  • Hero 100
  • Perfect Attendance 400
  • Partygoer 500
PostPosted: Wed Dec 08, 2010 11:08 am

Szegényke... cry
De jó ez a topik. Asszem egy kicsit megnyugodott a lelkem így, hogy panaszkodhattam. Fuhh...
PostPosted: Wed Dec 08, 2010 11:17 am

Molylepke
napsugar
Selly1125

Sajnos nálam se...
Pedig én is szeretnék macsekot. crying
Idézem a szüleimet: "Majd ha saját lakásod lesz..."

Úgyhogy majd ha végre elköltözök itthonról, akkor kb első dolgom lesz benézni egy menhelyre és elhozni egy cicát. 4laugh

Detto... Ha én is elköltözöm otthonról első dolgom lesz, hogy egy kész állatkertet alakítok ki otthon XP

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Wed Dec 08, 2010 11:40 am

napsugar
Detto... Ha én is elköltözöm otthonról első dolgom lesz, hogy egy kész állatkertet alakítok ki otthon XP

Én is tervezek a macskán kívül még +1 macskát, hörcsögöket, szárazföldi teknőst meg miegymást, de szerintem ebből max 2 macska lesz. xd

Inkább legyen kevés állatom, amikkel törődök is, mint sok, amikre nincs normálisan időm...

Selly1125
De jó ez a topik. Asszem egy kicsit megnyugodott a lelkem így, hogy panaszkodhattam. Fuhh...

Igen, szerintem is hasznos. 3nodding
Múltkor is jól tettem, hogy ide fakadtam ki. Ha magamban tartom, tuti, hogy nekiesek valakinek. xd
Rossz esetben olyannak, aki meg se érdemli. sad
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 16 17 18 19 20 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas