Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
humor Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 15 16 17 18 19 20 ... 42 43 44 45 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

YumiTao

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 8:34 am

alexvandom

A co na to dziewczyna ???

chyba ją zjebało xd
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 8:37 am

opowiem wam kawal

idzie jasio po ulicy ja tez chcem banana

Sir_Snajper

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 9:50 am

Sir_Snajper
opowiem wam kawal

idzie jasio po ulicy ja tez chcem banana

stare
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 10:45 am

[ Message temporarily off-line ]

YumiTao

YumiTao

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 10:57 am

Pali się wieżowiec. Ludzie zebrali się na dachu. Na dole znalazł się Bohater i krzyczy, żeby skakali. Pierwsza odważna osoba skoczyła. Bohater złapał ją i postawił na ziemi. Druga osoba skoczyła. Bohater złapał ją i postawił na ziemi. Jako trzeci skacze murzyn. Bohater usunął się, murzyn grzmotnął o ziemię. Bohater wrzeszczy:
- Ej no... ale spalonych nie rzucajcie!
PostPosted: Fri Apr 29, 2005 11:07 am

YumiTao
Pali się wieżowiec. Ludzie zebrali się na dachu. Na dole znalazł się Bohater i krzyczy, żeby skakali. Pierwsza odważna osoba skoczyła. Bohater złapał ją i postawił na ziemi. Druga osoba skoczyła. Bohater złapał ją i postawił na ziemi. Jako trzeci skacze murzyn. Bohater usunął się, murzyn grzmotnął o ziemię. Bohater wrzeszczy:
- Ej no... ale spalonych nie rzucajcie!

rasistoski dowcip smile

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200

Neilameane

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 11:22 pm

PostPosted: Fri Apr 29, 2005 11:48 pm

Jakiej muzyki slucha twoje dziecko?
Poradnik dla rodzicow.

1. TECHNO
Co slychac:
-"bum klap bum klap" w tempie okolo 150 razy na minute, jakies warkoty, brzekniecia, "zmechanizowany glos", pokrecony syntezator.

Jak wyglada fan:
-dziwadlo w plastikowo-foliowych lachach, ze sluchawkami w uszach i mina zdziwionego wielblada. Cpa ekstazy.

2. METAL
Co slychac:
-gitarowy lomot i ryki jakiegos wytatuowanego, dlugowlosego oszoloma (Grblfgh... Grroagh... Brglgrrh... SATAN!).

Jak wyglada fan:
ponure, dlugowlose indywiduum noszace zalobe (chyba po dobrym guscie albo strunach glosowych ktoregos z oszolomow), w skurzanej kurtce i glanach. Chleje piwo.

Informacje dodatkowe:
Metal dzieli sie na kilka gatunkow w zaleznosci od tego, jak latwo mozna zrozumiec tekst:
a.heavy metal - ciezko zrozumiec
b.Speed metal - za szybkie, zeby cos zrozumiec
c.Thrash metal - zanim zrozumiesz, twoje bebenki beda rozwalone (thrashed)
d.Death metal - predzej umrzesz, niz zrozumiesz cokolwiek
e.Black metal - czarno widze twoje szanse na zrozumienie tekstu...

3. PUNK-ROCK
Co slychac:
-gitarowy lomot, zrozumiale wrzaski jakiegos oszoloma z wlosami postawionymi na sztorc (******** the government! YEEEAH!).

Jak wyglada fan:
-zakolczykowane "cos" z kolorowa, stojaca fryzura, odziane we fleka i glany sznurowane kolorowymi kablami. Chleje jabole i najtansze piwo.

4. HIP-HOP i RAP
Co slychac:
-bum klap bum klap", przeklenstwa skandowane przez gnojka w czapeczce tyl na przod (Sluchaj, ty k*.* ty k*.* twoja mac, posluchaj ch*.* jeden, co mowi nasza brac!), odglosy szurania plyta do przodu i do tylu.

Jak wyglada fan:
-zujacy gume pacjent w czapeczce (pelny cap, jak oni to nazywaja, czytac z angielska), w workowatych spodniach z krokiem w kolanach, zbyt dlugiej bluzie z kapturem i deskorolka pod pacha (takiego "cosia" nazywa sie fachowo skejtem). Chleje najtansze piwo i jara blanty.

5. POP
Co slychac:
-brzdakanie na gitarze, melodyjki na klawiaturze CASIO za 300 zlotych (klawiatura dynamiczna 61 klawiszy, 100 rytmow z wariacjami, glosniki 3-watowe w obudowie), jednostajne stukanie na perkusji, spiew z pleybacku ("oh baby, baby... labo Let yourself go...") opcjonalnie jeszcze pare innych instrumentow.

Jak wyglada fan:
-ubranu modnie - ciuchy z Jackson & Cottonfield, adidasy w kolorze bialym, szarym lub czarnym (ewentualnie trampki Diverse, Perverse lub Converse, w kazdym razie najdrozsze). Dziewczyny bardzo umalowane, stylizujace sie na gwiazdy. Ubranie drozsze niz wlasciciel. Pije wylacznie kolorowe dronki (gdy ktos patrzy) i wszystkie inne, gdzy czuje sie bezpiecznie.

6. DANCE
Co slychac:
-troche z techno, troche z hip-hopu, troche z popu.

Jak wyglada fan:
-troche z fana techno, troche ze skejta, troche z fanatyka popu. Nie pije, bo dba o linie.

7. GRUNGE
Co slychac:
-melancholijne ballady w stylu "Jak ja ciebie nienawidze, zaraz palne sobie w leb" plus jeszcze to, co w punk rocku.

Jak wyglada fan:
-ponure, dlugowlose (niedomyte!) indywiduum w powyciaganym swetrze, podartych dzinsach i glanach. Czesto jara szlugi lub cos mocniejszego. Pije wszystko, byle sponiewieralo.

Neilameane

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Apr 30, 2005 2:27 am

Neilameane
Jakiej muzyki slucha twoje dziecko?
Poradnik dla rodzicow.

1. TECHNO
Co slychac:
-"bum klap bum klap" w tempie okolo 150 razy na minute, jakies warkoty, brzekniecia, "zmechanizowany glos", pokrecony syntezator.

Jak wyglada fan:
-dziwadlo w plastikowo-foliowych lachach, ze sluchawkami w uszach i mina zdziwionego wielblada. Cpa ekstazy.

2. METAL
Co slychac:
-gitarowy lomot i ryki jakiegos wytatuowanego, dlugowlosego oszoloma (Grblfgh... Grroagh... Brglgrrh... SATAN!).

Jak wyglada fan:
ponure, dlugowlose indywiduum noszace zalobe (chyba po dobrym guscie albo strunach glosowych ktoregos z oszolomow), w skurzanej kurtce i glanach. Chleje piwo.

Informacje dodatkowe:
Metal dzieli sie na kilka gatunkow w zaleznosci od tego, jak latwo mozna zrozumiec tekst:
a.heavy metal - ciezko zrozumiec
b.Speed metal - za szybkie, zeby cos zrozumiec
c.Thrash metal - zanim zrozumiesz, twoje bebenki beda rozwalone (thrashed)
d.Death metal - predzej umrzesz, niz zrozumiesz cokolwiek
e.Black metal - czarno widze twoje szanse na zrozumienie tekstu...

3. PUNK-ROCK
Co slychac:
-gitarowy lomot, zrozumiale wrzaski jakiegos oszoloma z wlosami postawionymi na sztorc (******** the government! YEEEAH!).

Jak wyglada fan:
-zakolczykowane "cos" z kolorowa, stojaca fryzura, odziane we fleka i glany sznurowane kolorowymi kablami. Chleje jabole i najtansze piwo.

4. HIP-HOP i RAP
Co slychac:
-bum klap bum klap", przeklenstwa skandowane przez gnojka w czapeczce tyl na przod (Sluchaj, ty k*.* ty k*.* twoja mac, posluchaj ch*.* jeden, co mowi nasza brac!), odglosy szurania plyta do przodu i do tylu.

Jak wyglada fan:
-zujacy gume pacjent w czapeczce (pelny cap, jak oni to nazywaja, czytac z angielska), w workowatych spodniach z krokiem w kolanach, zbyt dlugiej bluzie z kapturem i deskorolka pod pacha (takiego "cosia" nazywa sie fachowo skejtem). Chleje najtansze piwo i jara blanty.

5. POP
Co slychac:
-brzdakanie na gitarze, melodyjki na klawiaturze CASIO za 300 zlotych (klawiatura dynamiczna 61 klawiszy, 100 rytmow z wariacjami, glosniki 3-watowe w obudowie), jednostajne stukanie na perkusji, spiew z pleybacku ("oh baby, baby... labo Let yourself go...") opcjonalnie jeszcze pare innych instrumentow.

Jak wyglada fan:
-ubranu modnie - ciuchy z Jackson & Cottonfield, adidasy w kolorze bialym, szarym lub czarnym (ewentualnie trampki Diverse, Perverse lub Converse, w kazdym razie najdrozsze). Dziewczyny bardzo umalowane, stylizujace sie na gwiazdy. Ubranie drozsze niz wlasciciel. Pije wylacznie kolorowe dronki (gdy ktos patrzy) i wszystkie inne, gdzy czuje sie bezpiecznie.

6. DANCE
Co slychac:
-troche z techno, troche z hip-hopu, troche z popu.

Jak wyglada fan:
-troche z fana techno, troche ze skejta, troche z fanatyka popu. Nie pije, bo dba o linie.

7. GRUNGE
Co slychac:
-melancholijne ballady w stylu "Jak ja ciebie nienawidze, zaraz palne sobie w leb" plus jeszcze to, co w punk rocku.

Jak wyglada fan:
-ponure, dlugowlose (niedomyte!) indywiduum w powyciaganym swetrze, podartych dzinsach i glanach. Czesto jara szlugi lub cos mocniejszego. Pije wszystko, byle sponiewieralo.

Ja jestem czysciutka i pachnaca, mimo, ze metalu slucham smile
PostPosted: Sat Apr 30, 2005 3:43 am

alexvandom

Ja jestem czysciutka i pachnaca, mimo, ze metalu slucham smile

Nigdzie nie pisalo, ze metalowcy sa brudni i smierdzacy ^^ Ja tez metalu slucham. Tylko, ze wybranych zespolow, bo jak brazt Cradle of the Filth pusci to... sweatdrop

Neilameane

Elara

PostPosted: Sat Apr 30, 2005 6:27 am

Kiedy facet traci 99% swojej inteligencji?
- Gdy zostaje wdowcem.

Dlaczego mężczyźni nie mają kryzysu wieku średniego?
- Ponieważ nigdy nie dorastają.

Dlaczego mężczyźni są jak kosiarki do trawy?
- Trudno je uruchomić, emitują nieprzyjemne zapachy i co chwila nawalają.

Co powiedział Bóg po stworzeniu mężczyzny?
- Stać mnie na więcej.

Dlaczego mężczyzna jest jak burza?
- Bo nigdy nie wiadomo, kiedy dojdzie, jak obfite będą opady i jak długo to potrwa. ( z tego smiałam sie 1,5godzinki)

Dlaczego mężczyźni są jak miejsca parkingowe?
- Dobre są już zajęte, wolne zaś są wyjątkowo małe lub dla inwalidów.
PostPosted: Sat Apr 30, 2005 8:30 am

Elara
- Gdy zostaje wdowcem.

- Stać mnie na więcej.

- Bo nigdy nie wiadomo, kiedy dojdzie, jak obfite będą opady i jak długo to potrwa. ( z tego smiałam sie 1,5godzinki)

lol cała naga prawda o męzczyznach... xd

YumiTao

Neilameane

PostPosted: Sat Apr 30, 2005 8:41 am

Elara
- Gdy zostaje wdowcem.

- Stać mnie na więcej.

he! dobre! Musze to bratu przeczytac! twisted
PostPosted: Sat Apr 30, 2005 9:40 am

YumiTao

Sayokun

PostPosted: Sat Apr 30, 2005 10:18 am

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 15 16 17 18 19 20 ... 42 43 44 45 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games