Milyen böngészőt használsz? |
Internet explorer 6 (=maradi vagyok) |
|
6% |
[ 8 ] |
Internet explorer 7 (=mindig frissítek...) |
|
8% |
[ 10 ] |
Internet explorer 8 béta (=merész vagyok) |
|
1% |
[ 2 ] |
Firefox (=újító vagyok) |
|
65% |
[ 79 ] |
Opera (=különc vagyok) |
|
3% |
[ 4 ] |
Safari (=Mac-es vagyok) |
|
0% |
[ 0 ] |
Mást (=egyedi vagyok) |
|
14% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 121 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 10:40 am
am másnál sem műxik az ink beváltás vagy már megint velem cseszett ki az élet?? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 27, 2008 3:27 am
napsugar am másnál sem műxik az ink beváltás vagy már megint velem cseszett ki az élet?? confused Én is csak keverni tudom őket confused Azt írja hogy nincs elég tintám....pedig van egy rakat....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 27, 2008 8:50 am
Sztyanime napsugar am másnál sem műxik az ink beváltás vagy már megint velem cseszett ki az élet?? confused Én is csak keverni tudom őket confused Azt írja hogy nincs elég tintám....pedig van egy rakat.... nálam is....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 24, 2008 12:15 pm
asszem itt láttam egy olyan linket, ami alatt fel voltak sorolva a questek. nem tudja vki beírni nekem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 29, 2008 12:27 pm
Most kicsit gondban vagyok és szeretném tudni hogy nektek is széteset a felső menüsor? csak mert nekem igen és most egy hoszu listát a menüpontokbol felülre a lehuzható menük helyett és most lehetetlen navigálni. ráadásul egy óra amig a lap aljára görgetek. Csak nálam van a hibba vagy a gaianál ment valami tönkre? Nektek is rosz? hopsz ugytünik hogy minden legörgethető menüm elment nem csak az felsők hanem pl az avatárok alatt is a fórumban. Na más honlapokon is ez van tehát nálam a hibba. sweatdrop Na már meg is van. blaugh A gyorsitó tárat kellet törölnöm. sweatdrop Azér még meghagyom a post-ot ha valakinek hasonló gondja támad meglegyen neki. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 12:12 pm
Két hülye kérdés...
-Miért totál kopasz az avim kikor kártyázok? -Hova tüntek a városból a bogarak a virágok meg a többi összeszedhető cucc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 12:51 pm
Kártyázásnál megvan a hajam, de a bogarak nálam is eltűntek... sad olvastam utána, de nem találtam róla semmit eddig.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 9:06 am
Nekemis lehethogy a tél miat van. sad Pedig ép kezdtem volna őket gyülyteni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 17, 2009 4:11 am
Akkor tavaszig nem lesznek ha igy vesszük? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 05, 2009 1:35 am
Igen a tél miatt nem volt. Valami probléma miatt ideiglenesen eltávolították a tárgyakat a városból. Elméletileg dolgoznak rajta. Jó sokáig tart nekik. stare Információ itt!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 7:42 am
vki okos segítsen nekem..... mér van az h "rám ragadt" a fallen wish fejre cucca??? azóta fejlődött is az enyém és egyszerre fent tud lenni mind a 2..... eek nyemtom leszedni és most nem illik a cuccomhoz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 10:21 am
Nachty Két hülye kérdés... -Miért totál kopasz az avim kikor kártyázok? -Hova tüntek a városból a bogarak a virágok meg a többi összeszedhető cucc? Lássuk: a progi amit használnak az nem képes minden c**ót a fejeden meg jeleníteni. ezért így szabályozzák...nekem a szemem és a bőröm(ami simán csak fekete lesz) szokott el tűnni. Néha frísítenek ezért tűnik el minden ezt általában 3-4 naponta végzik mivel nem csináltak még nagyobb rendszert a gaiának ezért vannak kissebb hibák(bug-ok gondolok a koncert bajaira) Ezért frissítenek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 12, 2009 11:21 am
napsugar vki okos segítsen nekem..... mér van az h "rám ragadt" a fallen wish fejre cucca??? azóta fejlődött is az enyém és egyszerre fent tud lenni mind a 2..... eek nyemtom leszedni és most nem illik a cuccomhoz crying annyit tennék hozzá h még mindig ott van de nem zavar mer illik a cuccaimhoz, de még mindig aggaszt....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 14, 2009 2:29 am
Talá meg kell várnod hogy végigfejlődjön. Nem tudom nekem még soha nem volt fejlődő cucom. sweatdrop Edit: Próbáltad már lecserélni valami egyéb kalapra?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 14, 2009 6:01 am
hát próbáltam már mindent... levenni, lecserélni, mást felvenni, de még mindig egyszerre van 2 fallen wish-em...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|