|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:04 pm
Najlepiej by było gdyby zrobili grę typu the world.(Dla nie w temacie chodzi o grę z serii Hack)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 3:10 pm
MarcinIII Najlepiej by było gdyby zrobili grę typu the world.(Dla nie w temacie chodzi o grę z serii Hack) gry hacka istnieja ..nie ma niestety gry mmorpg "the world"z klasami i designami postaci z hack'a(a szkoda)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 4:22 pm
yota_kun MarcinIII Najlepiej by było gdyby zrobili grę typu the world.(Dla nie w temacie chodzi o grę z serii Hack) gry hacka istnieja ..nie ma niestety gry mmorpg "the world"z klasami i designami postaci z hack'a(a szkoda) A szkoda szkoda była by niezła jazda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 4:23 pm
yota_kun jesli chodzi o emu-gba to czekam teraz n gre ktora napewno jka wyjdzie bedzie hitem..a mam na mysli"golden sun 3"(mam tylko nadzieje ze ukaze sie ona na gba a nie na nintendo -ds..bo wtedy musialbym sobie je kupic,a takto gram, na emu ) [wyciaga tabliczke i skanduje] GOLDEN SUN !! GOLDEN SUN !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 23, 2005 4:35 pm
golden sun 1 i 2 poprostu wymiataja wszystkie inne gry na gba..a podobno w gs3 bedziemy sterowac ponownie TYLKO 4 bochaterow(i dzieki bogu)a jedna z nich bedzie eoleo ktorywystapil jush w gs2 jako maly chlopczyk (sn tego pirata..zapomnialem imienia)bedzie on podobno adeptem ognia...jush sie nie moge doczekac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 6:03 am
yota_kun golden sun 1 i 2 poprostu wymiataja wszystkie inne gry na gba..a podobno w gs3 bedziemy sterowac ponownie TYLKO 4 bochaterow(i dzieki bogu)a jedna z nich bedzie eoleo ktorywystapil jush w gs2 jako maly chlopczyk (sn tego pirata..zapomnialem imienia)bedzie on podobno adeptem ognia...jush sie nie moge doczekac mrgreen Golden Sun byc supcio 4laugh heart Rati kcieć więcej... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 6:20 am
Raticiel yota_kun golden sun 1 i 2 poprostu wymiataja wszystkie inne gry na gba..a podobno w gs3 bedziemy sterowac ponownie TYLKO 4 bochaterow(i dzieki bogu)a jedna z nich bedzie eoleo ktorywystapil jush w gs2 jako maly chlopczyk (sn tego pirata..zapomnialem imienia)bedzie on podobno adeptem ognia...jush sie nie moge doczekac mrgreen Golden Sun byc supcio 4laugh heart Rati kcieć więcej... twisted a najfanjejsze w ni jest to ze nawet jezeli pokonales glowneo boss'a to jesli zaczac gre od wczesniejszego savu mozna (w 1 i w 2)znalezc kogos jeszcze silniejszego...i to owiele....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 4:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 2:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 6:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 11:43 pm
MarcinIII megaman fajny kiedys sie grywalo teraz mnie tak bardoz nie ciagnie...a castlewaniania jakos mnie nie pociaga... niech ktos zarzuci link do sciagnecie GS2 BTW Yota kun na tamtej stronce co podales nie da sie sciagnac 2 czesci XP Poszukam u siebie bo jestem zarejestrowany na kilku stronkach z kthmożna pobierać emulatory i romy. yyy... ja wam powiem ze te strony to dzialaja zarypiascie... uzywajcie emula itp. bo inczej sie naszukacie... ok spadam stad i jade dorwac gre o ktorej marze od jakichs 5 lat... jak nie wiecej... VALKYRIE PROFILE 4laugh heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 11:45 pm
Julka yota_kun jesli chodzi o emu-gba to czekam teraz n gre ktora napewno jka wyjdzie bedzie hitem..a mam na mysli"golden sun 3"(mam tylko nadzieje ze ukaze sie ona na gba a nie na nintendo -ds..bo wtedy musialbym sobie je kupic,a takto gram, na emu ) [wyciaga tabliczke i skanduje] GOLDEN SUN !! GOLDEN SUN !! TAK TAK TAK!!!!!!!!!!! 4laugh heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 10:01 am
zna ktos moze emulator do Nintendo DS i skad moznac go sciagnac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 12:07 pm
Vykk zna ktos moze emulator do Nintendo DS i skad moznac go sciagnac?? Bardzo dobre pytanie ale wątpie żeby jeszcze istniał takowy.A jeśli nawet to pewnie nie był by bardzo zaawansowany.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 12:30 pm
MarcinIII Vykk zna ktos moze emulator do Nintendo DS i skad moznac go sciagnac?? Bardzo dobre pytanie ale wątpie żeby jeszcze istniał takowy.A jeśli nawet to pewnie nie był by bardzo zaawansowany. jak nie istnieje skoro sa romy a nawet posiadam kilka tylko za cholere nie moge dorwac dobrego emulatora mam tylko jakiegos Debugera do ds chodzacego pod GBA tyle ze to gowno wcale nie chodzi...dlatego szukam czegos dzialajacego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|