|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 12:47 am
Pitko Niestety niezbyt pamiętam strony torrenta. Ale łatwo znajdziesz. A BitCommet jest do ściągnięcia. mam problem moze mi ktos powiedziec jak sie obsługuje tym programem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 6:02 am
Night_Lady Pitko Niestety niezbyt pamiętam strony torrenta. Ale łatwo znajdziesz. A BitCommet jest do ściągnięcia. mam problem moze mi ktos powiedziec jak sie obsługuje tym programem??jak juz zainstalowalas to wchodzisz na strone z trackerami (np. www.torrentreactor.to )szukasz czego potrzebujesz a jak znajdziesz to klikasz na link do torrenta.... Bitcomet powinien juz wtedy sam zadzialac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 8:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:36 am
Niom siuper jest Apolip jest super.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:47 am
Ja tam najbardziej kocham kawałek: Hall Of The Mountain King !!! Fajne są też te 2 nowe. Ten z Himem i.... uj.... jak on miał.... ten od In The Shadows.... ale skler... HELP!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 2:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:08 am
Slucha moze ktos Kredek (czyt: Craddle of the Filth czy jakos tak ...)?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:14 am
Neilameane Slucha moze ktos Kredek (czyt: Craddle of the Filth czy jakos tak ...)? ja nie...... xp ale z tego co wiem to duzo osob na gildi slucha.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:23 am
opcy Neilameane Slucha moze ktos Kredek (czyt: Craddle of the Filth czy jakos tak ...)? ja nie...... xp ale z tego co wiem to duzo osob na gildi slucha..... W sumie to ja slucham, ale tak przez sciane, bo moj brat strasznie glosno zasze regulator ustawia. Jak zajada basem to fajnie graja, ale ten drugi co piszczy gorzej jak opona na zakrecie, to normalnie ma chyba w glowie poprzestawiane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 9:48 am
Neilameane opcy Neilameane Slucha moze ktos Kredek (czyt: Craddle of the Filth czy jakos tak ...)? ja nie...... xp ale z tego co wiem to duzo osob na gildi slucha..... W sumie to ja slucham, ale tak przez sciane, bo moj brat strasznie glosno zasze regulator ustawia. Jak zajada basem to fajnie graja, ale ten drugi co piszczy gorzej jak opona na zakrecie, to normalnie ma chyba w glowie poprzestawiane... a ja nie slucham ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|