|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2008 2:56 am
Stephen King 'Ręka Mistrza'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2008 5:22 am
Andrzej Ziemiański "Achaja" smile właśnie skończyłam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2008 10:59 am
Mroovecka Andrzej Ziemiański "Achaja" smile właśnie skończyłam razz czytałam kilka lat temu, bardzo mi się podobała ^^ aktualnie "Ferdydurke", jak przeczytam ruszam do Planety 11(to nazwa biblioteki ;p) i muszę zaopatrzyć się w pewne książki z dziedziny informatyki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2008 11:11 am
Zofia Nałkowska - "Granica"
Nie mam czasu na czytanie czegoś innego niż lektury ostatnio. Bo co tydzień, albo dwa dostajemy nową książkę do przeczytania w szkole xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2008 1:05 pm
ichabot Zofia Nałkowska - "Granica" Nie mam czasu na czytanie czegoś innego niż lektury ostatnio. Bo co tydzień, albo dwa dostajemy nową książkę do przeczytania w szkole xd my niby też ("Granicę" właśnie skończyliśmy dzisiaj), ale będę się musiała przymusić na znalezienie czasu w weekendy w przerwie między robieniem kilkudziesięciu zadań z matmy zadawanych na poniedziałki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 22, 2008 4:21 pm
lubilam matematyke w liceum.. eh.. stare, dobre czasy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 23, 2008 12:24 am
"żegluga święte brendana opata" na dzieje kultury i cywilizacji. po ch***a mi to.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 25, 2008 2:47 am
chemia organiczna mcmurry, chemia fizyczna atkins, idee chemii kwantowej kogostam i atom i czasteczka tez kogostam. na co innego brak czasu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 27, 2008 6:06 am
buaa... Wy jeszcze lektury szkolne przerabiacie... Stare dobre czasy smile piło się po kontach ze znajomymi. Teraz od poniedziałku do piątku cw robocie a na weekendy wypoczywam prowadząc wykłady z optyki Tęsknię za liceum... za studiami... Chlip crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 20, 2008 3:52 pm
"Koncepcje psychologiczne człowieka" Kozieleckiego i "Sztuka cenniejsza niż złoto" Białostockiego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 19, 2009 8:47 am
"Pieśń karczmarza" Peter S. Beagle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 19, 2009 9:19 am
podręcznik do Warhammera, część bestiariusz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 19, 2009 1:45 pm
Histologia, podrecznik dla studentow medycyny i stomatologii, Zabel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 5:05 am
Christoper Moore 'Ssij Mala, Ssij'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 5:01 pm
Artykuł o Urbańskim, tym co prezesuje w TVP teraz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|