|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 1:26 am
Vykk zna ktos moze emulator do Nintendo DS i skad moznac go sciagnac?? chcial;abym zagrac w Harvest Moona w tej wersji... 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 3:14 am
Valkyrie Profile to genialna gra... nie spodziewalam sie, ze tak mnie przykuje... owszem, zawsze czulam, ze "to bedzie to" 3nodding ale zeby az tak... perełka heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 04, 2005 6:06 pm
Ja jestem po RE4. Fabuła, hm...średnia, ale graficznie wymiata. Grywalność też jest ogromna, tym bardziej, że na trudniejszych poziomach(normal profesionall) pojawiają się nowe przejścia i jest znacznie więcej do zwidzania. Po porstu miód...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 12:49 am
Pysiol Ja jestem po RE4. Fabuła, hm...średnia, ale graficznie wymiata. Grywalność też jest ogromna, tym bardziej, że na trudniejszych poziomach(normal profesionall) pojawiają się nowe przejścia i jest znacznie więcej do zwidzania. Po porstu miód... az zapytam na jaka platforme??bo chyba nie na PC??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 2:17 am
BTW wie ktos jak Golden Sun2 wyjac tablice Summona w Air Rock wkomnatach an 3 poziomie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 4:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 6:04 am
fakt to najlepsze horrorki rofl heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 3:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 3:10 am
mrgreen metal gear acid mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 5:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 3:17 pm
domokun Czekam i czekam i niemoge sie doczekac domokun Kolejnych czesci !!!! ponoc niedlugo ma wyjsc 5 odslona Silent hilla, dodatkowo jeszcze ma wyjsc Film mrgreen . Ciekawa tylko jestem czy ten Film bedzie mial cos wiecej z Silent hill-a , oprocz nazwy.. Bo wiadomo jakie sa filmy robione na podstawie gier evil Szkoda gadac, choc zdazaja sie wyjatki, ale te wyjatki sa potwierdzeniem reguly ............. talk2hand . ehh...... Ciezki jest nasz zywot rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 3:48 am
sorki ale czy wie ktos skad mozna sciagnac fajne(najlepiej jrpg) romy na emu gba...za darmo oczywiscie....bo mi sie strasznie nudzi a nie chce mi sie chwilowo przechodzic golden suna poraz 6 ... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 20, 2005 1:43 am
yota_kun sorki ale czy wie ktos skad mozna sciagnac fajne(najlepiej jrpg) romy na emu gba...za darmo oczywiscie....bo mi sie strasznie nudzi a nie chce mi sie chwilowo przechodzic golden suna poraz 6 ... confused sciagnij sobie osiolem albo mulem bo inaczej zajmie ci wieki zeby znalezc na stronie... kilka lat temu to sie wchodzilo na emudreamsa, romow cala lista, obrazki i recki na talerzu, rach ciach i sciagasz, a teraz trzeba emulic... wiec zamuje to wiecej czasu i sporadycznie mozna sie natknac na zepsute romy etc. obecnie zamierzam przetestowac romy na nds... nie moge sie doczekac World of mana heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 20, 2005 8:05 am
Raticiel yota_kun sorki ale czy wie ktos skad mozna sciagnac fajne(najlepiej jrpg) romy na emu gba...za darmo oczywiscie....bo mi sie strasznie nudzi a nie chce mi sie chwilowo przechodzic golden suna poraz 6 ... confused sciagnij sobie osiolem albo mulem bo inaczej zajmie ci wieki zeby znalezc na stronie... kilka lat temu to sie wchodzilo na emudreamsa, romow cala lista, obrazki i recki na talerzu, rach ciach i sciagasz, a teraz trzeba emulic... wiec zamuje to wiecej czasu i sporadycznie mozna sie natknac na zepsute romy etc. obecnie zamierzam przetestowac romy na nds... nie moge sie doczekac World of mana heart heart heart naszczescie udalo mi sie znalezc calkiem ciekawa stronke z emulatorami (min. na gba i dns),a wiec w ramach ogolnokrajowej pomocy bliznim zazucam adresem; http://multiemu.superhost.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|