|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:34 am
alexvandom A co na to dziewczyna ??? chyba ją zjebało xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 8:37 am
opowiem wam kawal
idzie jasio po ulicy ja tez chcem banana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:50 am
Sir_Snajper opowiem wam kawal idzie jasio po ulicy ja tez chcem banana stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:57 am
Pali się wieżowiec. Ludzie zebrali się na dachu. Na dole znalazł się Bohater i krzyczy, żeby skakali. Pierwsza odważna osoba skoczyła. Bohater złapał ją i postawił na ziemi. Druga osoba skoczyła. Bohater złapał ją i postawił na ziemi. Jako trzeci skacze murzyn. Bohater usunął się, murzyn grzmotnął o ziemię. Bohater wrzeszczy: - Ej no... ale spalonych nie rzucajcie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:07 am
YumiTao Pali się wieżowiec. Ludzie zebrali się na dachu. Na dole znalazł się Bohater i krzyczy, żeby skakali. Pierwsza odważna osoba skoczyła. Bohater złapał ją i postawił na ziemi. Druga osoba skoczyła. Bohater złapał ją i postawił na ziemi. Jako trzeci skacze murzyn. Bohater usunął się, murzyn grzmotnął o ziemię. Bohater wrzeszczy: - Ej no... ale spalonych nie rzucajcie! rasistoski dowcip smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:22 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:48 pm
Jakiej muzyki slucha twoje dziecko? Poradnik dla rodzicow.
1. TECHNO Co slychac: -"bum klap bum klap" w tempie okolo 150 razy na minute, jakies warkoty, brzekniecia, "zmechanizowany glos", pokrecony syntezator.
Jak wyglada fan: -dziwadlo w plastikowo-foliowych lachach, ze sluchawkami w uszach i mina zdziwionego wielblada. Cpa ekstazy.
2. METAL Co slychac: -gitarowy lomot i ryki jakiegos wytatuowanego, dlugowlosego oszoloma (Grblfgh... Grroagh... Brglgrrh... SATAN!).
Jak wyglada fan: ponure, dlugowlose indywiduum noszace zalobe (chyba po dobrym guscie albo strunach glosowych ktoregos z oszolomow), w skurzanej kurtce i glanach. Chleje piwo.
Informacje dodatkowe: Metal dzieli sie na kilka gatunkow w zaleznosci od tego, jak latwo mozna zrozumiec tekst: a.heavy metal - ciezko zrozumiec b.Speed metal - za szybkie, zeby cos zrozumiec c.Thrash metal - zanim zrozumiesz, twoje bebenki beda rozwalone (thrashed) d.Death metal - predzej umrzesz, niz zrozumiesz cokolwiek e.Black metal - czarno widze twoje szanse na zrozumienie tekstu...
3. PUNK-ROCK Co slychac: -gitarowy lomot, zrozumiale wrzaski jakiegos oszoloma z wlosami postawionymi na sztorc (******** the government! YEEEAH!).
Jak wyglada fan: -zakolczykowane "cos" z kolorowa, stojaca fryzura, odziane we fleka i glany sznurowane kolorowymi kablami. Chleje jabole i najtansze piwo.
4. HIP-HOP i RAP Co slychac: -bum klap bum klap", przeklenstwa skandowane przez gnojka w czapeczce tyl na przod (Sluchaj, ty k*.* ty k*.* twoja mac, posluchaj ch*.* jeden, co mowi nasza brac!), odglosy szurania plyta do przodu i do tylu.
Jak wyglada fan: -zujacy gume pacjent w czapeczce (pelny cap, jak oni to nazywaja, czytac z angielska), w workowatych spodniach z krokiem w kolanach, zbyt dlugiej bluzie z kapturem i deskorolka pod pacha (takiego "cosia" nazywa sie fachowo skejtem). Chleje najtansze piwo i jara blanty.
5. POP Co slychac: -brzdakanie na gitarze, melodyjki na klawiaturze CASIO za 300 zlotych (klawiatura dynamiczna 61 klawiszy, 100 rytmow z wariacjami, glosniki 3-watowe w obudowie), jednostajne stukanie na perkusji, spiew z pleybacku ("oh baby, baby... labo Let yourself go...") opcjonalnie jeszcze pare innych instrumentow.
Jak wyglada fan: -ubranu modnie - ciuchy z Jackson & Cottonfield, adidasy w kolorze bialym, szarym lub czarnym (ewentualnie trampki Diverse, Perverse lub Converse, w kazdym razie najdrozsze). Dziewczyny bardzo umalowane, stylizujace sie na gwiazdy. Ubranie drozsze niz wlasciciel. Pije wylacznie kolorowe dronki (gdy ktos patrzy) i wszystkie inne, gdzy czuje sie bezpiecznie.
6. DANCE Co slychac: -troche z techno, troche z hip-hopu, troche z popu.
Jak wyglada fan: -troche z fana techno, troche ze skejta, troche z fanatyka popu. Nie pije, bo dba o linie.
7. GRUNGE Co slychac: -melancholijne ballady w stylu "Jak ja ciebie nienawidze, zaraz palne sobie w leb" plus jeszcze to, co w punk rocku.
Jak wyglada fan: -ponure, dlugowlose (niedomyte!) indywiduum w powyciaganym swetrze, podartych dzinsach i glanach. Czesto jara szlugi lub cos mocniejszego. Pije wszystko, byle sponiewieralo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:27 am
Neilameane Jakiej muzyki slucha twoje dziecko?Poradnik dla rodzicow.1. TECHNOCo slychac: -"bum klap bum klap" w tempie okolo 150 razy na minute, jakies warkoty, brzekniecia, "zmechanizowany glos", pokrecony syntezator.
Jak wyglada fan: -dziwadlo w plastikowo-foliowych lachach, ze sluchawkami w uszach i mina zdziwionego wielblada. Cpa ekstazy.2. METALCo slychac: -gitarowy lomot i ryki jakiegos wytatuowanego, dlugowlosego oszoloma (Grblfgh... Grroagh... Brglgrrh... SATAN!).
Jak wyglada fan: ponure, dlugowlose indywiduum noszace zalobe (chyba po dobrym guscie albo strunach glosowych ktoregos z oszolomow), w skurzanej kurtce i glanach. Chleje piwo.
Informacje dodatkowe: Metal dzieli sie na kilka gatunkow w zaleznosci od tego, jak latwo mozna zrozumiec tekst: a.heavy metal - ciezko zrozumiec b.Speed metal - za szybkie, zeby cos zrozumiec c.Thrash metal - zanim zrozumiesz, twoje bebenki beda rozwalone (thrashed) d.Death metal - predzej umrzesz, niz zrozumiesz cokolwiek e.Black metal - czarno widze twoje szanse na zrozumienie tekstu...3. PUNK-ROCKCo slychac: -gitarowy lomot, zrozumiale wrzaski jakiegos oszoloma z wlosami postawionymi na sztorc (******** the government! YEEEAH!).
Jak wyglada fan: -zakolczykowane "cos" z kolorowa, stojaca fryzura, odziane we fleka i glany sznurowane kolorowymi kablami. Chleje jabole i najtansze piwo.4. HIP-HOP i RAPCo slychac: -bum klap bum klap", przeklenstwa skandowane przez gnojka w czapeczce tyl na przod (Sluchaj, ty k*.* ty k*.* twoja mac, posluchaj ch*.* jeden, co mowi nasza brac!), odglosy szurania plyta do przodu i do tylu.
Jak wyglada fan: -zujacy gume pacjent w czapeczce (pelny cap, jak oni to nazywaja, czytac z angielska), w workowatych spodniach z krokiem w kolanach, zbyt dlugiej bluzie z kapturem i deskorolka pod pacha (takiego "cosia" nazywa sie fachowo skejtem). Chleje najtansze piwo i jara blanty.5. POPCo slychac: -brzdakanie na gitarze, melodyjki na klawiaturze CASIO za 300 zlotych (klawiatura dynamiczna 61 klawiszy, 100 rytmow z wariacjami, glosniki 3-watowe w obudowie), jednostajne stukanie na perkusji, spiew z pleybacku ("oh baby, baby... labo Let yourself go...") opcjonalnie jeszcze pare innych instrumentow.
Jak wyglada fan: -ubranu modnie - ciuchy z Jackson & Cottonfield, adidasy w kolorze bialym, szarym lub czarnym (ewentualnie trampki Diverse, Perverse lub Converse, w kazdym razie najdrozsze). Dziewczyny bardzo umalowane, stylizujace sie na gwiazdy. Ubranie drozsze niz wlasciciel. Pije wylacznie kolorowe dronki (gdy ktos patrzy) i wszystkie inne, gdzy czuje sie bezpiecznie.6. DANCECo slychac: -troche z techno, troche z hip-hopu, troche z popu.
Jak wyglada fan: -troche z fana techno, troche ze skejta, troche z fanatyka popu. Nie pije, bo dba o linie.7. GRUNGECo slychac: -melancholijne ballady w stylu "Jak ja ciebie nienawidze, zaraz palne sobie w leb" plus jeszcze to, co w punk rocku.
Jak wyglada fan: -ponure, dlugowlose (niedomyte!) indywiduum w powyciaganym swetrze, podartych dzinsach i glanach. Czesto jara szlugi lub cos mocniejszego. Pije wszystko, byle sponiewieralo. Ja jestem czysciutka i pachnaca, mimo, ze metalu slucham smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 3:43 am
alexvandom Ja jestem czysciutka i pachnaca, mimo, ze metalu slucham smile Nigdzie nie pisalo, ze metalowcy sa brudni i smierdzacy ^^ Ja tez metalu slucham. Tylko, ze wybranych zespolow, bo jak brazt Cradle of the Filth pusci to... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 6:27 am
Kiedy facet traci 99% swojej inteligencji? - Gdy zostaje wdowcem.
Dlaczego mężczyźni nie mają kryzysu wieku średniego? - Ponieważ nigdy nie dorastają.
Dlaczego mężczyźni są jak kosiarki do trawy? - Trudno je uruchomić, emitują nieprzyjemne zapachy i co chwila nawalają.
Co powiedział Bóg po stworzeniu mężczyzny? - Stać mnie na więcej.
Dlaczego mężczyzna jest jak burza? - Bo nigdy nie wiadomo, kiedy dojdzie, jak obfite będą opady i jak długo to potrwa. ( z tego smiałam sie 1,5godzinki)
Dlaczego mężczyźni są jak miejsca parkingowe? - Dobre są już zajęte, wolne zaś są wyjątkowo małe lub dla inwalidów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:30 am
Elara Kiedy facet traci 99% swojej inteligencji? - Gdy zostaje wdowcem. Dlaczego mężczyźni nie mają kryzysu wieku średniego? - Ponieważ nigdy nie dorastają. Dlaczego mężczyźni są jak kosiarki do trawy? - Trudno je uruchomić, emitują nieprzyjemne zapachy i co chwila nawalają. Co powiedział Bóg po stworzeniu mężczyzny? - Stać mnie na więcej. Dlaczego mężczyzna jest jak burza? - Bo nigdy nie wiadomo, kiedy dojdzie, jak obfite będą opady i jak długo to potrwa. ( z tego smiałam sie 1,5godzinki) Dlaczego mężczyźni są jak miejsca parkingowe? - Dobre są już zajęte, wolne zaś są wyjątkowo małe lub dla inwalidów. lol cała naga prawda o męzczyznach... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 8:41 am
Elara Kiedy facet traci 99% swojej inteligencji? - Gdy zostaje wdowcem. Dlaczego mężczyźni nie mają kryzysu wieku średniego? - Ponieważ nigdy nie dorastają. Dlaczego mężczyźni są jak kosiarki do trawy? - Trudno je uruchomić, emitują nieprzyjemne zapachy i co chwila nawalają. Co powiedział Bóg po stworzeniu mężczyzny? - Stać mnie na więcej. Dlaczego mężczyzna jest jak burza? - Bo nigdy nie wiadomo, kiedy dojdzie, jak obfite będą opady i jak długo to potrwa. ( z tego smiałam sie 1,5godzinki) Dlaczego mężczyźni są jak miejsca parkingowe? - Dobre są już zajęte, wolne zaś są wyjątkowo małe lub dla inwalidów. he! dobre! Musze to bratu przeczytac! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 9:40 am