Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Gry. i nic wiecej. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 15 16 17 18 19 20 ... 42 43 44 45 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

MarcinIII

PostPosted: Sat Jul 23, 2005 3:04 pm

Najlepiej by było gdyby zrobili grę typu the world.(Dla nie w temacie chodzi o grę z serii Hack)
PostPosted: Sat Jul 23, 2005 3:10 pm

MarcinIII
Najlepiej by było gdyby zrobili grę typu the world.(Dla nie w temacie chodzi o grę z serii Hack)
gry hacka istnieja ..nie ma niestety gry mmorpg "the world"z klasami i designami postaci z hack'a(a szkoda)

yota_kunzame

MarcinIII

PostPosted: Sat Jul 23, 2005 4:22 pm

yota_kun
MarcinIII
gry hacka istnieja ..nie ma niestety gry mmorpg "the world"z klasami i designami postaci z hack'a(a szkoda)

A szkoda szkoda była by niezła jazda.
PostPosted: Sat Jul 23, 2005 4:23 pm

yota_kun
jesli chodzi o emu-gba to czekam teraz n gre ktora napewno jka wyjdzie bedzie hitem..a mam na mysli"golden sun 3"(mam tylko nadzieje ze ukaze sie ona na gba a nie na nintendo -ds..bo wtedy musialbym sobie je kupic,a takto gram, na emu )
[wyciaga tabliczke i skanduje] GOLDEN SUN !! GOLDEN SUN !!

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100

yota_kunzame

PostPosted: Sat Jul 23, 2005 4:35 pm

golden sun 1 i 2 poprostu wymiataja wszystkie inne gry na gba..a podobno w gs3 bedziemy sterowac ponownie TYLKO 4 bochaterow(i dzieki bogu)a jedna z nich bedzie eoleo ktorywystapil jush w gs2 jako maly chlopczyk (sn tego pirata..zapomnialem imienia)bedzie on podobno adeptem ognia...jush sie nie moge doczekac mrgreen
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 6:03 am

yota_kun
golden sun 1 i 2 poprostu wymiataja wszystkie inne gry na gba..a podobno w gs3 bedziemy sterowac ponownie TYLKO 4 bochaterow(i dzieki bogu)a jedna z nich bedzie eoleo ktorywystapil jush w gs2 jako maly chlopczyk (sn tego pirata..zapomnialem imienia)bedzie on podobno adeptem ognia...jush sie nie moge doczekac mrgreen
Golden Sun byc supcio 4laugh heart Rati kcieć więcej... twisted

Raticiel

yota_kunzame

PostPosted: Sun Jul 24, 2005 6:20 am

Raticiel
yota_kun
Golden Sun byc supcio 4laugh heart Rati kcieć więcej... twisted
a najfanjejsze w ni jest to ze nawet jezeli pokonales glowneo boss'a to jesli zaczac gre od wczesniejszego savu mozna (w 1 i w 2)znalezc kogos jeszcze silniejszego...i to owiele....
PostPosted: Sun Jul 24, 2005 4:00 pm

[ Message temporarily off-line ]

MarcinIII

Vykk

PostPosted: Mon Jul 25, 2005 2:32 am

PostPosted: Mon Jul 25, 2005 6:13 am

MarcinIII

Raticiel

PostPosted: Thu Jul 28, 2005 11:43 pm

MarcinIII
megaman fajny kiedys sie grywalo teraz mnie tak bardoz nie ciagnie...a castlewaniania jakos mnie nie pociaga...

niech ktos zarzuci link do sciagnecie GS2
BTW Yota kun na tamtej stronce co podales nie da sie sciagnac 2 czesci XP

Poszukam u siebie bo jestem zarejestrowany na kilku stronkach z kt󲹣hmożna pobierać emulatory i romy. yyy... ja wam powiem ze te strony to dzialaja zarypiascie... uzywajcie emula itp. bo inczej sie naszukacie...
ok spadam stad i jade dorwac gre o ktorej marze od jakichs 5 lat... jak nie wiecej...
VALKYRIE PROFILE 4laugh heart 4laugh
PostPosted: Thu Jul 28, 2005 11:45 pm

Julka
yota_kun
jesli chodzi o emu-gba to czekam teraz n gre ktora napewno jka wyjdzie bedzie hitem..a mam na mysli"golden sun 3"(mam tylko nadzieje ze ukaze sie ona na gba a nie na nintendo -ds..bo wtedy musialbym sobie je kupic,a takto gram, na emu )
[wyciaga tabliczke i skanduje] GOLDEN SUN !! GOLDEN SUN !!
TAK TAK TAK!!!!!!!!!!! 4laugh heart 4laugh

Raticiel

Vykk

PostPosted: Fri Jul 29, 2005 10:01 am

zna ktos moze emulator do Nintendo DS i skad moznac go sciagnac??
PostPosted: Fri Jul 29, 2005 12:07 pm

Vykk

Bardzo dobre pytanie ale wątpie żeby jeszcze istniał takowy.A jeśli nawet to pewnie nie był by bardzo zaawansowany.

MarcinIII

Vykk

PostPosted: Fri Jul 29, 2005 12:30 pm

MarcinIII
Vykk

Bardzo dobre pytanie ale wątpie żeby jeszcze istniał takowy.A jeśli nawet to pewnie nie był by bardzo zaawansowany.
jak nie istnieje skoro sa romy a nawet posiadam kilka tylko za cholere nie moge dorwac dobrego emulatora
mam tylko jakiegos Debugera do ds chodzacego pod GBA tyle ze to gowno wcale nie chodzi...dlatego szukam czegos dzialajacego
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 15 16 17 18 19 20 ... 42 43 44 45 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games