Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:30 am
Omega Sun Kukus proszę o zakończenie tego tematu w tym topicu, bo zaczyna mnie to wkurzać już to kasuj posty ktore sa nie na temat topiku 3nodding a moge banować? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:43 am
Kukus Omega Sun Kukus proszę o zakończenie tego tematu w tym topicu, bo zaczyna mnie to wkurzać już to kasuj posty ktore sa nie na temat topiku 3nodding a moge banować? domokun mozesz. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 5:51 am
BeeWolf_san Kukus Omega Sun Kukus proszę o zakończenie tego tematu w tym topicu, bo zaczyna mnie to wkurzać już to kasuj posty ktore sa nie na temat topiku 3nodding a moge banować? domokun mozesz. heart spank you smelly much for your approval
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 6:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:16 am
No wlasnie wrocmy do rozmowy o Piersiach (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:54 am
Ryhol No wlasnie wrocmy do rozmowy o Piersiach (: uwarzam ze tematy sa glupie, aczkolwiek wypowiem sie, ja lubie wielkie obwisłe do pasa biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:56 am
BeeWolf_san Ryhol No wlasnie wrocmy do rozmowy o Piersiach (: uwarzam ze tematy sa glupie, aczkolwiek wypowiem sie, ja lubie wielkie obwisłe do pasa biggrin xp xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd Ja tam wole srednie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:07 am
Ryhol BeeWolf_san Ryhol No wlasnie wrocmy do rozmowy o Piersiach (: uwarzam ze tematy sa glupie, aczkolwiek wypowiem sie, ja lubie wielkie obwisłe do pasa biggrin xp xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd Ja tam wole srednie xp obwisle do pasa? srednie? Tylko to sie dla was liczy? Jakie dziewczyna, kobieta ma piersi? ...sorry zapomnialam, ze jestescie facetami-wybaczcie mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:22 am
deahme obwisle do pasa? srednie? Tylko to sie dla was liczy? Jakie dziewczyna, kobieta ma piersi? ...sorry zapomnialam, ze jestescie facetami-wybaczcie mad eh przeciez to tylko humorystyczny akcent ktory wpletlismy aby juz nie gadac o feministkach, lesbach i inych dewiacjach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:26 am
Ryhol deahme obwisle do pasa? srednie? Tylko to sie dla was liczy? Jakie dziewczyna, kobieta ma piersi? ...sorry zapomnialam, ze jestescie facetami-wybaczcie mad eh przeciez to tylko humorystyczny akcent ktory wpletlismy aby juz nie gadac o feministkach, lesbach i inych dewiacjach xd No, no biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:29 am
deahme Ryhol deahme obwisle do pasa? srednie? Tylko to sie dla was liczy? Jakie dziewczyna, kobieta ma piersi? ...sorry zapomnialam, ze jestescie facetami-wybaczcie mad eh przeciez to tylko humorystyczny akcent ktory wpletlismy aby juz nie gadac o feministkach, lesbach i inych dewiacjach xd No, no biggrin Nam mowisz ze jestesmy oblesni i gadamy o czesciach kobiecego ciala a same je eksponujesz xp trza sie tutaj nad czyms zastanowic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:31 am
BeeWolf_san Ryhol No wlasnie wrocmy do rozmowy o Piersiach (: uwarzam ze tematy sa glupie, aczkolwiek wypowiem sie, ja lubie wielkie obwisłe do pasa biggrin xp a ja lubię gdy są po prostu proporcjonalne do tyłka [oczywiście wszystko w granicach tzw. rozsądku... chłopców i wielorybów nie ogarniam]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 8:34 am
deahme Ryhol BeeWolf_san Ryhol No wlasnie wrocmy do rozmowy o Piersiach (: uwarzam ze tematy sa glupie, aczkolwiek wypowiem sie, ja lubie wielkie obwisłe do pasa biggrin xp xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd Ja tam wole srednie xp obwisle do pasa? srednie? Tylko to sie dla was liczy? Jakie dziewczyna, kobieta ma piersi? ...sorry zapomnialam, ze jestescie facetami-wybaczcie mad zauważ może, że temat brzmi "piersi" więc o czym mamy rozmawiać? o twórczości i wpływie na światową muzykę Arturo Sandovala? nie ma sprawy, co o nim wiesz? a tak poważnie, wybacz ale najwyraźniej jeszcze nie dorosłaś do ogarniania mężczyzn lub nie potrafisz się przyznać do tego, że wy gadacie szczegółowo na temat tego który z nas jak puka i jakie ma przodoobciążenie, więc może nie wstawiaj nam tu akcentów humorystycznych, bo się ryżem zadławię
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:28 am
Kukus a tak poważnie, wybacz ale najwyraźniej jeszcze nie dorosłaś do ogarniania mężczyzn lub nie potrafisz się przyznać do tego, że wy gadacie szczegółowo na temat tego który z nas jak puka i jakie ma przodoobciążenie, więc może nie wstawiaj nam tu akcentów humorystycznych, bo się ryżem zadławię Brawa dla tego pana... A niedojrzale sooki do gazu! domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|